Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az van hogy kezdem elhinni. Viszont akkor mi a frásztól esznek egyes gépek 6-7 litert is? Azt a műszaki állapot már nem insokolja. Vagy de?
Igen, én voltam! A szakállért bocs ! Csak egyedül voltam, elgurultam Badacsonyig, aztán vissza (kb. 135 km). Nagyon jól ment a gép, elég sok autó volt úgyhogy kellett előzgetnem, 150-ig olyan lazán meglódult, hogy észre se vettem, hogy annyival megyek! Úgyhogy semmi baja nincs.

Üdv Mindenkinek!

u.i.: A fürigatya,meg a dzseki jó párosítás
Na tud ez a motor ennyit is kajálni látod. A múltkor meg voltál elégedve a 4,2-vel is. De az én adatom még mindig megdöntésre vár 351,4 km 13 literrel= 3,699 l/100km Egyszer kipróbálom már mit tud 6-ba 60-nál.
A hétvégi menetem 268 km és 10,15 liter benya. Az 3,78 liter/100km kb. Fizettem a kúton vagy 3015,- Ft-ot. Jöttek ki a szemeim. A kis éhezőbajnok. Nem is merem piszkálni!
Fürigatyában, papucsban, Dzsekiben, felcsapott sisakkal, felmálházva? Igen arra voltam tegnap-és ma. Akkor Te voltál! Nem is van szakállam, csak tarlóm Agyaltam, hogy a zöld Divis ki is lehet, de Te mintha eladtad volna a géped nem? Mégsincs baja?
Mentem szállást keresni. Több divissel is összefutottam a hétvégén.
Ti Balaton kerülőn voltatok?
Mondom hogy SECÁT...amire te gondolsz az már Diversion.
A tiéd meg az enyém is Seca teeee...
Új designés? Bár mindegy mert mostanában nem tervezek cserét.Sőt még szeretném fejleszteni az enyémet egy kicsit.Kormány magasítás+láb szélterelő .
Ilyen kéne, de eddig csak arany áron találtam.
20-i erőszak mentes ÜNNEPLÉSRE egy tipp:http://www.paneuropaipiknik.hu...
Nem is érted?
Fogyasztás rottyra pakolva + feleség +tanktáska (a megengedett össztömeget jóval túllépve) 4,5-4,6-ra jött ki a Cseheknél.Átlagosan 5-5,5 az igénye a vegyes használatnál.Ebbe belefér a cikázás és a nyugis guriga is.Egy tankkal 300 km a hatótáv biztonsággal.Hozzá teszem, hogy sufnituningban magasítottam a plexin is.
Berber! Ugye Téged láttalak Badacsony előtt kb. 2és fél órája? Megismertem a gépet, a Schuberth sisakodat, meg a szakálladat! Remélem jól láttam!

Üdv!
Szia! Nagyon köszi, hogy gondoltál rám! Kedvem lenne, de sajnos fel kell mennem Pestre (és nem is motorral, hanem kocsival), úgyhogy erről megint lemaradok! Mégegyszer köszi!
Jó, és biztonságos gurulást kivánok!

Üdv mindenkinek: xj600girl
Sziasztok!

Megoldódni látszik a XJ400-as Divi-m fesszabályzó ketyere problémája.
Leltem egy atyafit aki farag fesszabályzót, 13 pízért méri és ad rá garanciát es. Holnap ballagok érte. Ha valamelyikteknek köll fesszabályzó, akkor megadom a mester úr számát.
XJ 600 Girlnek holnap valószínű gurulunk egy jót, van kedved jönni velünk?
Yamahaxj ! Tudok egy ZSÍR 900-as Secát öccázér'...(komolyan)
Naaaa ?
Ott az FJR az kardányos.... nem is értem miért nem egy olyanra neveztél Amúgy mennyi a fogyasztása egy Dauvillnek?
Én azért szoktam le ezekről a 1100-1300 ccm motorokról, mert rémeket meséltek az étvágyukról volt aki 12 litert is bevallott kerékbetöréskor A Banditokra még 5-6 litert mondanak, de persze a karburátorosokra. Szóval nincs sok esély ha az ember a fenntarthatóságot, és műszaki megbízhatóságot teszi az első helyre.
Ha az xj megint kardános leszen, majd akkor benevezek rá.Kardán ! Ja, és ha lenne annyi zsé hozzá.Valszeg akkor sem szalonból vennék, mert az egy lehúzás.Csak valami "érték vesztett" használt jöhet szóba a vallásom miatt.
Megkaptam persze! Minden rendben.. Sok sikert az ujjáépítésben! Van itt fent direkt kereső link. Már többször felraktam. Én is így csináltam a gépem.
Szia Berber!
Meg kaptad a csomagot?
Még egyszer elnézést a kellemetlenségért. Az ebay egyébként tényleg jó vásárlási lehetőség csak érdemes PAYPAL-t nyitni.
Pl. lámpa 1 eur + szállítás 15 eur. Szinte minden van csak ki kell várni.
Ha nincs paypal akkor legyen jó angol vagy német tudás. Én telefonálgathattam Angliába. Nagyon korrektek ha kártyával fizetsz
küldik a számlát az email-edre.
Üdv Tomitata
ui: ha alkatrész kell valakinek nézzen szét az ebay-is, megéri!
Üdv Berber.
Kösz a reményt már csak azt a helyet szeretném megtalálni ahol elfogadható áron hozzájutok ehhez a fránya kapcsolóhoz, ha lenne javaslatod azt is megköszönöm
Pont ma láttam egy ilyet egy friss 2000 utáni 1000-es Fészeren. Igaz azon volt még egy elakadás jelző gomb is. Pont olyan mint az enyém... nem hiszem el, hogy nincs egy ilyen ebben az országban. Az a elekedás kapcsoló meg ne zavarjon. Legfeljebb bekötöd.
Amúgy jön valaki 7végén tokajba?
Figy mihelynt megcsinálom, elmondom a tapasztalatot, ha pozitív, akkor postafordultaval meg tudjuk csinálni a dolgot.
Hát Tokajra csak nem megyek el egy fékbetét ragasztásért és beszabályozásért Veszprémből :) De azért köszi, legalább tudom hogy nem lehetetlen az elképzelésem.
Kedves lupus !
Nincs meg vagy elkevertem az email címed ezért ide teszem a képeket az általam hőn keresett kapcsolóról .Most kaptam a sugo motors tol eg emailt és képeket de nem olyan mint az enyém ezért nem tudom mit tegyek. Vagyis várok