Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

xjRike : csak tipp, én úgy oldottam meg hogy levettem az ülést és alatta vezettem el a tépőzárakat ,így nem zavarta az utast és még az ülés is tartja,de játszani kell a hevederekkel mert az ülés nem pattanik a helyére,én így használom. szia
Most nézem a képet, amit feltettél!
A srác szerint inkább erre hasonlít, amit kínál 20000-ért, csak nem ez a márkája.
Hol találtátok akciósan ugyanezt 22000-ért? ... ha nem enged a srác elfogadható árra (16-körülre gondoltam), akkor lehet, hogy beszerzem újba
Sziasztok,

Köszönöm Mindenkinek a kedves és gyors segítséget!
Alig győztem válogatni!

Petya89!
Felhívtam a skacot, nem is lakik messze, képlékeny az ár is
Vasárnap meg is tudom nézni, ha addig meg lesz még Neki
Köszönöm a tippet!

Annyit szeretnék még megkérdezni, hogy ezeket csak a hátsó ülésre lehet-e feltenni, és akkor nem kényelmetlen-e az utasnak, vagy a vas popsiján is megáll valahogyan? (nehogy feltörje a "csajom" hátsóját )

Előre is köszi a tapasztalatokat!
További szép napot
Megnyuxik! Nem ideges Ellazúl

Szóval, nekem meg ilyenek vannak, és az ebayon vettem szokás szerint, és anno volt 12 eFt küldéssel együtt. Lementünk vele 1 hétre Horvátba 2-en. Minden befért. Ja még van +1 Lidl tantatyó is. Én is szeretem.
Szia xjRike
Ezt találtam
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Szevasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hol lehetne egy pályára felmenni, megnézni, hogy mennyire lehet döntögetni a motort?
...az enyém 15-20 L-es asszem, de ha amit Petya mutatott annyiért van, az szerintem 30 litykósért jó ár!
Szia xjRike!
Barátom nemrég vett Moto-detail nyeregtáskát akciósan! Eredetileg hengertásával együtt lehet kapni de az eladó odaadta hengertáska nélkül és így jóval olcsóbban jutott hozzá! 22000 akciósan a szett, csak külön a nyeregtáska volt 13400! A nyeregtáska bővíthető! Kb 2x30 liter
szevasztok,kisasszony én azt tudom mondani hogy ezek az oldal tatyók szerintem nagyon jók,nekem is van ilyen én a Louisba vettem de szinte ugyan ez,praktikus jól felrakható a mocira,okosan jól kihasználható,mert ugye 1havi élelem nem fér bele,no és szerintem fel is dobja a járgányt,esztétikus.Egy szóval jó ha van!

nem megy ez a linkelgetés ...
http://www.bikerstore.hu/index..." target="_blank">nyeregtáska

Nálam működött, de itt van másképpen is

Sok cuccot nem akarok cipelni, csak épp annyi hely kellene, hogy 3-4 napra 2ketten el tudjuk pakolni a legszükségesebbeket

Várom a tapasztalatokat!
Előre is köszi
Sziasztok,

Nyeregtáskát szeretnék vásárolni, olyat, ami az utasnak is kényelmes
Szívesen fogadom a tippeket és tapasztalatokat (jót és rosszat is egyaránt)

Egyelőre ezt néztem ki:
http://www.bikerstore.hu/index...

(remélem működni fog a link)
Nemtom, de a kenesei buli 4 napra került ennyibe és akkor még adtak belépő sört, és lánc sprayt is! A progtram sem volt roszabb! Mégis megérte a fülei Tigriseknek.
Az alsóörsi HD feszt az ugye a külföldi pénzesek bulija, azok ugye le vannak ejtve...
Egyre több aki a mocisokat akarja lefosztani, miközben magát is nagy mocistának vallja...
Pontosítok : nem nekem van messze, hanem a pénztárcámnak.
Szerintem én akkor Polgárdi Fekete Sas partin leszek. :)

Elugranék ide is szívesen, de ez az egyre inkább divatba jövő 4000-4500 Ft.-os beugró elriaszt tőle. Egyrészt ugye messze van nekem, ami nem attól gáz hogy sokat kell motorozni, hanem attól hogy 300 Ft.-os benzinnel sacc 250 Km. Namost hozom a barátnőmet, így csak a beugró már 9000Ft.- és akkor még nem ittunk/ettünk semmit...hát ja, nem eccerű. De még lehet hogy leesz a rosseb ha addig rám szakad az ótépé.
Sziasztok
Jövőhéten megy valaki Kisújszállásra?!
Nagyon jó buli szokott lenni,meg a strand is király!
Ma voltam Kecelen a Hadtörténeti Parkban, egy angol munkatársammal. Doug egy 1200-es Bandittal jött. Háromszor áztam meg, de egyszer sem át...
fiúk,lányok valakinek van tapasztalata vagy infója milyen a Yamaha FZX 250 ZEAL , jó gép?
Köszönöm! Azonnal jelentkezem, és csatlakozom a menethez!
ÓÓÓ,hát akkor mindent bele csak ügyesen, ha már nyeregben vagy papirostul kiabálj!
Nekem is múlhét hétfőn lett meg. Remélem neked is sikeres lesz a dolog.:)
Helló Mindenki!

Nagyon köszönöm a meghívást, szeretnék is menni, de sajna még nincs meg a jogosítványom! Még hátra van 3 forgalmi óra, és a vizsga, ami csak két hét múlva esedékes. De utána remélem részt tudok venni a gurulásokon! Mégegyszer köszi!

Üdv: xj600girl
xj600girl a hétvégén lehet megyünk gurulni,volna kedved jönni velünk,örülnénk neked?
Hello Mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy nem-e tudtok véletlenül eladó régi (divi nem kell) 600 v. 650 yamit?