Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most van motorod XJ vagy nincs XJ? Most motorozol, vagy nem motorozol? Most mi van?
Sajnos most nincs neki sem lengővilla, sem kerékagy, de ha legközelebb megy külföldre, akkor meg fogja nézni.
Na látod! Ez való alád! Nem az előző! hahahahahahahaha!
Ez a helyes kép az új típusról
Volt szerencsém idény nyáron két alkalommal a dunaföldvári hídon átkelni és szerintem érdemesebb az üres 2*2 sávos (leendő M8)apostagi hidat választani a Duna átszeléséhez.Bár mi kocsival mentünk, amivel nem lehetett a sor elejére gurulni olyan egyszerűen, de a maradék hajam is égnek állt mire átjutottunk.Félpályát zárnak a már-már szokásos felújítási "munkák" miatt.Második átkeléskor átmentem a piroson mert már negyed órája senki sem jött szembe és minket sem engedett a lámpa.Kemény magyar módra mennek ott a dolgok.
Eddig titokban tartottam hogy megint típust váltottam No egy kép......
Győr felől menne valaki? Érdemes kiírnom egy találkozási pontot? Én arra mennék, aztán Székesfehérvár felé. Ott 10-kor találkozhatnánk a többiekkel.
Hívhatol, bármikor! Éjszaka kizárva , nameg ha a bubon vagyok...

Berakom néha a linket, mert 'hál isten kituródik!

Szóval a megjelenőknek kéretik feljegyeztetni magukat, kísérőiket és lovaiknak számát ménes szerént! Ez csak tudásunkat szógáná.

A jelentkezés helye:

Kecskeméty XJ party

Pijáról, kajárol, szállásról mindenki maga gondoskodtatik!
Oké ez asszem nekem szólt. Igazad van, tényleg elfelejtettem hogy már írtad milyen hely is ez . Bocs Lupus.

Tehát idézlek Lupus :

"Azért őrülök hogy kicsit kezdi mozgatni a dolog az kedves XJ tagokat. Nagy tervem nincs de egy kis vonulás is persze belefér,kitaláljuk mi a jó nekünk! Egy kis infó,aki ismeri a Nosztri autós pihenőt az valami olyasmit képzeljen el,csak 7-800méterrel beljebb a főúttól,kicsit igényesebb szebb ,aludni sátorba lehet ha maradnál van tűzhely és egy kis tó is,3-4 percre van a város ha netán jó a hangulat akkor sem zavarunk senkit,szerintem ideális egy jó találkára!"
......és mi van XJGirlel megcsalt minket ?
Hát akkor harmadszorra is ,Kecskemét előtt 2-3km-re egy szabad pihenő ami a fő úttól kb.7-800 méterre van.De nem akarok cinikus lenni ha néha vissza olvasnád miről dumcsiznak a fajtársak mindjárt tájékozott lennél,amúgy tényleg szép nyugis hely!
Üdv mindenkinek!
Hajdár Lászlónak hívnak és tegnap este óta XJ600S tulajdonos vagyok. XJGirl gépét vettem meg, sajnos egy kisebb hibával. Ezt orvosolandó hátsó rugóstagot keresek a géphez. Aki tud nekem segíteni, ne kéresse magát. Berber, ha nem bánod hétfőn felhívnálak. További szép napot mindenkinek.
Laci
Hát, ezt a kérdést már én is feltettem Lupusnak, de ha jól emléxem nem adott rá konkrét választ. Ahogy elnézem a képeket itt pár hozzászólással előbb, szerintem ez egy park. Vagy nem ?

LUPUS !
Tulajdonképpen ez a talkozóhely micsoda? Közterület, magánterület, park, kemping, vagy mifene?
Lehet, hogy én is elugrok, ha időm engedi, de csak szombat estig .
Sikerült valami infot szerezni a kerék agyrol?
"Veszprém-Cece 1 óra 12 perc" ? Úúúristen ! Még Rigával is megcsinálom fél óra alatt !

Szerintem menjünk Sárosdnak. Viszonylag jó az út, a falvakon gyorsan át lehet tépni (hozzáM vannak szokva), és mindig gyér a forgalom.
Nembánom! Te is jöhecc!
Dunaföldvár-Cece 22 perc
Veszprém-Cece 1 óra 12 perc
Szerintem Szfvár- Cece út nem járható (48 perc)

Hozzáteszem ezek a szabályos közlekedésre vonatkoztatott tötyörgési irányelvek.
Fehérvárról mindenképp' Sárosd felé jobb, ez igaz. Én Veszprémből járok Kecsóra. Ha mindenki (Veszprém és környéke) felmegy F.várra, és közösen halad a találkozóra, akkor arra jobb. Részemről még az is lehet, hogy már pénteken lemegyek Kecskemétre, és szombaton már a helyszínén csatlakozom hozzátok, akkor már utassal.
Ne mennyen fel! Mennyen Fődvár!
Szerintem te 11-kor csatlakozz Földváron!
légyszi tervezzetek egy utvonalat és tegyetek be nagyobb településeket idővel h mikor érhettek oda. Mert úgy jobban lehet időzíteni azoknak akik délről jönnek.
Fehérvárról mindenképp' Sárosd felé jobb, ez igaz. Én Veszprémből járok Kecsóra. Ha mindenki (Veszprém és környéke) felmegy F.várra, és közösen halad a találkozóra, akkor arra jobb. Részemről még az is lehet, hogy már pénteken lemegyek Kecskemétre, és szombaton már a helyszínén csatlakozom hozzátok, akkor már utassal.
Szerintem ide én is benevezek, de nem bizti. Nemrég értem haza a Kék túráról, jó volt megint. Sajnos egyedül mentem, de nem volt különösebb gond. Leglább úgy húztam neki, ahogy akartam. Közületek senki nem volt?
Szerintem sokkal egyszerűbb lenne Földvárra Sárosd-Mezőfalva fele menni. Én legalábbis mindig arra megyek ha Földvár a cél.
fehérvárról mennyi idő alatt értek le cecére?