Olvaslak benneteket. Sokan mondjátok, hogy ismerősötök van ott. Valahogy az az ötletem lett, hogy ha valakin még segíthetünk is, inkább fizetnék szállást annak az embernek aki ott él és szegény és a vendégekért lehet a lelkét is kiteszi. Lehet ha ügyesen fűznénk az utat egyik ismerőstől a másikig, igen komoly túra szerveződhetne önerőből. Meg itt a net, ott meg sok a magyarnyelvű ember.
Falun lakni, ehte erdélyi fakapus házban, udvaron sátrazni, húzott kútvizet, frissen fejt tejet inni, kenyeret sütni kemencében, nemtudom, életem egyik legnagyobb élménye lehetne.
Sziasztok!
Látom lassan nem is túra lesz ez, hanem felvonulás!
Mivel én még nem jártam Erdélyben és nem ismerem a körülményeket, pénzváltás, szálás, kaja, út viszonyok, és nem mellékes, ha probléma van hova fordulok segítségért én a szervezett utat részesítem előnyben.
Persze megvan a varázsa az önszervezésnek is az biztos, hogy a sok bénázás, eltévedés és még megannyi probléma leküzdése tesz igazán emlékezetessé egy kirándulást.
A szálás viszonylag könnyen megoldható. Én benne vagyok, hogy szervezzük magunk, de ehhez kell legalább egy olyan ember akinek vannak kinti kapcsolatai és ismeri a terepet.
Mafeco! Úgy nézem, hogy a tíz fő bőven meglenne, még így előzetesben is.Úgy látom vannak olyan Típustársak, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal a Helyről ezért olcsóbb és még talán élvezetesebb is lenne, ha magunk szervezkednénk szállás és programok ügyében. Mint mondtam én sajnos nem rendelkezem tapasztalatokkal de ha tudok, akkor segítek a szervezésben.
Erdély gyönyörű,volt szerencsém ott járni igaz üzleti úton,viszont a jó kis farkas mindig a falkával tart. Tehát ha létrejön a túra én is szívesen mennék!
Sziasztok!
Látom Erdély sokak fantáziáját megmozgatta! Talán összejöhet 10 főnél több is talán sikerül egyedi utat is szerveztetni. Igény felmérésként vetettem fel a dolgot, mivel én mindenképpen menni szeretnék magamra vállalom az előzetes tervezést érdeklődést.
A jövő év elején kezdenék bele a részletek kidolgozásába, hiszen mint tudjuk, minden az anyagin múlik.
Házi feladatnak szánnám a gépek felkészítését, és javaslatokat várnék a megtekinteni kívánt nevezetességekről.
Általában előleget kell fizetni a túra szervezőknek ezért már jó előre lefoglalom a turnust, hogy mindenki ehhez tudjon igazodni.
No pont ez az a felni bőven elbírja, mert ugye erről beszéltünk hogy ez a kérdéses ez is kényelmesen van rajta, és még szélesebbet is könnyedén elviselne viszont a villa már lehet nem a többit gurulás után elmondom de optimista vagyok.
Azt a rézfán fütyülős réz angyalllát! Ezt a fegyelmezetlen bejelentkezősdit nem tudom elfogadni. Micsoda?! Erdélyből mi sem szeretnénk kimaradni (persze ha lehet és engedélyezi az XJ Brigád) mert sajnos még soha nem voltunk.A téli hosszú hidegben egy szervezkedésnek neki is lehetne állni.4-5 napos időtartam akár fix szállás és csillagtúrák. JELENTKEZEM+1 FŐ
Szerintem akkor motort ne is vigyetek! Minek ráncigálni az utánfutót? Csak kényelmetlen. Megaztán valahol ott hagyjátok, és kettesével lopják a gépeket...
Az a kérdés, hogy érzésre mit mutat, de a hőfokot nézve szerintem nem mutat semmi értelmeset. Nem volt titok, hogy hízhat a vége, csak a felni bírja! Nem minmdegy viszont, hogy mekkora a komfort a szélesen?
Az igazság Berber az,hogy valóban nem fér fel ! Ezért azt találtuk ki,hogy útánfútóra pakoljuk a mocikat és úgy megyünk németbe.Lesz egy állandó szállás és onnan megyünk ide-oda.Tudom kicsit szokatlan de a többség döntött. De még sok minden történhet addig.
Falun lakni, ehte erdélyi fakapus házban, udvaron sátrazni, húzott kútvizet, frissen fejt tejet inni, kenyeret sütni kemencében, nemtudom, életem egyik legnagyobb élménye lehetne.