Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Kissebb fajta közvélemény kutatást végzek.
Mint ahogy azt régebbi hozzászólások közt olvasgattam létezett egy Yamaha kereskedés Békéscsabán. Namármost ez megszünt. Sajnos nem lehet kissebb csomagokban alkatrészeket elhozni max típusra, a felszámoló így döntött. Sok XJ 650 P cuccuk van ennek beszer bruttó értéke kb, 1.3 M Ft. Kérdés?: az egy dolog hogy én nem találok itthon hozzá jó áron gyári cuccot, de vajon mekkora még a kereslet? Ha Valakit még érdekel rajtam kívül a dolog szívesen átküldöm a listát ,hogy mik vannak 650-eshez. Bocsi ha hosszúra nyúlt a levél.
Üdv Mindenkinek: Biti
Berber ! Mééér fogyaszt 7 litéért az a 900-as Divi ?
A Yamaha szeret téged !
Legjobb tudomásom szerint csak 2003-ig gyártották!
Ez egy XJ, ha megkapta a szükséges karbantartást a világból kimegy.
Addig még sok víz lefolyik a Dunán. Mag meglátjuk, hogy indulok -e. Csak hát itt a környezetemben nem nagyon vannak ilyen vállalkozószellemű emberkék, csak afféle reggel 8 -kor elindulok és este 6-ra megérkezek motorosok.
Pedig az benne a buli! A nélkül egy eszetlen rohanás lenne az egész, mint más hasonló versenyek. Ez egy tályékozódási futás, gyönyörű tályakon. Sajnos ezeket éjszaka vettük, úgyhogy semmit nem láttunk belőlük... meg oda is fagytunk. Amúgy újra mennék...
Csak olvastam a motorostúrán a szallerbecki halálmenetről írt eszmefuttatásodat és erősen elgondolkodtam azon, hogy tényleg elszretnék-e indulni. Mert ugye biztos, hogy nagy kihívás de ....
Ha nem lenne itiner gondolkodás nélkül mennék, de így, hát...
Sziasztok!

Egy 2004 -es, 600-as XJ váráslásánál mire kell esetleg jobban odafigyelni? Vannak esetleg típushibái, vagy a típusra jellemző betegségek?

Köszi: Petya
Hát persze hogy Yamaha mi más? A kutyád is CSAK a Yamahát szereti
Na mostmár elhiszem hogy beengedtek közénk.
Most piszkálódás nélkül: hogy vagy megelégedve a Hondával? Őszintén azért kérdezem, mert én a CB 500-al nagyon kiakadtam. (Vagy ez az a szerkezet ami túlnő a tudásomon) Nem vagyok képes az első kerekét középre beszerelni. Mindíg 2-3 mm-t valamelyik oldalra kerül. A többi kacatról ne is beszéljünk. Azthiszem én kezdek Yamaha fan lenni.
Még ezzel a motorral kapcsolatban is érdeklődtem, de a gazdi nagyon eldobta a szürkeállományát, vagy nem igazán akarja eladni...
Fekete KJ 900 Divi 1994-ből horror áron.
Még a jó régi 7 literes fogyasztással...
Te meg milyen ponyvát olvasgatsz? Ujhold?
Képek:
Jó akkor tárgyaljuk ki.
A gazdi 2 éve rendőr és megvette Pesten az esés után.
Aszitte jó bolt, aztán az első lépésnél (tank) lehúzták 80 rugóval!
Most van neki 320 eFT-ben, és 300 alá nem megy. Viszont a gépen össze van törve minden ami pénzbe kerül. Streetfirhternek kicsit nehéz és alull pozicionált. Csorossmotornak inkább Harlit használnék, szóval maradna a teljes helyreállítás, ami kb. 350 eFT lenne. Az összesen 670 eFT. Bocs de ennyiért nagyon komoly gépeket lehet hozni/venni. Mondhatjuk a gépre, hogy gazdasági totálkáros, és van egy plusz nehezítés. Ez Police. Semmi sem azonos igazán a Divivel. Pl. el van törve a műszerfala. Olyan sehol sincs bontásban! E miatt le kell cserélni, ha az ember átalakítja normálra, a kábelköteget, a gyujtás elektrónikát, és a fejyegységet. Lehet még pár érzékelő is szemét. Csak ez így alsóhangon 70 eFt Azt néztem, hogy 17 ekm-et futott blokkot már 700€-ért kapok... Yamaha FZS1 2001-2003 koruak 1500-2000€-ért csorognak! Az ~500 eFt. +50 eFt út + ~100 eFt reg.
MÉG MINDÍG OLCSÓBB MINT EZ! Szóval ezért nem ugrottam bele. Nameg pénz hiányában.

Fehér Yamaha Police Agyontörve
Nem is merek arra gondolni, amire Te célozgatsz ezzel a szösszenettel. Magamba fordulnék és bőgnék, ha kitaszítanál és a gyökereimtől eltávolítanál.
"és velem szemben már nem lesz esélyed, mert én már végig csináltam, és tudom, hogy nincsenek magvak, és az itinert titkosírással írták, és hogy az éjszakában a farkasok hideget üvöltenek. Nincs esélyed"

hm, ismerős ez valakinek?
Ezért mennyit kérnének?
Szerintem pedig ez lenne egy olyan gép, ami megéri az árát:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yama
h
a_xj_900p-3262807
Judas Priest nem lesz ? Akkor biztos mennék !
VVVVOOOOÁÁÁÁÁ Jön a Metallica BP-r. Tudom, nem éppen motoros téma, de ezt muszáj volt!
Nahát ! Szemeztem vele én is ,akkor még többet kértek érte ha jól emlékszem.
Hát igen meló az lenne vele,de kb.egy-másfél éve hirdetik én is kis híján meg vettem,deee azért nem bántam meg hogy nem vágtam bele Berber koma jól mondja nagyon sok cucc kell hozzá no és pézecske.
bocs, nem akartam
csak fel akartam dobni mint téma...
Nekem ez jönne be, de nagyon, csak ugye az a fránya pénz....
Ne má! ne hirdesd ki! Jó ideje nézegetem a gépet. Az én stílusom lenne Alkudozom vele. Sajna belefogott valami felújításosdiba... a tankot 80-ért rakták állítólag rendbe. Ezen a gépen csak a blokk nem koptt "nagyot" Az meg P-s és televan nem kommersz alkatrésszel. A kis hiba lista: Kipufogó, stender, telók, h. felni. váznyulvány idomok full, plexi, műszerek, műszerfal!+kábelköteg, ülés, kormány, karok, tükrök, grippek, tartók. szóval a bekerülés mégegyszer annyi. Alsóhangon.
Annyiért meg ott vana egy két gép készen... szóval rendesen vacillálok.
Úgy látom itt a kardán is kapott. Egyébként ezek a rendőrmotorok elég jól arban vannak tartva, nem úgy mint a z autók.