Na akkor nagyon röviden, mert nem akarom szét OFF-olni a topicot:
1. link-innen az IGO8...-ra ráklikk, és letöltöd.
2. A PDF kiterjesztést törlöd, hagyod a RAR-t
3. A RAR-ban találsz 6darab IGO trackert, amiket bemásolod az IGO könyvtrár Storage Card/IGO8/save/routes könyvtárba
4. IGo8 gyia, azt mentett utvonalak betöltése
END OFF Ha gond van, inkább PÜ
Szerintem nem lehúzás egy 5-10%-os árrés. Nekem biztos megérné, ha az öreg vashoz kéne valami kurrens alkatrész.
Inkább fizetek egy kis pluszt mint bénázzak az EBAY-al!
Vállaj alkatrész beszerzést az EBAY-ről, ahogy olvastam egész profi vagy ebben.
Onnan jutott eszembe, hogy találkoztam ilyen hirdetéssel.
Feltételezem, hogy az így szerzett jövedelem nem adóalap növelő tényező!
Van a bandériumban valakinek GPS a taligához? Mert felraktam cselesben a nyomvonalakat IGO8 alá. Ha valakit érdekel.
Levizsgáztam szerdán azt most ráérek sajna.
Horvátba lefoglaltunk egy apartmant, de előre ki kellet fizetni az ár felét, a másik felét a kulcs átvételnél.
Ezek szerint itt ilyen nincs! Akkor nagyban egyszerűsödik a szervezés.
Ezt az előre fizetést én nem értem! Hogyan gondolod?
Én amit tudok= előfoglalok, megyek, bejelentkezem, szállok, fizetek!
Ez a világon így megy! Előre utalásról szó nem lehet!
Nagyon barátiak ezek az akku árak, tavasszal nekem is kel vennem a Divibe, de 10e alatt nem nagyon találtam.
A szálással kapcsolatos leveleket végig olvastam, de a fizetési feltételekről nem találtam egy szót sem.
Általában előre kell átutalni a szálás díját, legalább is amerre én jártam.
Amennyiben itt is ez a helyzet csak meghatározott ideig lehet új jelentkezőket felvenni.
Szia Vilman!
Meghalgattam a hangját a gépednek, csodálatosan muzsikál!
Nekem tavaly a nyaralás előtt halt be az akksim, Győrbe vettem 8 ezerért Unibat-ot, akkorát ami neked is kell az FJ-be.
Szerintem ennél olcsóbban nem találsz sehol.Jól nézzél körül, nem szabad elkapkodni!
Vilman! Gratula az élesztéshez és sok sikert a műszakiztatáshoz!
Berber! Nem érzem magam árulónak sem és sajnos döntenem kellett, hogy családostul megyünk (gyerekkel) másfelé, vagy Veletek tartunk ketten.Sajnálom, hogy nem tudjuk mind a kettőt megvalósítani, mivel sosem jártunk azon a szép tájon, ahova Ti tartotok.Ami késik nem múlik mondja a fehér indián fiának a féltestvére, akinek másod íziglen barátnője a toronyőr.
Kérelmezem, hogy az "áruló" szócskát vedd le a nevem mellől a korábban ismertetett okok miatt és békélj meg a helyzettel valamint fogadd el a döntésemet mert sajnos azt sem én sem Te nem tudjuk mássá tenni.
Köszi! Várom a Cool túrát Jelibe!
Ez érthető Berber.
A kormány a jelen helyzetében még markolni próbál egy utolsót, aztán számukra besötétedik (remélem).
Nyilván rólatok vállalkozókról tudja lehúzni a legtöbb bőrt.
Az APEH - mint ahogy a többi államhivatal is - fuldoklik a korrupcióban és a szervezetlenségben . A látszat, hogy az APEH-nél dőzs van, hamis feszültségkeltés.
Na de nem akarok belemenni a politikába, egyrészt mert gusztustalan az egész, másrészt mert OFF. Majd személyesen.
Minket (az ALCOA-t) is rendesen szétszívatja anyagilag az állam, nagyon úgy néz ki hogy üzemszinten beleállunk tavasszal a földbe...
Cseréljem vagy varrjam ? Úgyértem CO-hegesztővel...
Szerintem értem!
1. link-innen az IGO8...-ra ráklikk, és letöltöd.
2. A PDF kiterjesztést törlöd, hagyod a RAR-t
3. A RAR-ban találsz 6darab IGO trackert, amiket bemásolod az IGO könyvtrár Storage Card/IGO8/save/routes könyvtárba
4. IGo8 gyia, azt mentett utvonalak betöltése
END OFF Ha gond van, inkább PÜ
Inkább fizetek egy kis pluszt mint bénázzak az EBAY-al!
Vállaj alkatrész beszerzést az EBAY-ről, ahogy olvastam egész profi vagy ebben.
Onnan jutott eszembe, hogy találkoztam ilyen hirdetéssel.
Feltételezem, hogy az így szerzett jövedelem nem adóalap növelő tényező!
Levizsgáztam szerdán azt most ráérek sajna.
Ezek szerint itt ilyen nincs! Akkor nagyban egyszerűsödik a szervezés.
Én amit tudok= előfoglalok, megyek, bejelentkezem, szállok, fizetek!
Ez a világon így megy! Előre utalásról szó nem lehet!
A szálással kapcsolatos leveleket végig olvastam, de a fizetési feltételekről nem találtam egy szót sem.
Általában előre kell átutalni a szálás díját, legalább is amerre én jártam.
Amennyiben itt is ez a helyzet csak meghatározott ideig lehet új jelentkezőket felvenni.
Banner 9570,- Ft
Unibat 6900,- Ft
Viszonteladói árak nálam.
Meghalgattam a hangját a gépednek, csodálatosan muzsikál!
Nekem tavaly a nyaralás előtt halt be az akksim, Győrbe vettem 8 ezerért Unibat-ot, akkorát ami neked is kell az FJ-be.
Szerintem ennél olcsóbban nem találsz sehol.Jól nézzél körül, nem szabad elkapkodni!
Üdv.:XJ750
Meg javaslatokat akksivételre...
Az FJ-be kell. 12V14Ah.
Berber! Nem érzem magam árulónak sem és sajnos döntenem kellett, hogy családostul megyünk (gyerekkel) másfelé, vagy Veletek tartunk ketten.Sajnálom, hogy nem tudjuk mind a kettőt megvalósítani, mivel sosem jártunk azon a szép tájon, ahova Ti tartotok.Ami késik nem múlik mondja a fehér indián fiának a féltestvére, akinek másod íziglen barátnője a toronyőr.
Kérelmezem, hogy az "áruló" szócskát vedd le a nevem mellől a korábban ismertetett okok miatt és békélj meg a helyzettel valamint fogadd el a döntésemet mert sajnos azt sem én sem Te nem tudjuk mássá tenni.
Köszi! Várom a Cool túrát Jelibe!
A kormány a jelen helyzetében még markolni próbál egy utolsót, aztán számukra besötétedik (remélem).
Nyilván rólatok vállalkozókról tudja lehúzni a legtöbb bőrt.
Az APEH - mint ahogy a többi államhivatal is - fuldoklik a korrupcióban és a szervezetlenségben . A látszat, hogy az APEH-nél dőzs van, hamis feszültségkeltés.
Na de nem akarok belemenni a politikába, egyrészt mert gusztustalan az egész, másrészt mert OFF. Majd személyesen.
Minket (az ALCOA-t) is rendesen szétszívatja anyagilag az állam, nagyon úgy néz ki hogy üzemszinten beleállunk tavasszal a földbe...