asszem tudok is egy oldalt ahol találhatsz gépkönyveket, robbantott rajzokat. mindjárt megkeresem és belinkelem! addig itt egy frankó kis vidi a jútúbró!:D http://www.youtube.com/watch?v...
Szia!
Ezt írtam valahol, elvileg ugyan azok az alkatrészek vannak benne alul mindbe kb 80-89ig. Csak a váltótól felfelé más a cucc a hengereknél. Ez egy amcsi alkatrészes oldal tele robbantott ábrákkal. Elöre is jó bogarászást holnap hívj. Üdv.
szerintem a kettőnek nem nagyon van köze egymáshoz. ahogy egy cbr 600 rr és egy cbr 1000rr egyetlen blokkalkatrésze sem egyezik meg, úgy szerintem ez sem:S sajnos....:S keress robbantott rajzokat róluk, hátha a rajzon látsz olyan alkatrészeket amelyek megyegyezhetnek! és az nem kerül pénzbe!:)
Szép jó estét mindenkinek?
Valaki nem tudja véletlenül hogy az xj 900as váltó,kuplung stb blokkalkatrészek eggyezhetnek az xj750esével? Mert lenne lehetöségem 1 900as blokk beszerzésére, csak nem tudom, hogy csereszavatosak a motyók! kösz előre is.
Szia! Köszönöm a válaszod, érdekel a dolog, ha addig nem megy el, még nem tudom mikor tudok arra járni de valahogy összehozzuk. Én most már 3 éve egy L-es grex-et nyúzok amit szinte félig el tudok fordítani a fejemen. .
Valamit mindenképpen kell találnom a jövő idényre.
Elöre is köszi.
Szia Biti! Hogy szoktam az túlzás,de akár egy Sz. fehérvári randit lebeszélhetünk majd.A bukót mindenképpen próbálni kell az tuti.Nekem elvileg L méret kell a Nolanból és a boltban próbálgattam még az N103 típust amiből az L lötyögős volt. Próba-próba.Ha aktuális, akkor valamelyik elérhetőségemen jeletkezz és ha még megvan akkor találkozunk.
Szia!
Ahogy írtam ezek a méretet tuti u.a.-ok.
Igazándiból egymás mellé kéne rakni a kettőt, hogy hol lehet a difi.
Te merre vagy helyileg?
Üdv.: Biti.
Hali!
Valamikor a hétvégén meg tudnád mérni a szívó, és kipuf. csonk átmérőket, mert szerintem jó lehetne a fej a 750esre. Meg talán 1 a szívócsonkra és a karbira illeszkedő gumiátvezető rögzítőcsavarjai közti távolságot. Hogy azok csereszavatosak-e. köszi előre is! Jó hétvégét!
Véletlen belefutottam: link
remélem megtalálod! utána hasonlítgasd, lehet hogy szerencsével jársz!
Ezt írtam valahol, elvileg ugyan azok az alkatrészek vannak benne alul mindbe kb 80-89ig. Csak a váltótól felfelé más a cucc a hengereknél. Ez egy amcsi alkatrészes oldal tele robbantott ábrákkal. Elöre is jó bogarászást holnap hívj. Üdv.
Valaki nem tudja véletlenül hogy az xj 900as váltó,kuplung stb blokkalkatrészek eggyezhetnek az xj750esével? Mert lenne lehetöségem 1 900as blokk beszerzésére, csak nem tudom, hogy csereszavatosak a motyók! kösz előre is.
Csak úgy.
Valamit mindenképpen kell találnom a jövő idényre.
Elöre is köszi.
Időben és pénzben...
Ahogy írtam ezek a méretet tuti u.a.-ok.
Igazándiból egymás mellé kéne rakni a kettőt, hogy hol lehet a difi.
Te merre vagy helyileg?
Üdv.: Biti.
Valamikor a hétvégén meg tudnád mérni a szívó, és kipuf. csonk átmérőket, mert szerintem jó lehetne a fej a 750esre. Meg talán 1 a szívócsonkra és a karbira illeszkedő gumiátvezető rögzítőcsavarjai közti távolságot. Hogy azok csereszavatosak-e. köszi előre is! Jó hétvégét!