Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello Fandi
Szerintem a Honda cb500 jó motor! A forgalombahelyezéstől nem kell félni nem nagy ördöngősség! Állítólag eltörlik januártól a regadót!
Volt itt múlt7en egy 750 es gsxf 450e ért, de valami gyönyörű. Ha valaki megvettem volna a yamahát tuti megvettem volna.
Nincs mit remélem segítettem. Csak ügyesen.
Igazad van.
Köszi!
Holnap azért felhívom őket is, hátha beszámítják a vtz-t.
Mondjuk egy próbát megér megkérdezni. De a Gs500at felejsd el mert azzal szerintem futárkodtak. 3 év alatt negyven valahányezer km, rozsdás pufó, csúszott is. Nem véletlenül annyi az. A cb 500at nézd 350 ért. Az mintha új lenne.
na jó!
De ha nem veszik be a kicsit, nincs miből vásárolni...
Most mit tegyek?
Találtam pedig nekem valót!38O plusz reg.adó a suzuki pl.
Én tőllük vettem a motort, a legtöbb haverom is tőllük vette, és eddig mindenkinél normálisak voltak...
Huh de szép az elején a Yamaha! És tényleg jó az ára...
Kár, hogy nem tudtam egyenlőre kp-ért eladni a kicsit!
Sokkal több lehetőségem lenne.
Igy viszont keretek között mozgok.
Azért köszi!
Nézelődöm még a linken, de már az elsőnél leragadtam!
Itt nem hiszem hogy a kicsi gépet beszámolják, de korrekt motorokat, normális árakon adnak.
http://www.grandemoto.com/
Üdv mindenki Ma megkérdeztem a gyárigazgatót aki Erdélyi! Hát ö sem mondott szépeket erről a Transfogarasi útról. Említette,hogy többször le volt zárva az életveszély miatt. Most így látva a képeket a linkben, többszörösen durvább mint a Tátra! DE NAGYON TETSZIK!
jah akkor rosszul emlékeztem
hajrá csak okosan, ügyesen
Az angliai postázásról csak annyit, hogy én másfél hete szerdán ütöttem le egy aukciót, csütörtökön fizettem a csomag pénteken délelőtt lett feladva. Rákövetkező hétfőn (P-Szo-V-HÉTFŐ) reggel anyám hívott hogy "fiacskám jött valami csomagod angliából, átvettem és jó nehéz".
Hali!
Szombaton megyek.
Visszük a kis vtz-m, és megpróbálunk előnyösen boltolni.
Öt mociból választhatok, beszámítják a kicsi vtz-m mindegyikbe.
Figyu: választások: Honda cb 5OO -1998-as, állítólag 3Oe km-rel
Yamaha xj 6OO divi - 1998-as nem tom hány km
2 db Suzuki gs 5OO - nagyon fiatalok 2OO1-esek
1 kawa
Nos a Hondára 100e kp menne rá, és még 1OO tavasszal, mert külföldi papíros. Reg.adó, műszakiztatás, átírás, biztosítás. Iszony
A yamahánál ugyanez.
A suzukik 2OO kp + forgalomba helyezés, mert azok is külföldiek.
Szombaton megyünk Berberrel és a kis vtz-vel motor nézőbe.
Akkor döntök. Jól-e? Majd kiderül!
FAndi!
CB vel mi a helyzet? ugy emléxem keddet irtál hogy addigra derül ki mi lesz/lesz-e?
Szia Laci!
Én örömmel látlak!
Tőlem aztán jöhetsz velünk a túrára!
Mindenkit szeretettel várunk és látunk!
Ekkora csapattal átdübörgünk a határon azt hiszik következik a második honfoglalás!
Szia! Megismerlek! Veled már gurultam együtt! Örömmel hallom hogy csatlakozol. Lassan ez lesz a 2. népvándorlás
Sziasztok!
Bár a motorom nem Yamaszaki de ha nem probléma szeretnék veletek együtt gurulni majd jövőre Erdélybe.
Komolyan mondom egyszer meghülyülök. Megrendeltem MÚLT hétfőn az FJ-hez a szükséges cuccokat, de még nem jöttek meg ma sem. Hívom a bontóst, "jaaah hát csütörtökön adtam fel..."
Az előbb beugrok a palotai postára kérdem mikor érhet ide : "háááát aazt nem tudjuk meeeert Baja messze van ááám..."

Ja, bocs....

De ha ugyanezt Angliából rendeltem volna a múlt hétfőn, tuti hogy már itt lenne !
Köszi az infót Szovátáról!
Nem tudok én semmit, csak max, hogy hogyan keressem...

Szóval ha így van nyitva Sovata, akkor nem nagyon éri meg egy egész napot tartalékolni rá. Valamint a Transzfogarasiról egyre durvábbakat hallok, úgyhogy jó ha aznap 300 km-t tudunk menni előre láthatólag. Hameg nem 2 szállásos a dolog, már nem éri meg erőltetni a táborhelyes megoldást... Nagyon töröm a fejem a folyamatos haladós dolgon, de ez kellemetlenséggel is jár. Kötötté válik a beérkezés a szállásokra (19 óráig). Minden reggel pakolni kell. Viszont rövidülnek egyes etapok, és emelkedhet a látni való. Több idő egyenletesen szétosztva, de hiányzik egy extra pihenőnap. Esetleg +1 nappal egy hetesre lehet duzzasztani, Vasárnaptól-Szombatig a túrát, ahogy már pedzegettem, viszont az össz futott km is csökken valamennyire.
Ehhez persze mindenki hozzájárulását kérem. Gondoltam rá hogy elkészítem ezt a verziót is, de egyenlőre nem tudom másolni a térképet, ujra kezdeni nincs kedvem, átalakítani meg addig amíg nincs rá érdeklődés nem akarom.
Hát ha én is tudok egy ilyen képet csinálni, akkor már érdemes volt elindúlni!
hello Berber
Tudtad hogy Torockó Torda mellett van! Szovátán nem lehet bármikor fürödni,mivel egy természeti képződmény ezért óvni kell! Asszem 9-12,15-18 ig nyit ki! A köztes időszakban úgymond pihentetik a tavat!
Itt egy beszámoló a Fogarasról, érdemes elolvasni!
http://totalbike.hu/magazin/tura/fogarasok2/
Állítólag jobb hétköznap csavarogni a hegyekben kisseb a turista forgalom!
Elővettem az RPM-et és rájöttem azért nem használtam motoron, mert a headsetet kesztyűben nem lehet kezelni és a fülemet is nyomta a sisakban.
Keresek valami normális headsettet!
Köszi! Ezek szerint értelmes lenne Vasárnap menni és Szombaton jönni? Jóhír ezzel az úttal!
Az 6 nap... 5 ott és Torockó is beleférhet.

Amúgy Mafecó hiába 450 km a Román szakasz ha fehérvártól ~2-300 km-re van, és nem én lakom a leg messzebb. Nekem 3 órányi utat mond a GPS úgyhogy Nagylak kb. 10~11 órakor léphető át (pihenő).
Gondolkodom egy olyan verzión: Nagyszeben-Sepsiszentgyörgy-Gyergyószentmiklós-Szová
ta-Tarackó szállások sorban, mindenütt 1 nap. Így egyforma hosszúak az utak, de a fürdésre szánt pihenő kicsit rövidke lenne.
Mafeco! Széchenyi szavai nagyon igazak, akár mai magyar társadalomra is.