ÜDv!
miota nálam az xj nemrég tankoltam bele elöször(mármint az első teli tankolás után)... 200km-10,18 liter... ezt ugy tessék érteni hogy 200 km-t mentem vele október 8 óta...
szóval elégedett vagyok a fogyasztással is...
kb ilyen értéket olvastam Tőletek is...
Pedig a fűtést bekötni az egyik legegyzerűbb dolog... mondjuk hidegen az enyém is hülékedik, meg nem akarja, meg hagyjam őt aludni, most nem kel fel. ...
Nem olyan rég hívott a szerelő ismerősöm, hogy elméletileg kész van a vas. Némi aggodalomra ad okot az, hogy ő maga úgy érzi, mintha nem reagálna megfelelően a gép a gázadásra. Karbi szinkron még nem volt, ha minden igaz az meglesz mire eljön a hétvége és én akkor ki is tudom próbálni, hogy mi a szitu.
A TPS ugyebár nem lett bekötve, mert ahogy mondtad, az elektonika nem tudna vele kezdeni semmi és a karburátor fűtés sem.
Majd ha kipróbáltam a vasat, akkor közelebbit is tudok mondani a project sikerességéről.
http://www.yamaha-motor.hu/com...
link
Úgy tűnik tényleg csak a biztosítékokkal lehetett a krampusz.
miota nálam az xj nemrég tankoltam bele elöször(mármint az első teli tankolás után)... 200km-10,18 liter... ezt ugy tessék érteni hogy 200 km-t mentem vele október 8 óta...
szóval elégedett vagyok a fogyasztással is...
kb ilyen értéket olvastam Tőletek is...
A TPS ugyebár nem lett bekötve, mert ahogy mondtad, az elektonika nem tudna vele kezdeni semmi és a karburátor fűtés sem.
Majd ha kipróbáltam a vasat, akkor közelebbit is tudok mondani a project sikerességéről.