Lecseréltem az olajamat a minap, amikor kuplunggal is fogllakoztam. Lejött 2,5 liter, egy 2,7 literes kannába.
Összeraktam és mivel volt még itthon olaj, hoztam 2 litert, meg a mi volt. (papír szerint 2,2 liter kell bele.) Annyi megvolt. Beleraktam, de nem jelent meg a szint sztenderen. (NEM DÖNTVE!)
Akkor járattam is vagy 2 percet, mert a hang miatt. Nem is jelzett.
Most hoztam még 1 litert, és elkezdtem utántölteni. Elfogyott mind. és nincs szint! Elvileg benne van 3,2 liter! Nincs olajtócsa, folyás, nem füstölt, mégsincs olaj szint!
Menj csak Vilikém csak ígérd meg ha hazaérsz nem kezded törni ékes szép anyanyelvünket és ne afektálj hozzá okés? amúgy kellő képen irigy vagyok a lehetőségért, ne is hagyd ki !
Jelenleg 13 fix van. (Mert szerintem FAndi sem jön. Más galerit talált magának ) A létszámot folyamatosn karbantartom a Motorozz.hu-n.
Vili eddig is bizonytalan volt, most legfeljebb goes to Hollywood..
Viszont teljesen biztos hogy nem jövök Erdélybe : Vilikét (is) kihajtják az észak-amerikai Hamptonba betanulni egy új munkafolyamatot. Endoszkópos anyagvizsgálatról van szó. Előreláthatólag 4 hónapra, egyszeri hazajövetellel. Konkrét indulási időpontot még nem jelentettek be de 1-2 héten belül megmondják.
Ukrajnába kell menni. Ott annyi. Egyébként komolyan elgondolkodtam egy túrán arrafelé. A minap néztem a fausiak életét. Tehén meg minden..... Borscsot akarok enni céklából! 25€ egy havi nyugdíj Királyok lehetnénk.
Amúgy ez a tél nem ér véget. Egyre rosszabb lesz. Most -13,5 C van nálunk. Meg se áll -20-ig. Nem is tudom mi lesz "Holnap után"
Vilman! akkor legyél szíves kérd meg édesanyád, hogy beszéljen a fentiekkel, hogy a mocskos 310forintos benzinárt a motorosszezon elején tolják le egy 150-170ig!
Kedves Berber!
Sajnos nagy az isten állatkertje és nincsen rajta kerítés.
A következővel fordulnék Hozzád, hátha találkoztál már valami könyvecskével ehez a típushoz:
Kawasaki 305 LTD '87-ből.
Segítségedet előre is köszönöm.
Üdv.: Biti
Két levél erre a hirdetésre.
1.: Tisztelettel ! Kawasaki kx 85 hez lenne szükségem szerelési útmutatóhoz. Köszönettel: (nincs aláírás, az már sok lett volna...)
2.: Tisztelt Csaba! Böngészés közben találtam az Ön hirdetésére. Gratulálok! Végre egy normális ember! Sokan a tanácsért is pénzt kérnek! Le a kalappal.., de komolyan. Segítséget most nem kérek, de követendő az Ön példája! Elnézést ha levelemmel zavartam.
Tisztelettel: Kutics Attila, Balatonfüred.
Melyik a kakukktojás? Az egyiknek leszakadna a keze ha kérne (de azt se tud), a másik akkor is ír (szépen) ha semmi sem kell.
olyan tiszta az olaj, hogy nem látod... lehet hogy már a max szint felett van...szerintem...