Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem, nézz körül, aztán tudok valakit aki üvöltőket csinál. Fehérvár fórumon te is megtalálod. Hátha. A taknyolás csak rövid távon jön be.
FJ kipuffogó gyűjtő lukas mint az államkincstár zsákja.

Cseréljem vagy varrjam ? Úgyértem CO-hegesztővel...
Jogod van a kisbetühöz és a hisztihez is de nemecsek ernőre sem tudták volt mondani hogy áruló Köszi a módosítást!
OK!
Szerintem értem!
Na akkor nagyon röviden, mert nem akarom szét OFF-olni a topicot:
1. link-innen az IGO8...-ra ráklikk, és letöltöd.
2. A PDF kiterjesztést törlöd, hagyod a RAR-t
3. A RAR-ban találsz 6darab IGO trackert, amiket bemásolod az IGO könyvtrár Storage Card/IGO8/save/routes könyvtárba
4. IGo8 gyia, azt mentett utvonalak betöltése
END OFF Ha gond van, inkább PÜ
Szerintem nem lehúzás egy 5-10%-os árrés. Nekem biztos megérné, ha az öreg vashoz kéne valami kurrens alkatrész.
Inkább fizetek egy kis pluszt mint bénázzak az EBAY-al!
Nem tudom, élnnekem nem megy hogy motoros haverokat lenyúljak, akinek így is kevés van. A zakkant(miliomos) új gépesek meg nem hozzám járnak!
Én kipróbálnám, habár elég kezdő GPS-ező vagyok.

Vállaj alkatrész beszerzést az EBAY-ről, ahogy olvastam egész profi vagy ebben.
Onnan jutott eszembe, hogy találkoztam ilyen hirdetéssel.
Feltételezem, hogy az így szerzett jövedelem nem adóalap növelő tényező!
Van a bandériumban valakinek GPS a taligához? Mert felraktam cselesben a nyomvonalakat IGO8 alá. Ha valakit érdekel.
Levizsgáztam szerdán azt most ráérek sajna.
Köszönöm Berber ! Az Unibat jó lesz ! Majd rád csörgök hétfőn v. kedden.
Horvátba lefoglaltunk egy apartmant, de előre ki kellet fizetni az ár felét, a másik felét a kulcs átvételnél.
Ezek szerint itt ilyen nincs! Akkor nagyban egyszerűsödik a szervezés.
NE KEVERD a gelésel (gondozás mentessel)! Ebbe még egyszerű savas kell.
Ezt az előre fizetést én nem értem! Hogyan gondolod?
Én amit tudok= előfoglalok, megyek, bejelentkezem, szállok, fizetek!
Ez a világon így megy! Előre utalásról szó nem lehet!
Nagyon barátiak ezek az akku árak, tavasszal nekem is kel vennem a Divibe, de 10e alatt nem nagyon találtam.

A szálással kapcsolatos leveleket végig olvastam, de a fizetési feltételekről nem találtam egy szót sem.
Általában előre kell átutalni a szálás díját, legalább is amerre én jártam.
Amennyiben itt is ez a helyzet csak meghatározott ideig lehet új jelentkezőket felvenni.
YB 14L-A2
Banner 9570,- Ft
Unibat 6900,- Ft
Viszonteladói árak nálam.
Engem 2 fölött cseszegetnek. Szerintem rosszúl számolnak.
Nekem van egy akksis cégem, megkérdezlek. Ez mégiscsak Szfvár és nem ugrik rá +1000 szállítási kőccség!
Rendben, de a nevedet mint nemecsek ernőét fogom írni mindörökre kisbetűvel! = yamahaxj! Egyébként meg fenntartom a hisztizésre a jogomat!
10-től vizsgázok. 1-2 ima jól jönne!
Köszi ! Körül fogok nézni rendesen .
Szia Vilman!
Meghalgattam a hangját a gépednek, csodálatosan muzsikál!
Nekem tavaly a nyaralás előtt halt be az akksim, Győrbe vettem 8 ezerért Unibat-ot, akkorát ami neked is kell az FJ-be.
Szerintem ennél olcsóbban nem találsz sehol.Jól nézzél körül, nem szabad elkapkodni!

Üdv.:XJ750
Na azt én is...meg a felmelegedést főleg.

Meg javaslatokat akksivételre...

Az FJ-be kell. 12V14Ah.
Hi mindenki! Sajnos én sem tudok menni Erdélybe . Több mint 100.000Ft kell befizetnem az APEH-nek ,ez nagy érvágás lesz.
Vilman! Gratula az élesztéshez és sok sikert a műszakiztatáshoz!
Berber! Nem érzem magam árulónak sem és sajnos döntenem kellett, hogy családostul megyünk (gyerekkel) másfelé, vagy Veletek tartunk ketten.Sajnálom, hogy nem tudjuk mind a kettőt megvalósítani, mivel sosem jártunk azon a szép tájon, ahova Ti tartotok.Ami késik nem múlik mondja a fehér indián fiának a féltestvére, akinek másod íziglen barátnője a toronyőr.
Kérelmezem, hogy az "áruló" szócskát vedd le a nevem mellől a korábban ismertetett okok miatt és békélj meg a helyzettel valamint fogadd el a döntésemet mert sajnos azt sem én sem Te nem tudjuk mássá tenni.
Köszi! Várom a Cool túrát Jelibe!
Ez érthető Berber.
A kormány a jelen helyzetében még markolni próbál egy utolsót, aztán számukra besötétedik (remélem).
Nyilván rólatok vállalkozókról tudja lehúzni a legtöbb bőrt.
Az APEH - mint ahogy a többi államhivatal is - fuldoklik a korrupcióban és a szervezetlenségben . A látszat, hogy az APEH-nél dőzs van, hamis feszültségkeltés.
Na de nem akarok belemenni a politikába, egyrészt mert gusztustalan az egész, másrészt mert OFF. Majd személyesen.

Minket (az ALCOA-t) is rendesen szétszívatja anyagilag az állam, nagyon úgy néz ki hogy üzemszinten beleállunk tavasszal a földbe...