Én úgy számolom, ha nem hajtom a gépet akkor egy tankolással 350 km -t elmegyek (bár ekkor óvatosan bánok a gázkarral). Szal elég olcsón meg lehet járni, ha a benzint nézem. Bár itt hegyek-völgyek, stb.
Én 2008-ban Horvátot jártam meg 50 eFt-ből barátnővel. Igaz szarrá áztunk, fáztunk a sátorban.... pedig még kajázni is voltunk. Ja, és már akkor se volt "olcsóhely". Csak a sátorért napi 4 eFt-t toltam!
Én tesóval ott leszek időben. Ha kell előző nap panzióban, vagy hajnalban elindulok, hogy leérjek időre. Bár lehet, hogy a költségkímélés érdekében jó magam is sátrazni fogok, de ez még a jövő zenéje. Ha dolgoztatni akarnak a főnökeim, akkor elmegyek betegszabira. Mind1, ha az egészség nem szól közbe ott leszek.
Szerintem ne tedd nyíltá! Még sok idő van a túráig! Még lehet hogy egy-két barátomat is érdekelné,csak nem akartam hívni őket hogy ne foglaljuk el tőletek a helyet! Én úgy számoltam mint Berber 60-70-ből ki lehet hozni,ennek szinte a lefe benzinre megy el!
Én is nagyon rajta vagyok hogy mennyek mert tavaly szerveztem egy túrát ki de többen meghátráltak,és a végére csak én meg barátom(xj600N) maradtunk barátnőstűl. De két héttel a túra előtt visszamondták,(le volt foglalva a fasza szállás)! Így akkor elhatároztam hogy ha törik ha szakad én idén kimegyek motorral,ha jönnek velem ha nem!
Sajnos nem jönnél kiennyivel olcsóbban. Abban a 25-benbenne van 2 étkezés, amit nem hiszem hogy ki tudsz hagyni... meg a medvék...
Ami kevesebb lesz az a benya pénz. Na abban van tartalék doszt! Eleve 4,2 liter/100km nem 5, és az ára is 270,- nem 300+ Ft .
A kilóméterben is van jó 200 plusz csendben megsúgom.... dehát tartalékkal kell számolni!
Sok belépő nem lesz, de napközben egy két falat az kell. Az meg itthon is kell. Meg a pia, jóhangulat megen
Elhiszed, hogy a sátrazásnak én fogtam legjobban pártját? Viszont amikor lejött, hogy a sátrazós hely is annyiban van, mint a jelenlegi 2. szállásunk, igen kiakadtam, hála Petya89-nek!
Hát én is nagyon szeretnék menni, de remélem addig még össze tudok szedni annyi pénzt!
Azért kérdeztem, hogy lehet-e sátorozni, mert akkor 20-25ezerrel karcsúbb lenne!
Jobbkor nem is jött volna ez a baleset!
70év fölött nem engedném meg, hogy vezessenek a vak, vén, F...SZOK!
Berber, a barátnőm a veszprémi APEH-nél dolgozik, és ne tudd meg hogy miket mesél a cégről. Iszonyat hogy hogyan (nem) működik a rendszer...
Túra -
Lemondtam, mert nem akarok az "Indulás előtti pillanatban derül ki hogy mégsem jövök" című hibába esni. Ez a azonban még nem jelenti azt hogy nem akarok/fogok eljönni.
Csak pillanatnyilag úgy tűnik hogy nem lesz rá gempám.
De kaparok érte rendesen, úgyhogy a remény hal meg utoljára.
No para !
A hétvégén magyarázom, el a túra tervet nekik akkor mondanak véglegest.
Sajnálom, hogy sokan lemorzsolódnak, de a remény hal meg utoljára!
A költségeket én kb. 100-120-ra kalkulálom, szálás, benzin, kaja-pia, szuvenír, belépők motor/2fő.
A Balcsin is elcseszek ennyit és nem láttam semmit!
Ott van a motorozz.hu-n minden összeg! Motorozni ennél olcsóbban csak Ukrajnában lehetne!
Amúgy engem is lekaszáltak rendesen ezek a barom kormányfikák! Szerelmes levelem is jött a apechtől, amitől közöltem a nővel, hogy belépőkód nélkül nem tudom itthonról elvégezni a munkájukat... Felhúznám őket a cigányok , politikusok és bankárok mellé!
Bocs kiakasztottak.
Nem kell feladni máris! Hosszú ídő van az indulásig. Megjegyzem nekem sincs még rá keret, de bízok benne, hogy összejön, pedig még a motorra is költenem kell tavasszal, hogy az idénynek felkészülve induljon neki.
Szerintem max. 80-90 ezer lehet a költsége úgy saccra.
Hát valterjani nagyon sajnálom, megjegyzem tisztelt barátaim hogy én is kezdek anyagi gondokkal küzdeni,de még 5 hónap van tehát még nem adom fel,sajna egyre kevesebb a munka és ez sújos probléma nálunk is,viszont nagyon szeretnék elmenni úgyhogy rajta vagyok az ügyön,Berber lécci írd ki megint milyen összeggel kell számolnunk az útra,hogy mindenki tudja mihez tartsa magát,köszi.
Én is így saccolom, de még várok, hogy ki lesz a legtávolabbi induló. Azt nem erőzhetem, hogy száljon meg nálad. A zalaegerszegi srác (Kawalaci igazolt hiányzó) másnap tud indulni, 12.-én úgyhogy ő már nem játszik. Ha Bapity lejön Miskolcról, vagy beér mondjuk 9-ig akkor ok.
Nem is tudom, hogy be lehet e menni, mert hallottam olyat, hogy renoválnak (mert mindíg leomlik) és nem látogatható. Parkoló van mellette, úgyhogy út is van.
Hát nekem is van egy rossz hírem! Sajnos ma sikeresen összetörtem az autómat, így már meg is van a pénzem helye!
Azért nem szeretném lemondani, de ha sikerülne egy kis pénzt szereznem addig, mi lenne, ha én egyedül lennék sátrazó motoros?
Nem lessz elég idő ha 11 kor indulunk Nagylakról,higgyetek nekem!
Déváig 4 óra az út. Számolni kell hogy a határon is elmegy idő(minimum 30perc). Dévai várnál van felvonó,de gyalog is fel lehet menni,motorral nem tom. Mindenkinek Nagylak közelébe kell megszállni a 0. nap mert 8-9 órakkor legkésőbb el kell indúlni! Dévánál lehetne ebédelni.
SAJNOS le kell mondanom az erdélyi túrarészvételt.
Az élet úgy hozta hogy nem lesz rá pénzem. Az anyagi kereteim nem úgy alakultak ahogy terveztem. Remélem jelen helyzetben ezt a legtöbben meg tudjátok érteni Ti is.
De a Jeli Cooltúra II.-re mindenképpen benevezek Berber !
Én is nagyon rajta vagyok hogy mennyek mert tavaly szerveztem egy túrát ki de többen meghátráltak,és a végére csak én meg barátom(xj600N) maradtunk barátnőstűl. De két héttel a túra előtt visszamondták,(le volt foglalva a fasza szállás)! Így akkor elhatároztam hogy ha törik ha szakad én idén kimegyek motorral,ha jönnek velem ha nem!
Ami kevesebb lesz az a benya pénz. Na abban van tartalék doszt! Eleve 4,2 liter/100km nem 5, és az ára is 270,- nem 300+ Ft .
A kilóméterben is van jó 200 plusz csendben megsúgom.... dehát tartalékkal kell számolni!
Sok belépő nem lesz, de napközben egy két falat az kell. Az meg itthon is kell. Meg a pia, jóhangulat megen
Elhiszed, hogy a sátrazásnak én fogtam legjobban pártját? Viszont amikor lejött, hogy a sátrazós hely is annyiban van, mint a jelenlegi 2. szállásunk, igen kiakadtam, hála Petya89-nek!
Azért kérdeztem, hogy lehet-e sátorozni, mert akkor 20-25ezerrel karcsúbb lenne!
Jobbkor nem is jött volna ez a baleset!
70év fölött nem engedném meg, hogy vezessenek a vak, vén, F...SZOK!
Túra -
Lemondtam, mert nem akarok az "Indulás előtti pillanatban derül ki hogy mégsem jövök" című hibába esni. Ez a azonban még nem jelenti azt hogy nem akarok/fogok eljönni.
Csak pillanatnyilag úgy tűnik hogy nem lesz rá gempám.
De kaparok érte rendesen, úgyhogy a remény hal meg utoljára.
No para !
Sajnálom, hogy sokan lemorzsolódnak, de a remény hal meg utoljára!
A költségeket én kb. 100-120-ra kalkulálom, szálás, benzin, kaja-pia, szuvenír, belépők motor/2fő.
A Balcsin is elcseszek ennyit és nem láttam semmit!
Szerintetetk ha ekkora az elhullás, akkor tegyem kicsit nyíltabbá, vagy hagyjam?
Amúgy engem is lekaszáltak rendesen ezek a barom kormányfikák! Szerelmes levelem is jött a apechtől, amitől közöltem a nővel, hogy belépőkód nélkül nem tudom itthonról elvégezni a munkájukat... Felhúznám őket a cigányok , politikusok és bankárok mellé!
Bocs kiakasztottak.
Szerintem max. 80-90 ezer lehet a költsége úgy saccra.
Nem is tudom, hogy be lehet e menni, mert hallottam olyat, hogy renoválnak (mert mindíg leomlik) és nem látogatható. Parkoló van mellette, úgyhogy út is van.
Azért nem szeretném lemondani, de ha sikerülne egy kis pénzt szereznem addig, mi lenne, ha én egyedül lennék sátrazó motoros?
Déváig 4 óra az út. Számolni kell hogy a határon is elmegy idő(minimum 30perc). Dévai várnál van felvonó,de gyalog is fel lehet menni,motorral nem tom. Mindenkinek Nagylak közelébe kell megszállni a 0. nap mert 8-9 órakkor legkésőbb el kell indúlni! Dévánál lehetne ebédelni.
Az élet úgy hozta hogy nem lesz rá pénzem. Az anyagi kereteim nem úgy alakultak ahogy terveztem. Remélem jelen helyzetben ezt a legtöbben meg tudjátok érteni Ti is.
De a Jeli Cooltúra II.-re mindenképpen benevezek Berber !