A tapasztalatom az, hogy a rezonancia pillanatok alatt tönkreteszi a precíz mechanikai szerkezeteket, motorra autófókuszos kamerát javaslom.
Én ilyenekben gondolkozom .
Egyik ismerősömék próbálkoztak ehhez hasonló kamera felszerelésével, sikertelenül. Az oka az, hogy viszonylag nagy tömege van egy gyárilag on-board kamerához képest (ami kb. 50g), így nehéz vibrációmentesen rögzíteni, illetve maga az eszköz sem viseli el a folyamatos rázkódást. Ennek ellenére nem hiszem, hogy nem tudnád megoldani, hogy profi on-board cam legyen belőle!
Szia Misii!
Örülök, hogy megoldódott, itt mutattak vagy 3 féle anyag összetételü kefét, azért lett volna jó a minta.
Hisz ha puha a kefe akkor hamar elkopik, ha kemény akkor meg a forgó részt zabálja fel.
Üdv.
Üdv mindenkinek! Ma sikerült összehozni az önindítót. Boltban vettem hozzá szénkefét, kicsit vastagabb volt, de le lett reszelve. Azt tettük bele, és tökéletes lett. Szerencsére megoldódott a probléma.
Köszi Biti. A barátaim akik bementek, nem sok jót mondtak róla. Azt mondják hogy még zsúfoltabb volt mint tavaly, meg hogy mindenért félórákat kellett sorban állni.
Misii!
Nagyon kellene róla egy fénykép. A színe miatt, hogy mennyire bronzos!
Úgy néz ki találtam, de biztos hogy faragni kell. Pont ilyen méret nincs.
Nagyából a hasonló méret 700 pénz/darab.
Üdv.
nekem is vizsgáztatni kéne 1 hónapon belül, Te hol vizsgáztattad?
magad vitted a vizsgára vagy valami szervizben leadtad és ők csinálták?
és még 1 kérdés....mennyit kóstál egy vizsga?
A cimboráimat is megkérdezem, szerintem nekik is kellene.