Szevasztok!
Lenne egy nagy kérésem!
Nekünk a munkahelyen van egy Yamaha Neoon tipusú robogó!
Valaki szétszedte az első féket, és elhagyta a betéteket szétfeszítő kis lemezkét!
Ez a boltban több mint 5000 ft! Ennyi pénz nincs a világon!
Nincs valakinek valami ötlete, hogy honnan tudnék ilyet szerezni?
Lehet, hogy a nevét nem jól írtam, ezért bocsánatot kérek!
Köszi csókák. Akkor nyugodt vagyok. Faterommal ma vagy holnap délután kihegesszük az összetaknyolt kontármunkás részeket, aztán kap majd egy kis hőálló matt-feketét is.
Az a tapasztalatom és infóm ez ügyben hogy alapvetően nem foglalkoznak vele milyen dob van rajta,Biti jól mondta csak ne legyen hangos ezt pedig a mindíg aktuális vizsgáztató dönti el ha hangosnak ítéli mérnek rajta gyorsan egy decibelt aztán eldöntik,így megy ez mostanság ha jól tudom.
Nem tudom ti, hogy szoktátok, de amikor egy nagyobb túrára készültök és jönnek új emberek, nem szoktatok egy ismerkedő estet tartani? -lehet, hogy ovis módszer, de szerintem nem árt, ha az ember legalább látásból megismeri azokat akikkel gurulni fog. Bár nekem mindenki új lesz.
Szerintetek a műszakin belekötnek abba hogy az FJ-n nem gyári kipufogódobok vannak hanem Sito márkájúak ? Valamilyen kód van rajtuk tehát biztos nem házi sufnituning...
Az egyenruha. Arany gombok, foltok, pickhammer, ilyenek... Gyűrű, szalag, ilyen egyetemi hagyományok, dunaújvárosban is őrzik őket valamennyire. Nekünk az egyetemen, van egy ilyen egyenruhánk, abban megyünk vizsgázni, valamint fontosabb eseményekre....
Nitro márkájú sisakról tudtok valami jót vagy rosszat mondani?
(állban nyítható)
Köszi.