Ne aggódj annyira! Az enyém 6 év állás után kb. 3.-ra indult nehezen, de ezt megteszi 3 nap után is. A karbi nem kap bengát, amíg nem dohog az első henger! E miatt van a kínlódás. Esetleg átfolyásra állítással csőkkentheted az időt, főleg ha tele van és van nyomás. A benya pumpa is csak forgó motornál jár. Apropó, arra esetleg lehet nyomni 12V-t (pólus helyesen). Akkor pöc+röf lesz.
A z ütős légkulcs nem kell, csak egyszerűbb vele az élet, mert nem kell ellentartani a csavarnak a csőben bellül. A nélkül, 50% az esélye, hogy nem tudod lehúzni a belső csavart, mert elforog. A 13.32-ről beszélek, ami lerögzíti a szárat, és olajat is tömít 12.31.
Jó hogy látlak!
Őszintén én fiatal vagyok a fórumhoz képest, de annó nagyon örültem, hogy van egy hely ahol bővíthetem ismereteimet tapasztalt motorosok segítségével.
Heló! Az a helyzet, hogy én nem találtam 375 ml-es flakonnal Amúgy a fél liter azthiszem kevés bele, mert mintha a régiből is töltöttem volna hozzá, persze komoly szűrés és ülepítés után.
Nem emléxem, hogy mit írtam de ütős levegőskulcs nélkül nekiállni igen kétes vállakozás, hacsak nincs spec kulcsod hozzá ellenfogni. Az alsó csavarról beszélek. Amúgy villámgyors a csere maga.
Tegnap a hidegfront beálltával mentem még egy kört, de a néhány nap állás, az esős idő és a hideg hatására elég nehezen indult a motorom. Először valószínűleg csak 1 henger, második-harmadik indításra, aztán még többször leállt, mire elkezdtek csatlakozni a többiek és végre nagy nehezen felpörgött. Egyébként is elrakom lassan télire, úgyhogy érik bennem az elhatározás, hogy beadom egy szervizbe, nézzék át alaposan és rakják rendbe tavaszra.
Tudtok pest (vagy kerepes, gödöllő) környékén megbízható szakit/szervizt, akire rá merjem bízni a gépet?
Köszi, hogy felajánlod a segítséged, egyelőre úgy néz ki boldogulok. Egyébként kész van az anya, csak még nincs nálam. Esztergáltattam egyet egy szakival, majd látjuk jó lesz-e.
Hova jársz suliba? Én is gondolkoztam már, hogy meg kellene szerezni ezt a szakmát.
Na na Ne bízd el magad annyira! Nézd meg a 2. oldalt 10. hozzászólás... Megy motoros87-is itt van egy ideje. Persze lehet, hogy nem annyira aktívan mint Te, vagy Berber mester
Mondjuk amúgy lényegtelen, végül is az a jó, hogy él a fórum és ez inkább neked és az új belépőknek köszönhető
sziasztok!
ma vettem teloszimmeringet. tudja valaki kapásbol hogy mennyi és milyen olaj kell a telóba. 10w-s?
ne kutassatok utána csak ha fejbol vágja valaki. már letöltöttem a service manualt de nem volt idom még végignézni.
a forum olvasásal meg a 100. oldalnál tartok.. még pár hét és feleltethettek belöle
Azzoroszokhóakkósemennékhaaranyesőhullna! Hát még így plutónium, meg európium, cézium, meg izotópium.... meg a Geigerem is kiverte a biztosítékot. Amúgy az első szöveg is jó volt, a "csak oda", mert nem adnak retur jegyet....
köszi