Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez korrekt ez az EBR

Amúgy az az elkerülő direkt motorpróbálgatásra való... én is egy effélén mentem a 200-at.
Csakis bontóból érdemes próbálkozni, és nyugodtan elhozhatod a leg ócskábbat is! Utána fainul lefestheted, bár én spec a zsugorcsöves megoldást applikáltam.
Szia! Szétszedés nélkül, elemlámpával csak azt találtam rajta, hogy: Mikuni Corp. Made in Japan 4EBR.
Üdv
Mégiscsak sallerozni fogunk !
Valaki meg tudná mondani, hogy hol találok a karburátoron valamilyen azonosító számot. Ma már nem leszek motor közelben és kellene.
Köszi.
Szép jó napot!
A hétvégén sikerült elhagynom az XJ- ről az egyik kormánysúlyt. Nem tudja valaki, hol tudok olcsón szerezni hozzá? Ma több motorosboltban is jártam, de még igazán hasonlót sem találtam. A gyári áráról tud valaki valamit?
Előre is köszönöm!
Oké! Értettem! Egyébként a 170 csak egyszer lett kipróbálva úgy 5 másodpercre. A 140-150 a majdnem üres új 71-es elkerülőn volt! Próbálom visszafogni magam, de a gép nagyon szeret menni! Ez van! Nem akarom visszafogni!
Üdv!
azért annyira vékonka nem vagyok
De érted, akkor megmég tök pofátlanul, mintha ez lenne a normális. Mondtam neki, hogy nem ismeri a visszahívás gombot? Mert mondom utaztam 2 órát a semmiért meg elbaxtam 3e et benzinre, szerinte ez a normális eljárás? Akkor meg megvonta a vállát. Gyuuuhj mondom....
Kérdezted tőle, hogy a kedvesédesannya az hogyvan? Én éreztem hasonlót amikor a fejidommal akartak lehúzni 180.000,- Ft +AFA-ra (és még csak matricázva sem volt.). Azt kérdeztem, hogy van emost azonnalra raktáron? Persze nem volt. Mondom 2 hét mulvára én is tudok vagy 30 eFt-ért. Annyira irreálisak ezek az árak hogy nem viszi az agyam. Egyszerűen hihetetlen!
Igazad van, és sajna az is marad, mert mikor ma bementem a yamahába, közölte velem a csavo, hogy egy sorral elnézte. De ilyen tök flegmán.... Közel volt a csavo, hogy beverjek neki egyet. Az igazi ár 44000 Ft egy darab.
Mimimi?
Esetleg saller?
Szerintem egyébként még a bontós membrán is jobb mint a szakadt.
Tüzijáték? Ingyenes prograny? Találkozás? Csak a benyát kell fizetni?
Ez lehagyta a felét az írásomnak
szóval.. +abban a villanásban amikor összefutottunk.. Amúgy meg most kaptál jogsit! Mit tekeregsz te a Balatonparti forgalomban 150-170-el? Azonnal hagyja abba! ég a végén valaki megtréfál azt !
Azon csodálkozom, hogy alattad annyit is megeszik nem tüntél egy testesebb darabnak(
Lupus majd beszámol az IRC gumiról, ha elfogyott a majrécsíkja , az van olyan árban mint a Heidenau, viszont a teljesítménye egészen kiváló. Annyira nem tetszik a mintázata, de a 150/70(60?)-18 és a rengeteg méret, az ár, meg minden annyira jó, hogy no.
Gezasz! Kétszeméllyel, cuccal, 120-130 körüli átlaggal nekem is 5 literre jöm ki. A városi kavargással, Pest esetleg és folyamatos nagy tempó (140-190(200 )) 5,5 liter. Csak vannak esetek, amikor csodát tesz. Főleg 1 személlyel, amikor rendre 4 és alattiakat művel. Most pakkal 1 fővel és 100-110 átlaggal (na jó az a 40 km 140-el a 270-ből) hozta ezt az értéket. Ráadásul tisztán, kevés város, mondjuk az is átguruló. Tehát full ugyanaz mint a tietek, csak vannak különös esetek.
Nem jól tudod, hogy én mit is gondoltam.Spec a Te paripádról beszéltem mert azon is "új" a designe. Kardán!
Na, akkor a fogyasztáshoz én is hozzá teszem a magamét, de csak azért, mert kb. 1 órája mértem. 252 km alatt 10,13 liter benyát ivott. Ez 4,02-es fogyasztás. Ebben is volt ám minden, de spórolás az nem nagyon. Volt rengeteg előzés tempósan, 120-140-150 tartósan, meg volt azért 6.-ban 80-nal gurulás a sorban is. Úgyhogy én elégedett vagyok a géppel. az előző tulaj azt mondta, hogy nála 5-öt fogyasztott, de ő mindig az asszonnyal együtt ment, és összesen legalább 170 kilót nyomtak.
Üdv Mindenkinek!

xj600girl
Namégegyszer csak beleszólok Tavaly a Kék túrára (amire az idén úgy néz ki nem tudok elmenni ) jött velünk egy 1200-es Bandit a mi tempónkban (90-110 km/h) és 5,5-re jött ki a fogyasztás. Ennyi, mentem aludni.
Jó azért azt be kell vallani, hogy a 7 liter, az nekem is városba állandóan kihuzatva, majd fékezve volt szinte az egész. Azóta nem mértem fogyasztást, meg szerintem nem is lenne hiteles a mérés, a szakadt membrán miatt, de nagyon kíváncsi leszek, hogyha kicserélem a membránt akkor mit fog mutatni a dolog.
Persze az asszony meg a cucc is tesz rá 1-2...5 decit, szerintem a 4,7 nagyon is jó.
Nincsen ebben semmi csalafintaság. Ezek a gépek ennyit tudnak, ha jól be van lőve, és az ember közepesen használja. Bár ezt Berber jobban tudná ecsetelni, hiszen ő ismeri a vasát kívül-belül. Én egy szimpla kereskedőnél vettem az enyém, még egyszer sem volt hozzá nyúlva, és lám ennek is ennyi a fogyija közepes használatnál. Pedig nem is a belevaló gyertyák vannak benne, és hidegen egy picit puffog a bal oldali kipuff. Tehát ez sem tökéletes.