Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó!

Nem hagytál ott 1 nyársot? Elhoztam... Majd valamikor visszaadom!
Sziasztok XJ-sek!

Remélem mindenki rendben hazaért Kecskemétről. a vezetési képességet nem befolyásolta a másnaposság!
Nagyon jót motoroztam este hazafelé, szinte üres volt az 5-ös út, csak néhány ámokfutóval találkoztam. A fogyasztásom baráti volt 4,8 l-re jött ki.
Néhány kép azoknak akik nem tudtak eljönni.
Köszönöm mindenkinek aki eljött,hogy tiszteletét tette,Berbernek a segítséget! Én nagyon jól éreztem magam veletek sok jó embert ismertem meg, no és a gépek is klasszak voltak egytől- egyig,frenetikus volt ennyi XJ-t egy kupacban látni és gurulni! Jó pihenést mindenkinek!
Még mielőtt felhívom őket: mennyiért is osztják?
Azt hiszem a sugomotors azt mondta, hogy nekik talán kettő volt. Én megvettem az egyiket. Úgyhogy szerintem érdemes rákérdezni. Én azért untam meg a régi karbival való játszadozást, mert azt csinálta, hogy mikor bemelegedd, akkor alacsony fordulaton fulladt kapkodott, durrogott.... Mindent csinált csak nem ment.. Még az alapjárat is ingadozott....Kicseréltem, a fordulatszám az 1000 hez van betonozva alapjáraton, és 6.ból ha alapjáron gurulok akkor is kigyorsul. Szóval nekem sokkal sokkal jobb lett, talán még a hangja is változott. Meg 7,5 es fogyasztásből 5.2 lett.
Én is épségben hazaértem. Viszont 153 km után kifogyott a benzinem (a normál üzemi rész), ami 9 literes fogyasztást jelent. Jó hogy autópályán jöttem szembeszél volt, 140-nel mentem, doboz is fenn volt, de ez akkor is ku*va sok. Ha valaki tud jó eladó karbisort, ne fogja vissza magát. Ha nem lesz, akkor egész télen ezt fogom javítgatni.
Jelentkezem ! Jelentem rendben hazaértem. Remélem mindenki ugyanígy biztonságban hazaért. Nagyon jól éreztem magam, köszönöm a srácoknak a szervezést ! Jó volt végre megismerni benneteket személyesen is.
Hozzád hasonlóan véghez vittem a karbicsere műveletet, és az új karbisorral evett meg 5,3 at a motor túradobozzal két személyel, úgy hogy 110 alatt elvétve mentem. A 7,3 tól jobban tetszik sokkal.
Rendben.
Hoppá tesóm volt belépve azt az ő nevével írtam! (Bazsika)
Hello
Én viszek pumpát! Remélem jó idő lesz mire indulok mert esőbe nem szeretek motorozni! Elméletileg 4 en megyünk Szegedről!
Nekünk nincs olyan.
Hoz valaki matracpumpát? Vagy tüdőzhetek? Én túl vagyok terhelve. (nővel) Az meg nem jó matracot fújni !
Köszi ! Nektek is esőmenteset, remélem előbb odaérek és várlak
benneteket !
Baranyából jön még egy valaki , de már nem értem el telefonon.
Ok! Jó utat ,ott találkozunk!
Ne haragudj, én elindulok korábban .
Vitarij! Holnap 11h felé indulunk,megyünk együtt ,vagy korábban indulsz?
Na mi az? FJ-vel jössz?
VÁLTOZÁS ! Veszprémből indulok én is. Tehát tali a MOL kúton . :)
Na úgy alakult, hogy én sem tudok menni. Eddig nem írtam, mert kétséges volt, de most már tuti a dolog. A főnököm határozottan kijelentette, hogy mondjak le minden programot, mert meló van. Nincs mit tenni, épp most küldtek el három embert, nem akarok én lenni a negyedik. Majd legközelebb.
Széles utat nektek!
A gépem meg köszöni a tetszésnyilvánítást, a váza bele is pirult
Köszi a meghívást, gondoltam is rá, hogy megyek, de felhalmozódott egy csomó szarság (ld. meló), meg kevésbé szarság erre a hétvégére, úgyhogy úgy néz ki, nem jön össze . Ha mégis, akkor egy magánakció keretében egyszer csak begurulok a rétre (feltéve, hogy beengedtek regisztráció nélkül =) ).
Üdv a táborban, ha van kedved téged is várunk holnap az XJ partira! GO-GO! Szép a géped nekem tetszik!
Nincs esőruhám...de a bőrcuccom nagyon sokat kibír. Ha nem végig esőben kell motorozni akkor semmi gáz. Ha mégis, akkor meg majd megszárad...
Cuccos a motoron, csizma a lábon, a legszebb kislányt, sátramba várom. Csuhejj!