Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A halk motorhang csak a telefonos felvétel miatt van Berber ! Ma mindenki hallotta a környéken (a)hogy kipróbáltam...

Minden volt csak csendes nem.
Nagyon jó amit monc, csak hát ezeknek az emailjük is fuccsos. Felhívni nem fogom öket, de azt tudom, hogy nagyüzem van náluk freeraidosokkal tele a csúcs. VAlami sítopic-ba olvastam.
Sürgősen kéne rá egy rendes trombita! Ekkora gép azt csak úgy hallom, ha felnyomom totálra a hangerőt! Azthiszem ezennel a lopakodó cím átszáll rád!
Berber
Szerintem amig nincs meg a konkrét létszám addig nem nagyon tudunk konkrétumot mondani a szállásadóknak,csak az időpontot.
Meg ugye azt is meg kell majd mondani hogy hány 2 ágyas,3 ágyas,4 ágyas szobát kérünk,gondolom aki hozza az asszonypajtást az kétszemélyes vagy franciaágyas szobát kér!
Üdv mindenki
Nyugottan fel lehet íratkozni, van még hely! Majd csinálok képet a szállásról! Ez létszámtól is függ de egy szobában több ember lenne,akit ez zavar az jelezze és megpróbálok megoldást találni rá(pl sátor)! Sátor(több),matrac,ágynemű,pléd VAN
Helló
Én nem vettem föl velük a kapcsolatot ,de akkor én is intézkedek ez ügyben,hátha én több sikerrel járok!
Érdemes elolvasni, mert arra jártak amire mi is megyünk, csak fordított irányban.
http://www.motorostura.hu/buil...
Bakker! Pedig szivesen láttuk volna! Legalább lett volna kire fogni, hogy miért tötyörgünk.. Nem ám.

PETYA AZTMONDTA, MINDENKIT BE TUD FOGADNI. (25fő)(lsd lent.)(Nem LSD, lsd=lásd )
Akkor én is Petyánál aludnék ha lehet!
Fizetni hol kell és hogyan?
Szia!

Beszéltem a cimboráimmal, Hjózsi biztos nem jön besz@rt a 2000 km-től, száj karatés!
Legalább nem tartja vissza a társaságot a 125-össel!
A két Puzsi a hét végén ad választ.

Nem tudom Petyánál lesz e elég hely, de én is valahol Szeged környékén éjszakázom és a bográcsozásra beugrom.
Petya aztmonda elrak mindenkit , sőt még tábortüzet is rak. Sátor oda se kell. Én hiszek neki , tehát lelődörgök egy nappal előrébb. Ha te is oda jössz, akkor hozzá jelentkezz be. (szvsz)
Elnéztem a térképet!
Azt hittem, hogy a 4-esen megyünk kifele!
Petyánál hol tudunk aludni és mennyien?
Most nézem, Karcagon max szétválhatunk. Arra jövünk haza. Nagylakfelé tendálj!
Hát ha visszanézel, a sátrazós indíttatásomat lekaszálták! Meg aztán jobban megnézve az árakat tényleg marhaság (félpanzió=reggeli+vacsi+palesz+szállás kevesebb mint 5000 Ft )

A hozzánk csatlakozás tökéletes, de alszol e a 0. napon Petyánál?
Az itt a kérdés, vagy indulási nap jössz Nagylakra, mert mi már ott leszünk!
Még egy kérdés!
Mi lenne ha én Karcagon a MOL kútnál csatlakoznék hozzátok?
Berber csak azt szeretném megkérdezni, hogy írtad azt hogy lehet akár sátorozni is!
Ennek mi a menete?
Kell külön bejelentkezni valahol?
Petya!
Van valami kapcsolatdod a z általad ajánlott első napi szállással Cartisoaran? Nekem nem válaszolnak, pedig még Románul(!) is írtam! Forrponti kérdés, mert a környéken nincs más dobás!
Kérném, hogy
Puzsi Suzuki Intruder
Kis Puzsi Honda CBF 600
HJózsi Honda CG125
bozontos42+anyatigris,divike
valterjani(XJ600s)
Vitarij XJ600 lopakodó és +1fő még bizonytalan
Vilman+a babája XJ900 vagy FJ1200
(Lupus Te is! lécci)
regeljenek be, a Motorozz.hu-n, hogy tudjuk kik szállnának meg 0. napon Petyánál, továbbá hogy pontosan foglalhassak a szállásokon. (Úgyis rászámolok, de mégis...!)
Nyilván nincs két egyforma utazás, és neked legyen igazad, de Temesvár és Szeged között kevés hegy található. A be nem látható kanyarokban való előzéseket elsősorban a szerpentineken szeretik előadni, depláne sötétedés után.
Nekem az a tapasztalatom,hogy az országúton viszonylag normálisan mennek. Úgy-ahogy betartják a sebesség határokat. Azt hittem leesek a gépről, amikor a tök üres országúton, én, meg előttem egy román autó van csak, szóval a román a kitett 60-as sebességkorlátozó táblánál lelassított 60-ra. Nem volt pedig se rossz út, se trafi.Én lazán belementem volna abba a kanyarban 90-nel. Temesvárról visszafele is betartotta mindegyik, trafi sehol! A településeken viszont sok a trafi, nem árt vigyázni. Szóval szerintem leginkább csak itt nálunk száguldoznak , mert tudják ezt megtehetik büntetlenül.A városokban viszont nem árt résen lenni mert ott viszont lelöknek az útról, ha nem tartod a forgalom ritmusát, vagy csak téblábolsz, mert nem tudod merre menj, akárcsak Pesten. Valamint a körforgalmakat is kicsit máskép értelmezik. Benne körbe indexelnek balra, kifele menet jobbra viszont ritkán.Összeségében nem rosszabb sőt jobb a helyzet szerintem mint végig menni a 43-on Szeged- Makó közt. Vagy már én megszoktam ezt a gyilkos román stílust?
Igazsághoz még hozzá tartozik az is, hogy csak hétvégeken ruccanok át Romániába, lehet, hogy hétköznap azért sűrűbb az élet.
Be szépek is ők együtt ketten, gratulálok.
Ma finom idő volt legalábbis mikor elindultam, megjárattam én is a kicsikét.
Csak 70 km-t mentem de az maga volt a mámor.
Visszafelé ahogy elment a nap jött a hidegrázás meg az ujlefagyás de jó volt.
Semmi fennakadás nem volt a szinkronizálásban, a motor nagyon finoman jár...

Ha tudnátok mekkora kő esett most le a szívemről...

Nah, összeszinkronizáltuk az FJ-t.
Vennem kell majd bele egy akksit mert ez ami benne van már nem vesz fel töltést. Ellenben, kb. fél főtengelyfordulás után pöccre indul a motor. Semmi gyanús motorzaj nincs. Lehet hogy mégis csak 17000 Km. van benne és csak a 10 év állás hagyott rajta ilyen nyomokat ?!
Nekem is ilyen van!
Az elején nagyon jó volt, csak így már 3év után egy kicsit bő lett a fejemre!
Bár mikor megvettem már akkor is nagy volt egy kicsit!