Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Börrbörr!

Mondom vittem be neked DVD játszót a boltba csak nem olvasod a Fehérvárit...
köszi a hozzászólásokat..! aszem hajdenemjó ténleg nem jó. Kuporgatok kis motyót aszem és METZELER LAZERTEC lesz a befutó!Csak kár hogy 28 db ezres !
és 140/? és előre milyen méret ajánlatos? Dunloprol mi a véleményetek? Vagy egyáltalán mi a rangsor a gyártóknál?
Helló,azt a Haldenemjót fel ne tedd az gumi helyett adják, amit jó Berber ajánlott azt nyugottan és a Michelin is jó én jártam vele,az IRC-vel már két éve megyek és teljesen okés,ja és igen mehet nyugisan a 140-es.
Ha olcsót akarsz teszteld az IRC-t! Tegyél fel nyugodtan 140 széleset. (Bár megjegyzem NEM az én véleményem, hanem Lupus-é Ő azt használ)
Ha van több pénzed és 140 széleset és radiált akarsz akkor a Bridgeston BT045R az igazi. Én 15 ekm óta hajtom, és még van neki 10 ekm szerintem. Nem kockul, nem csúszik, de drága. (+10000,-)
Mit kérsz érte?
Ezt szomorúan hallom. Tényleg én megyek egyedül? Úgy néz ki. Azért nem fogok itthon maradni.
Helló
Sajnos nem megyünk mert barátomnak közbejött valami!
Jó lett volna,talán majd legközelebb!
Felejtsd el a Heidenaut. Nem bírja a hőt és a súlyt, ha egy kicsit is megpakolod, meghajtod, és eldeformálódik. Onnantól kezdve szitálni fog. MZ-re, Jawára esetleg, de ekkora mocikra semmiképp ne tegyük fel !
Sziasztok!
XJ 600-hoz (1998-2003) komplett szerszámos eladó! vinfery@freemail.hu
Hali!
Ha egy-két lappal vissza olvasol egy kicsit, akkor ott taglaltuk a gumikat, és hogy melyik a jobb választás. Nekem speciel Heidenau van elöl-hátul. A hátsóra igazából nincs panaszom száraz időben(a vizes már más kérdés) az elsőre viszont van. Eldeformálódott egy nagyobb (170 km/h) tempónál, és azóta üt. Ilyen gumit ne vegyél, és úgy olvastam, Pirellit se! Metzeler amánjó aszongyák.
Én most vettem meg egyet 25 ért, mert az olcsóbb csak nem lett jó. Ha kellene egy komplett sor, én membránok nélkül 15ért odaadom. csak a 4 membrán hiányzik.
Hello. Ez melyik bontós volt? Engem érdekelne, mert feladtam, hogy a jelenlegit rendbe tegyem és el se merem mondani, hogy mennyit eszik a gépem... Ja és 140 fölött nem is húz igazán.... Szval egy ideje gondolkozom a komplett karbisor cserében, csak eddig mindig 25 körül láttam.
Sziasztok!
Sziasztok!
Megérkeztem a nyaralásból, szerencsére gond nélkül megtette az 1200 km-t a jó öreg vas.
xjRike! Leteszteltem az oldaltáskát, lehett bele pakolni rendesen, és meg sem mozdult, a helyén volt végig.Nem kellett igazgatni.Úgy látom bevált.
Üdv.:XJ750
Sziasztok! Hátsó gumi vásárlás előtt kérném a véleményeteket ,HAIDENAU gumiról mi a tapasztalatotok .Esetleg gurul e valaki vele?
Jah, tényleg, a féktárcsa van a keréken..
okok
Ha megtudtam valamit szólok.
nem komplett kerék. mert az a rész ami fogja a lánckereket gumibakokon illeszkedik a kerékhez, tehát lényegében kiemelhető a kerékagy.
Neked akkor gondolom egy komlett hátsó kerék kell...
szia

úgy néz ki h meg tudják csinálni a lengőkart. De a másik az a cucc amire csavarozod a lánckereket, na az jól jönne, mert az javithatatlan.
Hát ez sajnálatos dolog, és bosszantó neked, főleg, hogy tényleg ott vagy egy gázhúzásnyira.
A beszámolót még mindig várjuk, hogyan is sikerült a Lengyel túra.
Előre is köszi!

Majd ha akad időd, akkor töltsd ki az adatlapodat. Jó dolog, ha olyan emberrel "beszél" az ember akit egy kicsit "ismer".
Na, akkor hamar megtaláltalak :)
Ha kell valami alkatrész bármilyen motorhoz ismerőseid közt, vagy neked, akkor szólj, megpróbálok szerezni, nagy eséllyel menni fog a dolog...
Hello!

Megkérdezem ismerősömet, hogy van-e neki lengőkar, vagy agy, ha reagál, akkor írok...

Üdv:

Z
Hali!

Nem annyira sürgős, a kocsim éppen gömbfejes (a műszaki vizsgán derült ki), azt javítják, kell a pénz. Így majd csak a következő fizu után szeretném megrendelni.

Egyébként én írtam neked az emailt úgy 40 perce

Köszi előre is az utánajárást.
Hello!

Én pont 1-2 hónapja cseréltem kormánycsapágyat.
Ha nem sürgős, akkor pár nap múlva meg tudom mondani a méretet. Igaz, nekem 900-asom van, de ugyanaz a csapágy.

Üdv:

Z