Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Farok bvok. Tisztán láccik hogy azonos évjárat '92
A tag ezt üzente:

Dear bozsokicsaba,
Hi,it will be 9,50 Euro in a DHL-Hardcover Letter with insurance
Best regards Carsten Grimpo
- b-hausen
Tehát 53€+9,5€ ért (biztosított levélben) sofort van 4 db síberes membránod, ami szerintem jó. A tipusa 4BR '90-es és van benne kb~25ekm.

Nos? Ügyi vok?
A képet majd csak holnap tudom megcsinálni, mert nagyfater korhazba került, a kocsit meg elvitték a többiek, úgyhogy motorral megyek látogatóba, még így durrogósan is. Képeket megnéztem. Ha nem marad más akkor ez lesz a megoldás. De 18ért lenne egy komplett sor, ha másnem, az egész karbisort kicserélem, ha nem jó a membrán. Nagyon remélem, hogy az új membránokkal legalább másfél literrel lecsökken a fogyasztás... De az alvázszám, biztos, hogy ezzel a 4dg vel kezdődeik, már többször ellenőriztem, és elvileg ez 40Kw os változat.
Az évszám jó. Az alvázszám furi. Nyomj jól látható képet a síberről ami membrán. Nem csodálom ha sokat eszik, szerintem a tű fel van akadva folyamatosan, (amerre a rugó nyomja) mivel nincs rajta vákum. Megnézted a linket?
Ha megtennéd hálás lennék. Nekem a gép 92es, és 4dg az alvázszám kezdete, vagyis gondolom valami típusszám.
Valamiért néha rosszak a linkelések. Új próba link

Nekem ugrik...
Meg akár ez is Komplett 1€ -tól!

Ez 96-os frissebb bár drága 69€

Megkérdezzem e tagtól a szállítási költséget? Mi is a te pontos évszámod? Alvázad?

Megaztán rá is érsz, mert megy a gép, meg nem eszik annyival többet mint amennyivel fosztanak, ha meg nem ez a bajod, nagyot bukhatsz.
gassiber 4 db 53€

szerintem ez jó lehet neked!
Meg ha van valakinek fémfedeles karburátora, az nagyon sokat segítene, ha privátba megadná nekem az alvázszámát, mert az alapján visszanéznék nekem, hogy mi is a frankó.
Köszi
Nah tudom, hogy már mindenkit fárasztok nagyon a karburátor kérdésemmel. Jelen állapot szerint, a srácnak van 18 ért egy komplett karbi sor. A probléma annyi, hogy usa verziójú motorról lett lebontva. Szerintetek a membrán megegyezik a kettőn? Az tudom, hogy az usa az fém membán fedős, az enyém meg műanyag. A bontós srác azt mondta, hogy elvileg a fém fedő engedi jobban kinyitni a súbert. Mert a fedők között van valami különbség, nem tudom, hogy valóban így van e. De azt mondta lefénylépezi leméri, de azért kíváncsi lennék rá. Köszi
Előre is nagyon köszönöm, remélem meglesz, de már a keresést is köszi! Munkanapokon én is Budapesten vagyok.
Jó utat!
Holnap megyek a Szelidi tóra, de holnap után megkeresem.
Budapesten lakom, természetesen grátisz, csak gyere érte.
Még Írok ha megtaláltam.
Nagyon hálás lennék. Ha megvan, mennyiért, hol, mikor....
Ma már sírósra állt a szám miatta.
Talán nekem van 1 ha minden igaz, csak elő kéne kutatni.
Az elég gáz. Ő könnyen mondogat számokat meg betűket a kezében a cuccal. Egyébként alig látszik valami a karbiból, csak az a négy könyök szerű cső, ami megy a blokkba (a 4EBR ezen volt), meg a két oldala ( a többi felírat a bal oldalon volt, ahol van egy kábelcsatlakozó). Ha Ő a tetejéről olvasgat felíratokat nem vagy kisegítve. szerintem. Csináltass képet, hátha!
ahogy érzed xj-királynő, majd legközelebb fejtsd ki nekem, miért olyan fontos, hogy ugyanolyan legyen
erról az oldalról minden egyes bontóst végig hívtam tegnap.
Nekem is ez a bajom. De ez a csavo küldött nekem valami 6 szambol meg 3 betűből álló sort. Megmondom, hogy csináljon egy fényképet rólla, vagy nem tom mi lesz.
Reméltem, hogy van már egy bejáratott, ami már bejött. (Nekem autóból van.) Akkor keresem a bontókban. Köszönöm!
Ne szólj be Gyerek, ma egész nap azt kerestem, de nekem olyan kell, amilyen volt. 2000- ért itt is kapok, de nem az igazi. Nekem csak a rávaló jó! Nem érem be kevesebbel.
Ennyire lesz@rjátok hauzánk nagy ünnepét a Nagy Augusztusi tüzijátékot? Amit a motorosok dicsőségére lődöznek?
cat ausztriába louisban 4 euróért már kapsz egy párat, ez nem egy spéci specifikus műszer , hogy kifejettenen gyári kelljen csak két vasdarab hétvégén ki tudsz ugrani, aztán még egy jót motorozol is
Köszi! Következő kérdés: tudsz valahol esetleg egy szóba jöhető bontót? A Te környéked még jó lenne nekem.