Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szivesen! A kiscserkész ahol tud, segít!

girl
Nagyon köszönöm a segítségedet, megvan ami kell, sőt még több dolog is!

Szia!
Itt van egy-két alkatrész! Remélem van az is, amit keresel! link

Üdv: xj600girl
Én is megnéztem a kenesei felvonulást, az egyik kereszteződésből. Láttam is egy zöld 900-as Divit, meg egy fehér 650P-t, és én is áztam egy Siófok-Veszprém távot...
Sziasztok!
Valaki tudná hol férhetek hozzá egy xj 600 51J (3km) szelepdekni gumitömítéshez?
Lekközelebb itt fut6ttok velem össze:
Szevasztok, én is lent voltan Kenesén össz. 5-6 xj láttam a vonulás nem volt rossz, oszt át mentünk Csopakra de onnan már az eső elöl menekültünk Zánka felé de ott elkapott bennünket rendesen úgy hogy korcsolyáztunk hazáig, viszont a ruhám csocsi-ragyi lett úgy lemosta az eső,nem baj megérte.
Már nem sántikálok, legalábbis asszem nem látszik (annyira) a járásomon, hogy még mindig fáj

A motorszereléssel kapcsolatban csak annyit, hogy minden okés már, csak sikerült úgy elraknom a régi lábtartóimat, hogy nagyon nem találom, szóval most jobbos lábtartó nélkül vagyok.

Nincs valakinek elfekvőben egy eredeti példány (rugóm van hozzá, azt nem hagytam el) ? Vagy csak egy db jobbos kéne vagy ha csak párban van, azt se bánom, csak így kényelmetlen vele a közlekedés
Á igen látlak! A kempingben is láttam elvillanni egy magyar ezüst Divit, meg a felvonuláson egy zöldet (ami szerintem Alsóörsön is ott volt) de sajna ismerőssel nem sikerül összefutni. Az egyik Szlovák srácot majdnem megkiabáltam, mert annyira hasonlított a gépe Paragraféra. Csak annak 4(!) csöve volt. Mintha láttam volna Bikepicsen.. Paragraf meg inkább szerelgetett gurulgatás helyett. Aranyom még mindíg sántít....
Szia Berber!

Pedig voltunk páran a márkával. Pl.:01:18-nál éppen mi gurulunk el a kamera előtt!
És mögöttem is jött egy szép fehér rendőrségi XJ650!
Csak mi egy Balaton parti motorozásról éppen a felvonulásra értünk oda, és utána indultunk haza Győr felé (Almáditól Veszprémig jól el is áztunk, de túléltük).
Üdv.:XJ750
NTV kell ahhoz, hogy ekkora csapat összejöjjön?
Leszakad az állam. Ha 5leted van írj!
Mi most jöttünk haza szombaton Prága és Pec pod Snezkau részről ezért kimaradt.Nekünk 20-tól esőnk volt, így az esőruha az alapokhoz tartozott.A környék viszont igen szép volt.http://www.hondantv.extra.hu/p...
Valakinek a jövő szombatra?
Nagyon nem sikerült senki fórumossal összefutni Kenesén sem! Pedig sok XJ jött Sk-ból-is. Láttam is elvillani egyet kettőt, de egy se volt ismerős. Viszont szép vadállatok voltak, meg kedves emberek. A program is jó volt, a belépőért se kértek sokat, klassz eső is volt... Megint egy csudijó buli. Hogy tik mé nem jöttök?

2.21-nél korrekten megtekinthetők vagyunk
A bukókeretet lehet még rendelni?
Nem-nem, a 9-est semmiképp ne tegyétek bele ! Az nálam is befuccsolt, a 900-as Secának még nyáron is sok volt. Állandóan bekormolta, és hidegen is nagyon nehézkesen indult.
Jó lenne a találkozó a turulnál:)
Semmi gond... használd egészséggel!

Ez a gyertyás dolog meg nagy igazság! Hátha még hozzátesszük, hogy nekem nem volt még 80 C-foknál magasabb olajhőmérsékletem, (még alsóörsön sem) ahol pár vizes motor már emelgette a kuktafödöt is, akkor azt kell mondanom, hogy a 9-es bizony sok bele. Gondolom a boltos jószándékkal adta, csak azt felejtette el, hogy ez egy hűtésre erősen túlméretezett levegős moci.
Hello!

Más a hőértéke a két gyertyának. A CR8E kisebb hőértékű. Azt szokták mondani, hogy ha nagy hőségben használod, akkor a CR9E jobban fog teljesíteni. Mivel léghűtéses a gép és elég meleg is szokott lenni, ezért én is vettem ilyet, de kb 500 Km után az egyik megadta magát, mert bekormozódott. Nem húztam neki kellően, így nem volt elég meleg a környzet. CR8E-val azóta sincs gondom. Szóval szerintem CR8E jó bele, de használattól függően CR9E is jó lehet.

MÁS
Berber, köszönöm a segítséget, sikerült letöltenem a manualt. Bocsánat, hogy csak ilyen sokára köszönöm meg, de elhavazódtam.
Szép napot mindenkinek!
Köles István Jr. vagyok, enyém a Vasmadár már egy ideje. Ha összeáll az xj-s találka akkor lehet én is bekukkantanék rá. Amúgy a Békéscsaba-Budapest tengelyen szaladgálok leginkább. Tudom-tudom, majd feltöltöm az adatlapot is.
A 16-os elemen lévő fogaslécen keresztűl húzza ki a kupplungot 21-es tengely fogazása. Mivel az egyik a fedélben, a másik a blokkban van, kizárt az egytengelyes megvezethetőség. Az egyik áll, a másik forog. Már kis excentritástól is zörögni kezd, ami akár a csapágy kopása is lehet. A többi motornál a kiemelő tengely együtt fut a kosárral. Szóval sok sikert!
Én azért emlegetem, mert egyszer zárt autó mellett állt mellém egy srác ilyennel. Megkérdeztem tőle, hogy hány métert saccol még a gépének... Amúgy Alsóörsöt is emlegethetném, mert biza az enyém volt a leg csendesebb jószág a Babettákat is beleértve. Hiába nyomtam a dudát !

Nem tudom mi látszik így, de talán érthető.
Én is ott leszek ha összehozzátok!
Hello!
Köszi a segítséget.
Minden link működik. Tegnap volt egy kis időm, és tudtam böngészni weben. Ezeket én is megtaláltam, van választék, valamit, majd tudok venni.
Még egyszer kösz!
A Turulnál, szerintem nagyon jó hely,kiváló ötlet
Felőlem...nekem nem távolság...