Dear bozsokicsaba,
Hi,it will be 9,50 Euro in a DHL-Hardcover Letter with insurance
Best regards Carsten Grimpo
- b-hausen
Tehát 53€+9,5€ ért (biztosított levélben) sofort van 4 db síberes membránod, ami szerintem jó. A tipusa 4BR '90-es és van benne kb~25ekm.
A képet majd csak holnap tudom megcsinálni, mert nagyfater korhazba került, a kocsit meg elvitték a többiek, úgyhogy motorral megyek látogatóba, még így durrogósan is. Képeket megnéztem. Ha nem marad más akkor ez lesz a megoldás. De 18ért lenne egy komplett sor, ha másnem, az egész karbisort kicserélem, ha nem jó a membrán. Nagyon remélem, hogy az új membránokkal legalább másfél literrel lecsökken a fogyasztás... De az alvázszám, biztos, hogy ezzel a 4dg vel kezdődeik, már többször ellenőriztem, és elvileg ez 40Kw os változat.
Az évszám jó. Az alvázszám furi. Nyomj jól látható képet a síberről ami membrán. Nem csodálom ha sokat eszik, szerintem a tű fel van akadva folyamatosan, (amerre a rugó nyomja) mivel nincs rajta vákum. Megnézted a linket?
Meg ha van valakinek fémfedeles karburátora, az nagyon sokat segítene, ha privátba megadná nekem az alvázszámát, mert az alapján visszanéznék nekem, hogy mi is a frankó.
Köszi
Nah tudom, hogy már mindenkit fárasztok nagyon a karburátor kérdésemmel. Jelen állapot szerint, a srácnak van 18 ért egy komplett karbi sor. A probléma annyi, hogy usa verziójú motorról lett lebontva. Szerintetek a membrán megegyezik a kettőn? Az tudom, hogy az usa az fém membán fedős, az enyém meg műanyag. A bontós srác azt mondta, hogy elvileg a fém fedő engedi jobban kinyitni a súbert. Mert a fedők között van valami különbség, nem tudom, hogy valóban így van e. De azt mondta lefénylépezi leméri, de azért kíváncsi lennék rá. Köszi
Az elég gáz. Ő könnyen mondogat számokat meg betűket a kezében a cuccal. Egyébként alig látszik valami a karbiból, csak az a négy könyök szerű cső, ami megy a blokkba (a 4EBR ezen volt), meg a két oldala ( a többi felírat a bal oldalon volt, ahol van egy kábelcsatlakozó). Ha Ő a tetejéről olvasgat felíratokat nem vagy kisegítve. szerintem. Csináltass képet, hátha!
Nekem is ez a bajom. De ez a csavo küldött nekem valami 6 szambol meg 3 betűből álló sort. Megmondom, hogy csináljon egy fényképet rólla, vagy nem tom mi lesz.
Ne szólj be Gyerek, ma egész nap azt kerestem, de nekem olyan kell, amilyen volt. 2000- ért itt is kapok, de nem az igazi. Nekem csak a rávaló jó! Nem érem be kevesebbel.
cat ausztriába louisban 4 euróért már kapsz egy párat, ez nem egy spéci specifikus műszer , hogy kifejettenen gyári kelljen csak két vasdarab hétvégén ki tudsz ugrani, aztán még egy jót motorozol is
Dear bozsokicsaba,
Hi,it will be 9,50 Euro in a DHL-Hardcover Letter with insurance
Best regards Carsten Grimpo
- b-hausen
Tehát 53€+9,5€ ért (biztosított levélben) sofort van 4 db síberes membránod, ami szerintem jó. A tipusa 4BR '90-es és van benne kb~25ekm.
Nos? Ügyi vok?
Nekem ugrik...
Ez 96-os frissebb bár drága 69€
Megkérdezzem e tagtól a szállítási költséget? Mi is a te pontos évszámod? Alvázad?
Megaztán rá is érsz, mert megy a gép, meg nem eszik annyival többet mint amennyivel fosztanak, ha meg nem ez a bajod, nagyot bukhatsz.
szerintem ez jó lehet neked!
Köszi
Jó utat!
Budapesten lakom, természetesen grátisz, csak gyere érte.
Még Írok ha megtaláltam.
Ma már sírósra állt a szám miatta.
http://www.hengerfej.com/mbont...