Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Valterjani!
Hétvégén nézted az oldaltáskámat, beírom az oldal címét, nézd meg vagy nézzétek meg hátha valakit még érdekel a dolog!
12 390 Ft jelenleg.Szerintem nagyon baráti ár 2x29Literes
IRON HORSE név alatt találjátok!Korrekt a táska is és a cég is!Már rendeltem tőlük pár dolgot, pontosan, időben szállítottak.
A német Louis oldalról mindent meghoznak ami kell.

http://www.bazismotor.eu/244/2...

Üdv.:XJ75
0
Most néztem végig a képeket, nagyon köszi mindenkinek. Nekem lemerült a gépem pár fotó után, de majd megosztom veletek amik elkészültek.

Valaki keresett hátsó rugós tagot.
ebay
Sziasztok !
Ma én is szerencsésen hazaértem minden gond nélkül !
KÖSZÖNÖM mindenkinek, hogy ilyen jól sikerült a találkozó, a
szervezőknek külön is. Örülök, hogy megismerhettelek Benneteket!
Hali Overdrive!
Ez a karbi dolog nagyon érdekel. A találkozón már emlegettünk is téged és a karbi cserédet és arra lennék kíváncsi hogy mi egyebet kellett még cserélni magán a karburátor soron kívül vagy kellett-e valamin állítani utána?
Ezer köszönet :)
A délután folyamán én is feltöltöm a telefonommal készített képeket.
Üdv mindenkinek. Remélem jól éreztétek magatokat, látom az idő szuper volt.Xeri a motorosok.hu-ról le tudod tölteni a user manuals-t az alábbiak segítségével: user: guest;pass: Ahkoo5ja. Örülök ha segítettem .
Természetesen csak az enyém néz ki szarúl, mielőtt még megdobálnátok!
Hát köszönöm a képeket, csak van egy kérésem!
Nincs esetleg valakinek egy elfekvő jobb első irányjelzője, most néztem a képeken, hogy nagyon szarúl néz ki így felemásan!
És itt az utolsó adag!
Üdv.:XJ750
Íme:
Sziasztok!
Mi is sikeresen hazaértünk, szerencsére gond nélkül!Nagyon klassz volt a csapat!Köszönünk mindent!
Megpihentünk a csókakői vár tövében hazafele.Ez is egy szép hely.
A többi képet is feltöltöm majd.
Üdv. mindenkinek!Jó volt veletek!
Én 25 ért vettem.
Szevasztok!
Én is hazaértem már régebben!
A haverok elémjöttek Kecskemétre, hogy hazakísérjenek! Így nem féltem hazafelé!
Örülök neki, hogy megismerhettelek benneteket!
Bár a MARKAZI KÉTÜTEMŰ miatt lehet, hogy elvesztettem pár barátot!?
Berber, korábban írtad, hogy vannak szerelési meg használati leírásaid. Engem xj600n-hez érdekelne minden, ami csak van (persze az is, ami általában xj600). Amikor időd engedi, lécci a xerioo kuka gmail.com-ra.
Kösz.
Üdv a Csapatnak! Itt is köszönöm! Egy kis ízelítőt teszek fel én is.
1. háttérben a kecskeméti hegység részlete, 2.így kezdődött a sátorváros , 3.Sör és mély gondolatok ,4. eszem-iszom dínom-dánom 5. Indián testvéreink összeültek
Mi is egyben vagyunk, bár még nem érkeztem haza. Sajnos az éccaka sikeresen kiütöttem magam, és tartozásom álll fenn.
Bocsi az előbb egy képet kétszer tettem fel!
Üdv mindenkinek aki ott volt a talin! Nagyon tetszett ,jó volt társaság, és szerintem jó volt hangulat is. Gondolom később még inkább, mivel én az este hazamentem. Valamint épségben hazaértem. Felteszek én is egy pár képet.
Sziasztok
Én is szerencsésen hazaértem! Örülök hogy ennyi remek motorost ismertem meg! Nagyon tetszett a helyszín!
Szia!

Megkérhetnélek, hogy nevezd meg a második képen lévő személyeket, balról indítva? Ha már nem lehettem ott, ismerjem meg őket így. Köszi.
Mikor elindultam még használatban volt, mégse mondhattam, hogy fejezd be a sütögetést, mert megyek.
Köszi, hogy elhoztad! Alkalom adtán majd összefutunk.