Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,
Sajna úgy néz ki, hogy nekünk (a párom is xj-s lett )nem lesz jó az időpont, mert épp azon a hétvégén kerül megrendezésre Gyöngyösön a Gulyásfőző verseny, amin már hagyományszerűen indulunk minden évben, és már be is vagyunk nevezve.
Ráadásul nagyon úgy fest, hogy a szombati Kék Túrára sem tudok elmenni (pedig itt van a szánkban), a főnök ugyanis volt olyan "kedves", hogy lehúzta mindenkinek a szabiját, mert bevállalt egy SOS melót
Talán kettőkor le tudunk lépni, így ha kicsit kicsit késve is, de részt tudunk venni az emlékműsoron ...

Nem nagyon korai a fél 7? Tavaly negyed 9-kor indultunk, és kényelmesen odaértünk. Nekem már csak azért sem teljesen jó, mert a gyerkőcöket intéznem kell. Mit szólnál akkor legalább a 7 órához? Mennyien jöttök egyébként?
helo
Fél 7 kor indulunk a lidl parkolóból!
Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy valaki szedte-e szét mostanában a kormánycsapágyát ? Engem a méretei érdekelnének. A neten kutakodtam egy kicsit és az egyik oldalon a szett nevét találtam meg (SSH901), de ezen a néven a csapágyboltban nem találtak semmit. Egy másik oldalon voltak méretek is írva, de félek kiadni 10E Ft-ot egy olyan alkatrészért amihez a legkisebb mértékben sem értek, de a motort sem szeretném bontogatni a szükségesnél többször.

Na szóval ami méreteket találtam:
25x47x15 - 32005 (ezt a számot már a csapágyboltban derítették ki az általam megadott méretek alapján)
30x55x17 - 32006

Megerősítést szeretnék kérni, hogy ezek a méretek tényleg jók-e vagy sem. Jah a vasam 92-es Divi (ha jól láttam, akkor a Diviknél a kormánycsapágy méret megegyezik, legalábbis a 600-asok között)
Hello!
Ez remek , már azt hittem egyedül megyek. A motorozz.hu-n feltettem az indulás időpontját, de ha hamarabb gondoljátok, akkor módosítok rajta. Nekem jó a 90-en, semmi gond. Lehet, hogy csatlakozik hozzánk egy gixxer, na majd az is próbál úrrá lenni magán.
helló
Látom hogy mész a Kék túrára! Mi is megyünk páran! Egyik haver 350 es Jawaval jön szóval 90 lesz az utazó! Korábban gondoltuk az indulást hogy biztos odaérjünk meg ne keljen kapkodni, többszöri megállással!
LÁNYOK,(RIKE,GIRL)fiúk nos akkor szept.12-13 XJ találkozó Kecskeméten?! Persze Berber jó ötlet más fórumokon is szólni.
Azért őrülök hogy kicsit kezdi mozgatni a dolog az kedves XJ tagokat. Nagy tervem nincs de egy kis vonulás is persze belefér,kitaláljuk mi a jó nekünk! Egy kis infó,aki ismeri a Nosztri autós pihenőt az valami olyasmit képzeljen el,csak 7-800méterrel beljebb a főúttól,kicsit igényesebb szebb ,aludni sátorba lehet ha maradnál van tűzhely és egy kis tó is,3-4 percre van a város ha netán jó a hangulat akkor sem zavarunk senkit,szerintem ideális egy jó találkára!
Kösz !
Nekem OK !
Mondom ottan leszek. Azt remélem lesz live szex show-is, mert eddig az összesről lemaradtam a találkozókon (bealvás, go home,...), azt a végén úgy pusztulok, hogy egyet se láttam!
Gondolom lesznek fő csapásirányok, ahonnan esetlege együtt vonulunk. Esetleg a motorozz hun meg lehetne hirdetni a talit. Mi a befogadó képesség? Benne vagy (L)lupus?
Sziasztok,

2001-es Yamaha XJ600S Diversion-höz keresek gyári hátsó dobot. A jobb oldali elég lenne, de párban is érdekel. Köszi!

Voyager
na addigra lehet h el is készül a motorom :)
Jáj, még egy kérdés Lupus : ez a hely ott Kecskeméten - milyen jellegü, mármint ez egy kemping, esetleg telek ? Tudjátok, a tíz lemotorozott évem alatt jártam már vagy 60 találkozón, meg egyéb túrán és azért emléXem rossz tapasztalatokra is találkozó-hely és szállás terén is. Remélem senki nem ért félre, egyszerűen csak a biztonság felől érdeklődöm.
Nekem jó az időpont, bár jelenleg 50-50 % hogy egyáltalán tudok-é jönni. Anyagi okokból (is) kifolyólag... Tehát akkor ez egy - szabadon fogalmazva - "kizárólagos" XJ-találkozó lenne ?
Sziasztok mocisok!
Hétvégén jöttem haza balcsirol. Sátor asszony stb. Csak meg akartam mutatni hogy mennyire volt megrakva a moci. Kár hogy vége a pihinek

Legyetek jok
87
Sziasztok! Első nekifutásra a TALÁLKOZÓT pl. szeptember 12-13 szombat,vasárnapra gondoltam! NA MIT SZÓLTOK?
Kíváncsian várom a beszámolót!
Sziasztok
Az éjjel hazaértünk a Lengyel túráról épségben, gond nélkül
Élménybeszámoló később, most ugyanis mennem kell dolgozni
Szép napot Mindenkinek
Csatlakozom az előttem szóló hoz!
Engem is érdekelne az a tali!
Csak írjátok meg, hogy mikor lenne, és már megyek is!
Üdv Neked is! Jó XJ fórumozást kivánok!
Üdv mindenkinek!
Igen 17 és ebből 3,5l a tartalék !
Lehet, hogy igazad van, és nem ok minden a csapom körül. Ha eddig nem volt gond vele, én nem rágom magam rajta, még idáig sikerült megúsznom lerohadás nélkül. Igazából a 350 km-re szoktam alapozni, na meg a fülemre.
A benzincsapot összelehet bütykölni 180 fokkal fordítva is.
Szerintem állandó tartalékkal mész! Viszont ilyenkor nincs szabad átfolyásod, hanem totálzár. Vagy esetleg a gumitömítésed gátja halt meg, akkor is átereszt. Szivatós annak a guminak a javítása, vagy cseréje (25€ a készlet! ). Esetleg meg lehet fordítani, és a belső felét sziloplasztozni lehet.