Most jött válasz a 2. szálláshelyről. Közzéteszem:
Épp most olvastam levelét. A mi kis paraszt családi panzionk 10 féröhelyes = 10 ágyas Van egy olyan lehetöség hogy Kíjavított Rusztikus Szénás Csür ! Ha megfelel? Befogadó képessége 10-15 Személy itt szükségesek a hálózsákok.
Itt még Táboros gyerekek is voltak elszállásolva. Itt megengedett a Nagy nyári Terasznak a használata Szabad Kemecével, és kis konyhával( ha szükséges).
A szállás 1x 1 /Fö= 10 eur ( reggeli nélkül)
Reggeli lehetséges megbeszélés alapján
Hááááááát..... az árral nincs is gond.
Az első szakasz itt Solt-Nagylak?-Arad-Déva-Sibiu(Nem tom mi) 600 km nincs fogaras-Brasso az kb 50% Románia
A Második nap 470 Fogarsival... Az is lehet sok. Abból tudok csípni rendesen még. Te nem Szegedi vagy? Mert mintha....
Mondd a tapasztalatot azt gyúrjuk!
Gondolkodom rajta hogy csatlakozzak e hozzátok vagy magam szervezzek egy túrát kisebb társasággal! Nekem mindenféleképp a nagylaki esetleg a méhkeréki átkelőhely a jó! Nagylaktól 8 km-re lakok.
hello
A 600 km elég sok egy napra Erdélybe! Lassan lehet haladni!
A második napi program tuti hogy sok,de ti tudjátok és egyáltalán nem laza! Nekünk autóval a Nagylak-Arad-Déva-Transzfogarasi út-Brassó szakasz, ami asszem 660 körül volt kora hajnaltól este 8 ig tartott,az össz idő amikor megáltunk kb 3 óra volt! Nagyon mérges voltam hogy mindenen csak átsuhantunk és megfogadtam ha motorral erre járok akkor ha úgytetszik 10 km-enként megállok megcsodálni a tájat!
Szia Berber !
Szerintem is tökéletes !
Amit ígértem, a szállással kapcsolatba infót az sajnos Máréfalván
/ Largucan / Nicolae Balcescu faluban van Bákó /Bacau/ megyében
ami keletebbre van a tervezett útvonalnál.
Ez is azon az oldalon van ahonnan a képeket leszedtem. Tematikus, átgndolt, minden lényegi dolgot tartalmaz (Csak koordinátákat nem) Írtam is az üzemeltetőnek segítségért)
Csak ajánlani tudom az oldal áttanulmányozását. Az útvonalakat GPS-el terveztem, mert a Google hiányos. Asszem ez látszik is. Ahol a térképen már nincs út, ott még a GPS jelez szilárd burkolatot. Ha bekapcsoljátok a térképen a Bővebben alatt a Fotókat, akkor a helyszineken készült képeket lehet megnézni. Innen szedem az utak állapotát is. De a fenti link is tárgyalja.
A szállások rázósabbak, mert az árakra, és állapotokra és főleg a létszám miatt a befogadó képességre nincsenek referenciák.
Ajánlásokat, ötleteket kérek, mert ez még csak egy vékony vázlat, lehetőségek nélkül. Kell még szerezni kényszer szállás helyeket is, amikre nem szervezünk, de ha lassúak vagyunk megállhatunk. Plussz ötletek is jöhetnek amire nem gondolok.
Szerintem tökéletes!
Azt tudtuk, hogy az egész országot nem tudjuk bejárni 5 nap alatt, majd legközelebb!
Néhány praktikus kérdésem lenne, hol érdemes pénzt váltani, érdemes e bank kártyával fizetni?
A cb500 már lazán fogja vinni a túrát, de ha a 250-es marad szerintem az se fog belehalni. ETZ-vel voltam már Split mellet. Legalább nem lesz nagy a fogyasztásod.
Pár kép: http://picasaweb.google.hu/jak... Szívás volt az egész út, de jól éreztük magunkat.