Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki tudna abban segíteni, hogy mitől lehet az, hogy néha egy nagyon halkan durrog a motor egyet egyet. Meg amikor nagyobb kigyorsítás van utánna nagyobbat? Én gyújtásra, vagy a szelephézagokra gondolok. Most kezdete el csinálni.
Köszi
Vajon kié lehet az a kék 600-as Divcsi, amit 16:00 körül láttam a várpalotai buszpályaudvarnál parkolni ?
Sajnos szombaton (ma) megyünk Turkevére. Így van leszervezve. A barinőmnek lesz egy kis sárga talán...
Szia Berber, az a helyzet hogy vasárnap tudnék lemenni Kecskemétre és ha te is jönnél nagyon örülnék,hozzuk össze!
Most hogy visszapörgetek, eszembe jutott, hogy meg sem dícsértem Rike nyeregtáskáját. Szerintem jól mutat a gépen, és ennyi pénzért tényleg nem volt sok. Ezért egy fél Givi dobozt sem kapok, pedig milyen jól mutatna a vason még kettő oldaldoboz.
Tök ciki! Már ez is elavult! Megint a ződmezőn közlekedtem!
Igazán nincs mit, ha nem szólsz rám, akkor én is régi térképpel közlekedtem volna Használd egészséggel
Megjött és jois, meg működikis. És köszönömis!
Pár percen belül kapnod kell egy emailt a freemail címedere, benne egy linkkel. Tettem a csomagba házakat és POIkat is. Csak a content mappád kell bemásolnod a helyére és felülírnod a fájlokat vele, de készíts biztonsági másolatot a felülírandó fájlokról, bár nálam működik.
Jah, a térkép aszongya magáról hogy 2009 februári adatokat tartalmaz. Ez a legfrissebb amit találtam most.

Bármi gond van akár a linkkel akár mással, szólj nyugodtan.
Bocs az off-ért!
Nincs valakinek extrafriss 8-as Magyarország map-ja?
Mikor mész? Lehet szombaton Turkevézek. Az arra van nagyjából...

Én nem értem ezt a "messzevan" dolgot/ Ha lenne 1000 km-re akkor fognám, de azt se annyira Turkevére úgy ugrok le, hogy csak egy tanktáskát dobok felm, amiben a defektjavító benne van. A IGO tervezett 3-órás útból meg lesz 2 max. és akkor 110-120 a tempó. Senki nem városi tekergésre vette a gépét nem? Akkor meg miért kilómétereztek?

Van nekem nagyvállakozó haverom, aki annak idején megvette a legnagyobb Audit, és büszkén mutogatta,
mondom neki, szép autó, menjünk vele télen Franciába...
erre mondja, hogy az hosszú út, kényelmetlen, akkor inkább repülővel menne..
mondom, akkor mire kell az autó?
Erre Ő hát Miskolcra elmenni!
Na ekkor kezdtem el röhögni: ahhoz minek ekkora verda? Az itt van a szomszédban!

Olyan kis ország ez! Az üzemanyag is max 3000,- Ft 270 Km-re! Az ember többet elkölt hülyeségekre...
Na ez már alakul tetszik,és köszönöm a hozzá szólásokat. DE még-még szóljatok és ha így alakul én lemegyek Kecskemétre és intézek valami jó helyet,csak mondjátok szerintetek mikor lenne jó, tessék IDŐ PONTOT AJÁNLANI!
Én is szívesen mennék a találkozóra, bár nekem Kecskemét nem a legjobb, 248 km, de ez nem akadály .
kecskemét nekem is szimpi.
Szia!
Köszönöm a hozzászólásodat.Továbbra is várom aki ebben a témában tudna tanácsot adni,vagy segiteni.Üdv Sali
Sziasztok!Kecskemét szerintem jó ötlet,csak az időpont a lényeg.Nekem aug.20 körül lenne jó.Mit szóltok hozzá?
Ez a következő tali sem lenne rossz, bár ezt Petya nemrég felvetette, csak akkor nem igazán volt rá jelentkező, illetve volt egy pár, hogy pontos legyek. Ez a Kecskemét nem rossz találkapont, én benne vagyok.
Ha találkozni akarnék, akkor privibe írtam volna. Na félre a tréfát, tényleg azért kérdeztem, merthogy tavaly elmaradt, az idén legurulhatnánk, meg persze fel is a hegyre. Természetes, a többiekhez is szól akik ide járnak a fórumra. Ki jön közületek?
Várom majd a beszámolót és persze a jó tanácsokat is, amik esetleg a tervezgetésemet segíthetik (megállók,szállások, árak) Köszi!
JÓ UTAT NEKTEK!
Kecskemét szerintem is jó lenne!
Már csak az időpontot kéne megbeszélni!
Én arra gondoltam hogy ha lehet az ország közepére tegyük a talihelyet pl. Kiskőrös,Kecskemét stb de mondjatok ti is tippeket,így nagyjából mindenkinek egyforma távolságra lenne HM?
engem is érdekelne ilyen tali.de ha lehet akkor valami központi helyen ahova mindenki könnyen el tud jutni és nem az ország túlsó oldalán.
OK!OK! Csak az időpont..,hát várom a többiek véleményét!
Hölgyek-Urak, Fiúk-Lányok de tényleg olyan jó lenne össze hozni egy találkát ahol ahogy Berber mondaná mi fajtársak kicsit dumálhatnánk,ismerkedhetnénk no és persze egy jó kaja,pia is beleférne. Na ne legyetek már ilyen passzívak tessék BELESZÓLNI a mikrofonba! HM?...............
Elég masszív konstukció a 650-es XJ, sokat kibír. Könnyen motorozható, bár a fékjei már nem a mai közlekedésre valóak. Alkatrészellátás passz...