Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nitro márkájú sisakról tudtok valami jót vagy rosszat mondani?
(állban nyítható)
Köszi.
Lupus!
Biker-world?
Egyenlöre ennyi, még várok egy telefont!
Üdv.: Biti
Ja és ha megengeditek pontosan írva NEO'S, csak a kicsi fika végett .
Szelep hézagoló lapkákat vadászok Vilikém és Bitit kértem mérje meg az övét hátha jó az is de sajna nem az a méretű, így hajtom tovább a dolgot.
Ja tényleg, Neos is van...

TOTÁLISAN BEHAVAZTUNK.
Tényleg neos!
Most már beugrott!
Szia!
Nem lehet, hogy Neos?
Itt komplett nyerget találtam annyiért, lehet érdemes Őket
http://bolthely.hu/robogoalkat...
Bontóknál érdeklődj Valterjani !

Amúgy meg Neox. Vagy Aerox.
Szevasztok!
Lenne egy nagy kérésem!
Nekünk a munkahelyen van egy Yamaha Neoon tipusú robogó!
Valaki szétszedte az első féket, és elhagyta a betéteket szétfeszítő kis lemezkét!
Ez a boltban több mint 5000 ft! Ennyi pénz nincs a világon!
Nincs valakinek valami ötlete, hogy honnan tudnék ilyet szerezni?
Lehet, hogy a nevét nem jól írtam, ezért bocsánatot kérek!
Valahol elvesztettem a fonalat Lupus. Mi kéne neked ?
Sajnálom. :-((
Ha gondolod megkérdezem az itteni Yamaha szervizt hátha tudnak segíteni.
Priviben dobj egy mailt az adatokkal.
Simán megvenném. Már ha jó a hangja. 270-ért simán megérné...Bár a szürke részei mintha frissen fújtak lennének.

Nagyon szép !
Nagyon köszi Biti de sajna nem jó, az átmérő 25mm-es ami nekem kellene,rendi vagy köszönöm .
egész szépnek tűnik képen:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Szia Lupus!
29 mm az átmérő, tudok Újat 1000 pénz/darab, ha jó a méretek kellenek nekem, jövő héten tudnám intézni.
Köszi csókák. Akkor nyugodt vagyok. Faterommal ma vagy holnap délután kihegesszük az összetaknyolt kontármunkás részeket, aztán kap majd egy kis hőálló matt-feketét is.
Az a tapasztalatom és infóm ez ügyben hogy alapvetően nem foglalkoznak vele milyen dob van rajta,Biti jól mondta csak ne legyen hangos ezt pedig a mindíg aktuális vizsgáztató dönti el ha hangosnak ítéli mérnek rajta gyorsan egy decibelt aztán eldöntik,így megy ez mostanság ha jól tudom.
Jajj tudom. Amikor én végeztem még elvétve lehetett csak látni, efféle ruhát.

Az összefutást én is jónak tartanám, bár már jónéhányan ismerjük egymást Kecskemétről
Nem tudom ti, hogy szoktátok, de amikor egy nagyobb túrára készültök és jönnek új emberek, nem szoktatok egy ismerkedő estet tartani? -lehet, hogy ovis módszer, de szerintem nem árt, ha az ember legalább látásból megismeri azokat akikkel gurulni fog. Bár nekem mindenki új lesz.
Szia!
Szerintem nem foglalkoznak vele csak hangos ne legyen.
Én egy kicsit attól parázok, hogy a gyári dobba nincs E betű arra nem tom mit szólnak.
Nah ki így, ki úgy... Én szívesen viselem ezeket a dolgokat
mar aki en spec. sosem tettem
Szerintetek a műszakin belekötnek abba hogy az FJ-n nem gyári kipufogódobok vannak hanem Sito márkájúak ? Valamilyen kód van rajtuk tehát biztos nem házi sufnituning...
Az egyenruha. Arany gombok, foltok, pickhammer, ilyenek... Gyűrű, szalag, ilyen egyetemi hagyományok, dunaújvárosban is őrzik őket valamennyire. Nekünk az egyetemen, van egy ilyen egyenruhánk, abban megyünk vizsgázni, valamint fontosabb eseményekre....
Az mi is az?