Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon kecsegtető lehetőség!
A cimboráimat is megkérdezem, szerintem nekik is kellene.
Ebbe belenyúltál! Épp most mondják mennyire jó cucc a kicsi, és vagy 4000 Ft-ért be tudnám hozatni...link
A tapasztalatom az, hogy a rezonancia pillanatok alatt tönkreteszi a precíz mechanikai szerkezeteket, motorra autófókuszos kamerát javaslom.
Én ilyenekben gondolkozom .

http://www.youtube.com/watch?v...

http://www.kep
esmotor.hu/motor...
Egyik ismerősömék próbálkoztak ehhez hasonló kamera felszerelésével, sikertelenül. Az oka az, hogy viszonylag nagy tömege van egy gyárilag on-board kamerához képest (ami kb. 50g), így nehéz vibrációmentesen rögzíteni, illetve maga az eszköz sem viseli el a folyamatos rázkódást. Ennek ellenére nem hiszem, hogy nem tudnád megoldani, hogy profi on-board cam legyen belőle!
Mi a vélemény onboardhoz jó lehet ? Kamera
Szia Misii!
Örülök, hogy megoldódott, itt mutattak vagy 3 féle anyag összetételü kefét, azért lett volna jó a minta.
Hisz ha puha a kefe akkor hamar elkopik, ha kemény akkor meg a forgó részt zabálja fel.
Üdv.
Üdv mindenkinek! Ma sikerült összehozni az önindítót. Boltban vettem hozzá szénkefét, kicsit vastagabb volt, de le lett reszelve. Azt tettük bele, és tökéletes lett. Szerencsére megoldódott a probléma.
Biti! Köszönöm az utánjárásodat, faragni valót tudtam venni, valószínűleg ma bele is faragtatom. Mégegyszer köszönöm!
Mi Alcsúton jártunk, kis konvollyal.
Szia benjaamin!

Üdv a csapatban!
Én két éve az IMET-től rendeltem 15e. Ft. volt az ára.
Holnap lefotózom, azután felteszem
Szia.
Merre laksz Miskolcon?
Rakjál már egy képet majd a gépről.
Üdv Mindenkinek!

1994-es 400-as Diversionnal jelentkezem Miskolcról.
Red Baronos.

Első kérdésem: Top Case tartó konzolt kellene szereznem, mert ami rajta van, az eszement csúnya házi barkács.
Tudtok forrást emberi áron?
Ja és mikor indulsz ?
Merre mész Lupus ?
Szevasztok, felnyergeltem a lovamat eszek és nyeregbe! Ki tart velem ? aki ezt teszi vigyázzon magára, jó utat mindenkinek!
Köszi Biti. A barátaim akik bementek, nem sok jót mondtak róla. Azt mondják hogy még zsúfoltabb volt mint tavaly, meg hogy mindenért félórákat kellett sorban állni.
Vilman jobbulást!
Mi kint voltunk, de be nem mentünk.
Idáig jutottunk.
Mielőbbi gyógyulást!

Kis kedvcsináló! Dobogókő még hó alatt, Visegrád, Esztergom ragyogó napsütés!

A kép címe Yamaha madártávlatból
A spanjaim megnézik, de én nem tudtam velük elmenni, ugyanis az egész család hasmenéses-okádós vírus társaságát "élvezi", velem egyetemben.
Misii!
Nagyon kellene róla egy fénykép. A színe miatt, hogy mennyire bronzos!
Úgy néz ki találtam, de biztos hogy faragni kell. Pont ilyen méret nincs.
Nagyából a hasonló méret 700 pénz/darab.
Üdv.
Voltam az EXPO motorkiáltáson, nem egy nagy szám!
1900 a belépő, kocsival a parkolás 800Ft.
Kis ízelító!
A XIX Vas Gereben utcai KPM-nél vizsgáztattam saját magam. Telefonon bejelentkezel, másnapra adnak időpontot. A vizsgadíj 4360Ft.
szia Mafeco!

nekem is vizsgáztatni kéne 1 hónapon belül, Te hol vizsgáztattad?
magad vitted a vizsgára vagy valami szervizben leadtad és ők csinálták?
és még 1 kérdés....mennyit kóstál egy vizsga?

előre is köszi a válaszokat!

üdv
Lecseréltem a motorolajat az XJ-ben, meg utántöltöttem a kuplungfolyadékot az FJ-n. Ugyanis nem volt benne. Én meg csodálkoztam hogy nem emel ki...