Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi kötekedés vagy lenéző hangvétel nem volt a hozzászólásomban, de ha mégis úgy hatott, akkor elnézést szeretnék kérni a hölgyektől
Nekem pl. fogalmam sincs, hogy milyen szerszámok vannak a gyári készletben, anélkül érkezett a motorom olaszhonból.
Bár nekem nem is szokott hiányozni a készlet, az csak arra való, hogy más motorját megszereljem
Pari! Ne má! Okosak a lányok! Csak van hozzá még egy lapított csődarab is.

Amúgy amikor én felhúztam maxra (7) alattam annyira pattogni kezdett, hogy a kanyarok és a fékezés kellemetlen lett. Pedig 90 kiló vagyok... Mindenesetre érdeklődve várom a lányok megoldását...
Ez nem a kipufogóhoz való szerszám ?!
Bár attól még lehet, hogy jó a hátsó rugóhoz is ...
Én sem gondolom úgy, hogy tönkre lenne téve, nekem is jól jönne, ha a lehető legalacsonyabb lenne az egész gép, mert közel sem ér le teljesen a lábam! Úgyhogy aszerint járok el én is, ahogy tanácsoltad! Köszke!
Pont most küldtem e-mailben.
Atlaszból ... húha ... miért is gondoltam, hogy az idén apró belföldi túrákkal beéred
Addig is, míg nem látlak életnagyságban (és pizzázunk újra egy jót ), szívesen venném, ha a fotóidból kapnék némi ízelítőt

Puszi Neked
Szia

Alkalomadtán lefotózom az enyémet, és felteszem a képet, hogy lásd, mennyire van leengedve a villákon a kormányom ... nem érzem úgy, hogy az enyém ezzel tönkre lenne téve, és persze csak segíteni szerettem volna
Szia lupus! Nagyon rendes Tőled! Örülnék a segítségednek! A gyári szerszámok között találtam olyat ami esetleg erre való (a képen) ? De, ha ez az, én akkor sem bírok vele! A gondom az, hogy még nincs jogsim (jövőhéten lesz a vizsga), tehát nem tudom elvinni sehova sem a gépet. Úgyhogy, ha találok erre valami megoldást, akkor jelentkeznék a segítségedért! Mégegyszer köszönöm!

Üdv: xj600girl
Szia Drága!
Majd meglátom, most nincs kedvem motorozni, nincs két hete, hogy hazajöttem az Atlasz-ból, így most jelenleg motorundorom van.
szia xj600Girl,szeretnék segíteni ha lehet és persze tolakodni sem akarok látom közel lakunk egymáshoz ha segíthetek csak szólj és megoldjuk ne tedd tönkre a vasat!
Szia xjRike!

Nagyon köszönöm a tanácsokat! Remélem találok valami alkalmas szerszámot! A villákat hol lehet lejjebb állítani? A villák felső végén, a műanyag kupak alatti csavarral (vagy mi az)? Ha igen, akkor merre kell tekerni, hogy lejjebb mennyen? KösziKösziKöszi!

ÜDV!
Szia Drága
Mizujs Veled?
Régen jártál errefelé! ... Te hűtlen
Nem tolod fel a Mátrába az idén a vasat?
Szia xj600girl!

Nekem is le lett tekerve teljesen, hogy leérjen a lábam
Most tekertünk rajta vissza 2 "egységet" mióta hurcolom a pasimat, hogy ne érjen bele a dobba a kerék!
Bármivel tekerheted, amivel meg bírod fogni azt a rácsos "foglalatot"!
Ezzel húzódik össze a rugó ... de ha elfogadsz egy tanácsot, akkor ha teljesen letekered a hátulját, akkor érdemes a villákon is lejjebb engedni a kormányt az egyensúly miatt. Nekem le van téve amennyire csak lehet ... az kb. 15mm.
Egyébként pedig próbáld ki, milyen félútig tekerve, és csak akkor vedd 7-re, ha még mindig nagyon puha

Szerintem
Szia csajos!
Kaptam egy Ducati Monster kormányt, és úgy döntöttem hogy kipróbálom a Secán. Van egy olyan problémám, hogy ugyebár a Seca kormányfeleit direkt a kormánykiflibe kell becsavarozni, a Monster kormány meg bilincses megoldású. Tehát szükségem van két olyan kormánybilincsre, amelyet bé tudok tekerni a Seca kormányfeleinek a helyére. Ki tud valami jó megoldást ? Lehet hogy tudok csináltatni ilyet, de ha van valakinek elfekvőben valami hasonló, akkor nem kezdek bele.
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat! Arról a bizonyos szerszámról nincs esetleg 1 kép,vagy rajz, hogy kb. tudjam miről van szó? Egyébként a rugót kellene valahogy összébb húzatnom? Vagy máshogy működik a dolog? Köszike!

Üdv: girl
SZIa! A rugostagot az ETZ hez használt kipu könyök lazitó karmos szerszámmal tudod a legjobban álítani.Persze szervánod kö eggyet!
Szerintem házilag is meg lehet oldani az állítását
Szia ha állítsz rajt természetesen keményedni fog nekem a hondán 2 állítási lehetőség van a hátulján is
Helló Mindenki! A hátsó felfüggesztéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni! A mellékelt képen látható rugóstagot, ami 7 fokozatban állítható, szeretném állítani, a kérdésem az lenne, hogy csak célszerszámmal lehet állíttatni, kifejezetten szerelőnél, vagy van esetleg rá házi megoldás? Jelenleg a 3. pozícióban van, én szeretném a 7.-be állítani! A másik kérdésem az lenne, hogy az állítgatása a központi rugóstagnak segít-e azon, hogy a motorom hátulja nagyon puhán rugózik? Szeretném, ha nem lehetne olyan könnyen lenyomni a hátulját! Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv: xj600girl
szia xjRike, nem mindegyikhez van ilyen,az enyémen 3 tépőzáras heveder van de így is jól tart nekem nem kell hozzá ,de lehet valaki más véleményen van.Egy szóval ha nincs hozzá akkor is tudod használni,ha meg adják az csak jó!
Sziasztok,csak ugy erdekessegbol megkerdem h melyik a jobb turagep? : yamaha XJ6 Diversion vagy FZ6 Fazer S2? elorre is koszi
Szia xjRike
Itt az oldal ahol akciós
http://www.bazismotor.eu/244/2...
Nah, most meg a kép maradt le ... ááá ... majd talán most
Tudom Berber, ... nyugika, lazaság
Kösz lupus az infót!

Akkor eme hozzávaló nélkül is műkszik a dolog?
Vagy ez nincs mindegyikhez?
... mert elég nehéz elképzelnem, hogy ez elfér az ülés alatt
Bocs, hogy ennyit értetlenkedek, de még soha nem láttam ilyesmit közelről