Sziasztok,hát úgy néz ki át ülök egy XJR 1200-re, van rajta mit rendbe hozni de szerintem megérte és a mocia rendben van kipróbáltam hááááát tetszett,úgyhogy vilman nyomdokaiba léptem.
Szia Petya !
Köszi a jó tanácsot, a tartó nem nekem kell.
Kissb cimborája gondolkodik oldaltartón, gondolom majd olvasni
fogja.
Az én motorom most így össze állt !
hali
A Drakula vára hivatalos nevén Törcsvár. A medve etetős hely pedig a Sinaia (Predál mellett) Itt olvashattok róla:http://www.motorostura.hu/buil...
hello
vitarij Givi Wingrackja úgy látom hogy gyári fülekkel van föltéve! Én raktam már fel ilyen tartót az én 900-as divimre meg haver 1200-es banditjára! Itt van egy eladó dobozokkal:http://www.kepesmotor.hu/motor...
De lehet hogy olcsóbb ha egy keretet csinál az ember és elhelyezi rajta a két kis gombát meg a zárnyelvet ami a monokey felfogatású Givi dobozokhoz jó(a legtöbb ilyen)! Ezt lehet külön kapni!
Afelől érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek elfekvőben egy szivatókaros kormánykapcsolója divire (ha jól tudom egyben van a bal oldali kezelőszervekkel, de ha nem így lenne, javítsatok ki nyugodtan) ?
Én még nem jártam Erdélyben és nem is ismerem az ottani útviszonyokat de a tervezéshez szeretnék egy kis adalékot mutatni. Annak idején az exemmel a nászutankon jártunk a köv. útvonalon:
AUER-PREDAZZO-CORTINA 'D AMPEZZO-PIEVE DI CADORE-TOLMEZZO-TARVISIO-KLAGENFURT-Keutschach am See, Klagenfurt Land, Karintia, Ausztria
Erre az etapra a Google 370 km – körülbelül 6 óra 8 percet számol.
Nekem ez a szakasz (379 km) reggel 10:00-től este 23:30-ig tartott.
Van egy kis különbség az elméleti és a ténylegesen megtett idő között.
Az út kiváló minőségű volt és az időjárás is gyönyörű napfényes. Rengeteg a tűkanyar. Csak kajálni, tankolni álltunk meg.
Motor + 2 személy + csomagok. (kép mellékelve)
köszi az infot.
hát majd egyezkedik a mesterrel aztán kiderül mi lesz a dologbol...
azt mondta ha egyedül megy akkor elég neki az egy doboz meg a tanktáska. csak ha a barátnöje is megy akkor kellene neki a plusz hely a hajsütövasnak, a sminkkészletnek, a vasalonak , a hajszáritónak....
Örülök, hogy ha segíthettem !
Lehet, hogy ha Givi oldaldobozokat szeretne feltenni akkor jobban jár ha megveszi Tőled a Divin lévő tartót és azt alakítja át.
Két hete a Pécsi vásárban láttam Gyári irányjelzőket olcsón !
Szia FAndi!
Én a Suzuki GS500-at ajánlanám, mert jó alacsonyan van a súlypontja!
A haveromnak az van és nekem nagyon bejött! Neked azért ajánlom, mert biztos, hogy leér a lábad és biztosan megtudod tartani!
Teljesítményre ugyan az mint az XJ!
Szia Andi!
Amit Tutu írt a teljesítményadóról az csak a már forgalomba állított
motorokra vonatkozik. Ha külföldről behozottat veszel és Te állítod
elsőként forgalomba szép hazánkba, akkor időarányosan abban az
évben kivetik a teljesítményadót is a forgalomba helyezés dátumával.
Gratulálok