Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A táblázat tetejénél van egy un. uj találkozási pont címszó. ott kell.
Hozzatok létre találkozási pontokat az útvonalon előrébb is! Aztán meg a Gyöngyösiek, Pécsiek, Debreceniek NE Székesfehérvárra gyüljenek! Az értelem az lenne ha mentében felszaporodnánk.
Én egyébként szigorúan 2. és 3. rendű utakon köulekedem.
Ja és Földvár felé, de lehet az Apostagi új duna híd is! Megeggyezés kérése.
Na ha addig elkészül a mocim akkor én cecén csatlakozom.
Berber nagyon köszi a segítséget,én Veszprémből indulnék de ha többen indultok Fehérvárról szívesen átmegyek hogy együtt menjünk,aki viszont jön Veszprémen át azt megkérném jelezze és egyeztetünk!
én elég gyakran járok Kecskemétre, és olyankor igen, Enying-Simontornya-Cece-Dunaföldvár az útvonal. Többiek nem tudom, mást terveznek-e, de ez a legjobb, szerintem.
Én Veszprémből (konkrétan Kádártáról) indulok, tehát találkozhatunk előbb is. Sőt, szerintem öcsém is itthonról indul, tehát már lehetünk 3an.
dunaföldvár fele mentek? vagy merre?
Óllrájt !

Na Paragraf és Docile, akkor Fehérváron a Lidl parkolóban talizunk majd. Érkezésemre Várpalota felől számítsatok !
Hát ez rohadt jÓ!

A link neve fellülírja a linket!

Itt a link!
Szóval a megjelenőknek kéretik feljegyeztetni magukat, kísérőiket és lovaiknak számát ménes szerént! Ez csak tudásunkat szógáná.

A jelentkezés helye:

www.motorozz.hu

Pijáról, kajárol, szállásról mindenki maga gondoskodtatik!

A helyszínről készült képek közzététetnek!
Szia! Nekem is jónak látszik az időpont, és ameddig a koponyeg.hu ellát, esélyes a jó idő is.
Ja, ne húzz még egy strigulát, én vagyok Paragraf tesója.
Köszi ez jól hangzik. Tudsz várni szeptember végéig? Akkorra várhatóan lesz pénzmagom is :-)... A karbicserét meg úgyis csak téli leállásban fogom megejteni...
Sürgősen adj egy pontos címet, ahova menni kell, mert csinálom a kiírást a motorozz.hu
Nekem tökéletes!
A részleteket várom!
Én meg tesó megyünk előreláthatólag. Berber is szerintem ...
és kecskeméten belül hol lesz? Milyen költségei lesznek?
A TALÁLKOZÓ szeptember 12-13 Kecskemét ha úgy érzitek ez jó időpont,szóljatok mindenkinek!
Ezzel én is így vagyok, lehet hogy csak egy délutánra tudok megjelenni, de biztos hogy odaesz a rosseb !

Valaki a környékről ? Veszprém/Székesfehérvár ?
örülnék is neki csak lenne pézem meg műszakira is kéne vinni ,háááát maj lössz valahugy.Kérdezem halkan ,mi lesz a talival Kecskeméten,ha törik ha szakad megyek!
Szerintem meg örülj néki hogy CSAK 28 db. ezres...ugyanis óóccsóóbb mint idáig vóót.

Különben én is ilyet használok mióta a Heidenemjó megrázta a Seca elejét. A Lasertec egy isten.
140/70-18 ez (14*7=98-13*7=91)=7 mm -el magasabb mint az eredeti. Ugye ez nem sok. Kopottan lesz jó méretü (14*6=84 kicsi) A 150/60-18 (15*6=90) meg kisebb lenne 1 mm-el. Az meg semmi. Viszont az oldalfal befelé dőlése kérdéses. Egy méreten túl már instabillá válhat, hacsak nem szélesebb a felni is..
És milyen magassága lehet a guminak? 140/90 vagy 140/50? Vagy esetleg más méret?
7000 Ft. keresheted ebay oldalon is, ott is ennyi.
Pedig dő... szokom olvasni... menek.
Én csak azt mondhatom, amiben bizti vagyok.
Nekem a BT fenn van 1,5 éve. Soha nem csúsztam vele. Nem pályagumi, de nem az volt a cél se. Ha lemegyek vele 25 ekm-et akkor drága se volt. Vizen tökéletes, még azon se csúsztam meg, pedig 100 körül jöttünk. Bírja a 200-at, meg a hosszú túrát, ütést, padkát, pocsolyát, kátyút. Viszont felszed mindent, mert puha. Jól melegszik. Azért ezt választottam, mert 140-es párban, ami radiál is, akkor ez volt a legolcsóbb, és fontos volt a tartósság.

Méretek: A 140 kipróbált dolog, élményszerű (nekem 1 cm a majrém, és nem pályáztam), és mutatós, a többiek virslijéhez képest. A 150 mint lehetséges, bár nincs próbálva (csak a felnire szerelhetőség szab határt), de csak IRC-ben van méret.

Előre nem annyira ajánlott eltérni, bár én gondolkodtam rajta, de több szól ellene, mint mellette. (Az 1200 Bandit 130-as elsőjét vissza kellett venni 120-ra mert vezethetetlen volt )

Viszont mindenképpen egy tipusból gondolkodj előre-hátra (az összhang miatt), új gyártású (1 éves) és ha lehet radiál .