Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm,jó Berber
Inkább vegyél. Nem tudom, azok NEM csak "vastárcsák". ebay apa!
Köszi az infót! Látom jól átolvastad.
Ezen a második napon még, -és az egész túrán- komolyan rágódni kell. KrisztiánFZ6 szerint 1,5-2 óra lenne a t.fogarasi, ami nem annyira sok. Viszont a rövidítés, lehet, hogy negatívan sülne el...
Engem inkább a fogarasi érdekel, mint a Drakula vár... vessetek meg, ilyen vagyok. A másik szempont meg a minél kevesebb szálláshely előnye. Még nem sikerült igazi kompromisszumra lelnem. Ott vannak azok a fránya hegyek...
Az igazság hogy az xjr-re néznék még jó de ...... nekem nem tetszik,de lehet hogy csináltatok rá,azért köszike
Köszi.
Helló Berber! Megnéztem a Motorozz.hu írt útvonaltervet, és nekem tetszik, jó. De szerintem a második napi etap az egy kicsit húzós lesz. A transzfogarasi út az megfogja az embert szerintem, ott nem biztosított a gyors haladás a szerpentineken, de kihagyni meg szerintem nem lenne jó.
A másik, Romániában motorkerékpárra nem kell útdíjatfizetni,azt csak az autóknak és a teherautóknak kell venni.
Néha annyira brutálisak ezek a boltok, de megérdemlik a sorsukat :
link 45€ + 8€ szállítás

Sajna levették. Nyugodtan nézd a Zazer 1000 és 600 tárcsáit is 2000- ből. Apropó neked MINEK?
Tud valaki 95-ös XJ900S -re benzinszint-érzéklőt? Amit nekem akarnak a szervizből azt picit drágállom. (45000 HUF)
Berber egyszer említetted hogy fék tárcsát hol lehet ocson nézni,illetve ha valakinek van ez ügyben infója kérem segítsen,köszke.
Mikor kell motorozni ? Hát amikor jól esik!
Rossz utat keresel? Teli az ország vele! Pl: Medgyesegyháza - Kétegyháza. Veseköveseknek különösen ajánlott!
Vagy például Kaszaper- Csabaszabadi. De tudom ajánlani lakó közvetlen környezetem nagy forgalmú útját a 43-as tranzit utat. A kamionok által kimélyített vályús út azért feladja leckét egy egy előzésnél, nehogy elessél amikor keresztezed az úttesten található hosszanti vályút.
Gratulálok a gépedhez és sok szerencsét hozzá !
Érdekes és tanulságos volt a leírás!
Érdemes megjegyezni, hogy a száláson elfogyasztott pálinka nagyban fokozza a túra élményt!
A rossz minőségű út? Aki járt már Abádszalók Jászberény között az tudja, hogy a 60k/ó is tud életveszélyes lenni. Tengeri beteg lettem és az aranyerem felszállt fögtömésnek.
98-as XJ 600-as utángyártott olajszűrő nyáron 1000 Ft-ba került.
A gyári Yamaha olajszűrő itt a palotai Yamaha szervizben utoljára, tavasszal 2300 Ft.- volt.
Persze ez az én '88-as 900 Secámhoz való papír szűrő. Szerintem nem nagyon különbözik a Divié sem.

Jah és az utángyártott 200 Ft.-al drágább. Komolyan...
Én egyszerűen rákerestem itt helyben a dologra, azt ez is ki jött: link
Rengeteg van! Lehet válogatni.
Szia Berber!
Engem is érdekel a tank horpadás eltüntető módszer,sőt már olvastam is róla ugyan ezeket csak még "szakit" nem találtam illetve nem tudtam kideríteni hol végeznek ilyen beavatkozásokat.
Üdv
Tankhorpadást mifelénk úgy szokták javítani, hogy egy vákuumos kis készülékük, amit rácuppantanak a horpadásra és kiszippantják a horpadást. Nem mondom, hogy egyáltalán nem lehet észrevenni, de nagyon meg kell nézni. Mifelénk, volt egy baromi nagy jégesső, és fél Miskolc autóit összeverte a jég. Láttam autót, amit ilyennel javítottak, és tetszett az eredmény.
Másik kérdés: Valaki a yamaha szervízből vett már olajszűrőt? Kíváncsi lennék rá, hogy ott mennyiért vesztegetik..
harmadik: Múltkor említettem, hogy fogom vinni a fékbetéteimet felragasztatni. Mondtátok többen, hogy kellene. Felmérném, hogy ez hány embert jelenten.
Köszi
Sziasztok!
Egy kis úti beszámoló Erdélyből.
http://www.motorostura.hu/buil...
Néhány helyen kitér az útminőségre.
Széles utat!
Laci
Maradt bennem kétely bőven!
A fémek hideg hajlításnál mindig nyúlnak, a visszahajlításnál szintén. Szerintem csak kicsit hullámos felületet tudnak létrehozni.
A tank kihúzásnál biztos jobb a régi melegítem- hűtőm megoldásnál, de a fényezést nem lehet megúszni, de legalább a szén nem ég ki az acélból.
Kíváncsi vagyok a gyakorlat rá cáfol e az elméletre!
Grat az új gépekhez Fandi és Lupus!
Szia Berber!

Érdekelne ez a tankjavítás! Egyik barátomnak van egy 3 éves Hondája rászakadt a polc a garázsban alig észrevehetően benyomódott, még a fényezés sem karcolódott meg.
Kíváncsi vagyok a technológiára, valahogy nem tudom elképzelni, hogy a fényezés sérülése nélkül kiegyengeti a lemezt.
Érdeklődve várom a beszámolót!