Szerintem engedd le a túltöltést! A motorban működés közben túlnyomás keletkezik, valahol ki fogja nyomni a felesleget, szimeringnél, a szelőzőn keresztül a légszűrőbe.
Valami rémlik még az olaj fék hatásról is!
Hát ebben most szerény számítások szerint 3,2 liter olaj került, ami jódarabig, nem mutatta magát. Most a maxig ér. Igaz nem is kell utántöltenem a kövi. 10.000 km-en. Én azért használok full. szint-es olajat, mert az kibírja ezt a ciklust. Igaz hangosabb a blokk, de az olaj nem ég meg, nem bomlik. Egyébként a max 90 C-fokos hő miatt is megtehetem. Ja és amiért kapom 3300Ft/liter szerintem nem horror. Amit leeresztettem az is inkább barna mint fekete.
Ez így nem teljesen igaz.. Mert a szervízkönyvbe benne van hogy mennyi olaj kell ha csak olajat cserélsz, és mennyi ha szűrőt is. Épp múltkor néztem...
Sziasztok!
Ha valakit érdekel egy yamaha xj900-as blokk. Akkor írjon emailt.
Kevés kilométerrel. jó állapotban. Iá:45000ft. De adom darabokban is.
motorsokk@citromail.hu
Nem akarom szépíteni a dolgot úgy érzem csúszásban,szerettem volna a hónap végére a blokkot vissza tenni de nem sikerült,most állítok szelepeket stb.no és azt is be ismerem hogy bazi hideg van és nem akarok szarrá fagyni. A lényeg hogy keréken a gép a kormány és az első lámpa is helyere került,szóval be lassultam .
Sziasztok!
Mint nemrég írtam elég jól haladtam a vassal, tehát "szinte" késznek nyilvánítottam. Már csak az első sárvédőm hiányzik ami szombaton meg is lesz. Nem bírtam magammal 1 év után kiszedtem a pincéből és erős fogösszeszorítva elhaladtam vele 1.5 Km-t. Íme a képek:
Üdv.
köszi az infót, a balosom megvan, párban nem szeretnék venni, csak ha nem találok használtból jobbosat.
a nagyobb gondom az, hogy a tükör helye sincs meg a jobb oldalon
A tükrökkel én is sokat szenvedtem! A gyári túl drága a Yamahára való gagyival nem látsz semmit. Csináltattam egy adapter, toldót, amivel a balos menetet jobbosra alakítja így már nagyobb a választék.
Nekem a TK-034-es bevált, hátra is látok és 160 fölött sem csukódik be. http://kelomotor.hu/frame.htm
Berber, milyen idő van a garázsban ? Ha nagyon hideg van az olaj lassan folyik szét a dermedés miatt. De szerintem erre már te is gondoltál. Vagy hülyeséget írtam ?
Ugye ezt nem komolyan írjátok... Döntögetem a gépet oldalsztenderről középre és át magam felé. és nem megy át a kémlelőn az olaj teteje. ILYEN NINCS! Csak ha a dobozok töltése NEM 1 liter! Vissza szedtem a kukábol a dobozokat is, hogy nem e elszámoltam magam. Tényleg 4 van!
Valami rémlik még az olaj fék hatásról is!