Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi van veletek he !

Mindenki motorozni van talán ? Csak én gubbasztok a gép előtt ?
Szia!
Nem én intéztem a szállást, ha tudom a részleteket, akkor megírom.
Addig is köszi, Hajdi.
Nem gondolkodom Berber. Elhozom ne porosodjon ott tovább...
Alkudtam belőle egy kisebb összeget, és már meg van oldva a lepapírozás is. Gyakorlatilag olcsóbban kijövök ezzel a motorral így olaszból, mintha egy itthoni gépet kéne átíratnom.

Lesz vele némi meló az tény, na de hát mégis mire való a tél ?

Drága uraim, eladó egy XJ 900 Seca 31A, '1988.
Még gondolkozol? FJ?

Amúgy a karbiszinkront lehet, meg tudom oldani itt házon bellül, lapkázással együtt... de köszönöm a segítséged!
Szia Hajdi !
Megpróbálok este utána nézni.
Nekem az a tapasztalatom, hogy nincsenek nagy különbségek az
árakban, főleg ilyenkor.
Harkányban hol száltok meg?
Irodán keresztül szervezték a hétvégi programot?
Üdv.
Üdv Vitarij!
Szombaton megyünk Villányba, mit tudsz a Vörösbor fesztiválról? Hova érdemes menni, melyik pincészetben jó az ár-érték arány? A szállásunk Harkányban lesz, onnan kisbusszal visznek oda ahova kérjük.
Ajánlhatnál valamit, ha tudsz.
Köszi, Hajdi.
Csak kereskedni jött annó.. mit erőzzön... Spec nekem a telóját is megadta, aztán valamitől elmaradt a találka Solton.
Azt hiszem nem kell sokat vissza lapoznod /8063?/
Hát, csak nézz meg egy párat XJ750 !

Rá fogsz jönni hogy miről beszélek...
Mint például?
Egészségedre !
Én azért elraktároztam egyet a következő XJ-s találkozóra is.
Valamint szívesen látok mindenkit aki Kecskeméten volt
, ha Harkányba jár!
Néha meglepődök egyesek "személyes adatlapján"...
elkelt
Szia Berber!

Bocs, de az utolsó előtti pillanatban szóltak nekem is!
Annyi időm volt csak, hogy lemostam a vasat és már indultuk is.
Amikor Lupus szakival találkoztam Csesznekem, éppen erről beszéltünk, hogy ha előbb tudjuk feltettük volna ide is az infót!
Egyébként tökéletes nap volt, jót gurultunk.
Hogy Lupus kérdésére is válaszoljak, volt egy egész rövid ügyességi (szlalom) verseny is a felvonulás után.
Üdv.:XJ750
Sziasztok!Cserélt már valaki az önindítóba szénkefét? Érdekelne mennyibe került ,nekem elkopott teljesen.
Szia Berber!

Kecskeméti party előtt mondtad hogy miért nem nálad kértem láncot mert másnapra nálatok van... Na azóta is hitegetek h úton van a lánc, csak nem kaptam még meg. Érdeklődnék h te mennyiért tudnál beszerezni láncot? Persze csak ha még aktuális.
Szolhatnátok néha, vagy mia vauuu Gurulás van aszt úúútátok szóni? Ez helytelen!
Kis túra volt Csesznek szerpentintől Tihanyig ott ücsiztünk és vissza,egy igazi ismrekedős gurulás okos szervezőkkel,én jól éreztem magam!
Szia,igen sajna elmentem várt a család,viszont kellemes csalódás volt a társaság őrült spídesek is tudnak okosan ésszel gurulni,volt még valami ügyességi program is?
Méé voltatok Cseszneken ? Miről maradtam le ?
Szia Lupus!
Korán leléptél tegnap Csesznekről?!
Üdv.:XJ750
Még hogy pálinka? az egy kerítés szaggató volt és asszem azt Jani hozta,de az a gyűszűnyi drága Berber felért egy kisebb fajta NITRÓ lökéssel,mert ha azt a főzetet beleöntöttük volna a tankba simán ment volna a moci .Jaj azt hiszem megleltük a pálinka és a motor közötti kapcsolatot de tény arcba jobb vót mint tankba
Most jól lebuktam. Hiába erősítem a fórumkapcsolatokat , de lehet része van annak a Kecskeméti partiról származó álcázott házinak is, ami ott, akkor brutálisan kiütött. Persze a dózis akkor látványosan nagyobb volt, de a gyüszünyi adag is komoly károkat okoz most a tudatomban.
Jó gép. Lehet vele röptetni. Nálam kajálja a benyát nagyon. Persze ha a gázkarral finomabban bánnék lehet csökkenne a fogyasztás.
Lökött Berberke nálam tanyádzik a hétvégén, és a nevemben írkál a fórumra!
Szerintem megtalálta a hűtőmben a Kecskeméti partiról hozott hazai pálinka maradékot...
Atya isten!
Egyébként igazat beszélt! Érdekes érzés volt a 4OO-as xj, mert noha nincs benne több paca, mégis erősebbnek éreztem... Isten igazából tetszett!