Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami beszerzési helyre, linkre gondoltam... én nem lelem a méretünket ebből a fajtából... egy képet nem tudtam legyüjteni róla...
A kerékkel probléma nincsen, sőt még lötyögős is. Sokkal nagyobb is elférne bőven. (Azért agyalok a 150 szélesen) Az egyetlen kérdés, hogy a felni mit képes felvenni, és annak mennyire és hogyan változik meg a geometriája! A 140 nagyon jól motorozható méret.
Ja és optikailag sokat számít az a 10 mm.
Berber kérésére, ha gumit kerestek keressétek az IRC márkát nagyon jó minőség japán belpiacos cucc de csináltak euróbába is nekem az van és nagyon bevált. .......és hogyan oldottad meg úgy ahogy mondtam, bocs de szakmai ártalom ugye azért nincs harag, de a te vasad is megérdemelne két új csövet
Kész lett a csomagtartóm. Már csak egy túraplexit teszek rá és kész is a paripa
És el is fér rendesen a kerék? Mármint a felni engedi hogy akkora gumi menjen rá? Nem ér bele semmibe a kerék?
Auzt az IRC gumidat hirdesd már itt meg a népnek! Én kerestem, de nem leltem.

A másik, meg helyreraktam a csövemet. A franc a tolómérős szemedet!
siroki találkozóra jön valaki?
Nekem ezért lett 140/70-18 as BT14 Jól is mutat, meg mostmár biztos is vagyok benne, hogy jó is. A Mischelinnel meg cukkantottalak. (A Makadámmal kapcsolatban nem )
Ami egy idő óta foglalkoztat az az ContiGo 150/70-14 Bár túl magas, és a felni is kérdéses, de akkoris. Érdekes, hogy a korabeli FZ-nek a felnije ugyan olyan azt azon 160-as van.... Sőt az elejére mamár 120/80-17 körülit keresnék! Az órám is csal , úgyhogy símán jó lenne.

Az a 140 nagyon jól mutat!
Az a baj ezzel a gumirendeléssel hogy nem tartanak raktáron ilyen méretet mert nem valami elterjedt föleg a hátso 18as méret. Szinte csak nekünk kell ilyen guma
Most talán sikerül leírni pontosan, elnézést !
www.aquahidkft.hu/talalkozo200...
A gumikkal most én is szívok. Itt a környéken mostanában sok volt a motoros baleset, így a rendőrök ott szívatnak ahol tudnak, legújabb hóbortjuk a profilmélység mérése. Mivel nekem is már csak 1 mm van hátul, gondoltam rendelek gumit, aztán feltetetem rá, úgyis kicsit több mint egy hónap van hátra a műszaki vizsgáig. Meg is rendeltem a gumikat ( Michelin PILOT ACTIV) egy webáruháztól (egy betű és egy kétjegyű szám ) június 26-án, a rákövetkező héten fel is hívtak, hogy "van egy gond a gumikkal", ami azt jelentette hogy nincs nekik, így egy hetet, max kettőt várnom kell. Hát azóta sincs gumim, azóta 2x hívtam őket, mindig a jövő hetet mondták. Elhiszem, hogy ritka méret meg ilyenek,de lehet hogy csak most ültették csak a kaucsukfát, amiből majd lesz a gumim. Ja és remélem hogy jó gumi lesz...
A link nem sikerült !

www.aquahid.hu/talalkozo2009/ itt találtok róla több infót !
Sziasztok !

Érdeklődök, jön-e valaki Szentlászlóra a hét végén ?
link
Berber te el vagy tájolva... Nehogymár egy Kendát összehozz egy Michelinnel Most a Macadamtol tegyünk félre, tudjuk milyen, PONT!
A Pilot Activ viszont már király. Fater gépén Bridgestone volt. Pilot Activot tett most fel. Puhaságra és minöségree ugyan ott van a kettö.
Árban nemtudom de a Michelin 20és 25 között mozog elsö és hátso guma.
Sértés egy kendát együtt emliteni egy Michelinnel!

Ezt a virsli dolgot meg nem értem. 130as alapbol virsli akármilyen márkát raksz rá.

87
.....tettem az adatlapomra fel képet a mociról, oldalról talán jobban látjátok milyen.
XJRike, hogy ft-ra pontosan mennyi had ne mondjam sok de relatíve kevés,azért elmondom miből áll és így tudsz majd utána nézni,én EGRUS dobokat vettem ezt tudtam megfizetni de korrekt a srác az tuti. Ha így szeretnéd ahogy nekem van kell hozzá csövet is hajlíttatni ezt kb.5-15e. között úszod meg de ha próbálsz ismerőst szerezni olcsóbban is megoldhatod.Kell esztergáltatni két távtartót és két jó bilincs az Y-hoz ez 2000-ből kijön,a felrakást én csináltam úgyhogy ez nem került pénzbe de ha felteszik az + zsé. így viszont olyan ahogy nekem tetszik.De nagyon megérte én azt mondom,még BERBER-nek is tetszett, pedig az öreg róka látott már ezt- azt(bocsi berber) remélem neki is össze hozunk valami ilyesmit,de ha tudok segíteni valamiben csak szóljatok!
Én is pont így voltam vele! Aztán jötta Bridgeston a virsli helyett! Aztat Te NEM TUDOD MEKKORA A KÜLÖNBSÉG! Használd csak a Debrecenid! És akkor még nem is olcsó! Ahhoz képest a Kenda egy világmárka!
Nade Berber!
Korábbi irogatásokban kiveséztük nekem már csak hátul van maki, elöl már Pilot Activ van. na én arra mondom hogy jo. Faternak meg elöl hátul Pilot van.
Nekem a makival sincs semmi bajom. Tény hogy egy eléggé kemény keverék (27000km -- hátso még mindig jol bírja ) de idáig nem éreztem bizonytalanságot kanyarban. persze nem egy szerpentinvadász gumi, de mindennapos használatnál teljesen jo. 0 fokot már nem szereti de ezenkivül semmi negativum (lekopogom)

87
Szevasztok!
Raktam föl egy kis videót az új kipuról!
Az adatlapomon megnézhetitek!
Várom az értékeléseket!
lupus! Berber!

Mennyi pénzért lettek ilyen fenomenálisak a dobjaid?
... az enyémre is ráférne a csere, mert már folt hátán folt

Kösz az infót
Szia Makimi! Rendes gumikereskedőtől vegyél gumit, mert az biztosan új, már úgy, hogy nem egy elfekvő ezer éve raktárban porosodó darab. Mivel a gumi állásában is öregszik. Én a Majer gumitól rendelek neten keresztül, szerintem nem drágák/majergumi.hu/. Most Metzeller Lasertec van fent nekem, de a Dunlopot jobbnak tartom /azzal vettem/ viszont drágább.
Uraim! kijelenthetem, hogy fajtársunk lupus dobjai fenomenálisan szólnak! Egyszerűen beszarás, hogy mekkorát! Hivatalosan elképedtem! És nem "csak hangos" hanem valami egészen barátságos moooorgást rendeznek.
Oks. fennvan a számom. kb. hányfelé? Én 2-3 ig nem vagyok képben
...berber du. valószínü át kell mennem fehérvárra ,van kedved talizni?
xar neked! Majd eccer lesz egy jó gumid is! Akkor majd meglepőcc!

Na most komolyan: A Makadámnál rosszabb gumim nem volt akkor inkább Kenda! Nemtudom a tied milyen de... a fentartás bennem hatalmas!