Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hogy sérült a gumi, szabad szemmel nem is látod. Vidd el tegyék fel a kereket gépre, és az megmondja az igazságot.
Nem volt összetörve a gép, és ez még nem dupla tárcsás.
Mióta megvettem mentem vele 10.000 km-t, de eddig nem csinálta.
Hát ezt olyan 50 km/h-nál vettem észre amikor elengedtem a kormányt, 1 kézzel fogtam, és kegyetlenül rázott, ha nem fogtam volna vissza a másik kezemmel, tuti eldobom :S ...
Nemhinném h a gumi lenne a gond, mert az elég jo állapotban van...

Hát asszem fizu után ebből szerviz lesz, csak gondoltam lesz valami tippetek, h tudjam mire is számítsak.

A sok rossz után egy jo is:
Kipróbáltam az új Divit! Nekem nagyon bejön a gép :) . Kb fél órát mentem vele városban, nagyon ott van! Remélem megnyerem!
www.xj-series.com
Véleményetek róla?
Hoppá most látom hogy ez egy D tipus nagyon ritka,ami az indexeket illeti hátsó van elfekvőben ha kell.
Heló! plexi ügyben tudok segiteni :Szatuna kft van weboldala is ők gyártanak minden tipushoz kb 12000ft nekem bevált.Sok sikert a géphez
Szia.
Én néztem a képeidet, de a trapézlámpás divik, azok már nem dupla tárcsásak voltak elől? Lehet hogy össze volt törve az eleje?
Talán nem megfelelően építették újjá, aztán azért szitál.
Csinálta azt régebben is?
Sziasztok,lenne eladó 2db gyári tükör és 4db gyári index, ha valakit érdekel nem tartogatom hátha valakinek még kellhet.
Ezt milyen sebességnél csinálja a Divi ? Bizonyos sebességnél megengedett egy enyhe szitálás. De ha nagyon rázza a kormányt, akkor ott már valami komolyabb gond lehet...

Példaként hozom fel az én esetemet : Az átkozott Heidenau elsőgumi miatt rázta a Seca az elejét, méghozzá nem is kicsit. A gumi egy centit ütött oldalirányban.
Sziasztok! Mostanában azt csinálja a motorom, ha elengedem a kormányt beszitál az eleje, mint az állat, mi lehet a gond? (ha egy kézzel fogom akkor is) Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok!

Ma vettem négy NGK gyertyát. Most cserélem először, mióta megvan a motor.

NGK CR8E van benne, Louis boltban az eladó CR 9E gyertyákat adott, hogy az optimális?

Mi a különbség, jó a CR 9E is? Tudtok erről vmit?

Köszi! Széles utat!
Nos, elkezdem mi is történt ma ,voltambent debrecenbe a yamaha szervízben éredeklödni alkatrész után,nos mivel az én mocim 82-es igen régi nek számit oly anyira hogy a japánok már nem gyártanak hozzá alkatrészt. (index) Plexi az let volna mert kimaradt de az ára 225 ezer forint lett volna majd nem elájultam mire be hozzák japánbol ide. De se baj bontokbol probálkozok.Köszönöm a segitséget.
Ja ma elmentem egy párköre poloba jo le is égtem
Kérünk videót rola! Kiváncsi vagyok hogy milyen. Igy legalább lesz összehasonlitási alapom. Ha meglesz az enyém szolok
alkatrészek
Szerbusz Seimon! tipusz szerint válszd ki a motorod és találsz alkatrészeket hozzá.
Sziasztok!
Készen van a 4az1-ben kipum!
Nagyon jó lett!
Van két gyári kipum eladó 55000ft-ért? SÉRÜLÉSMENTES!
A címem :valterjani@freemail.hu
Szia Feribá
Igenmi vettük meg nagyon jo most csak egy bal index bura meg egy kuplung kar kéne ja és egy uj plexi is jo volna.
Nem tudod honnan tudnék szerezni.
Hova valosi vagy?Lehet elgurolok arra felé.
Nekem a benzin pumpával voltak gondok de meg oldotuk szerencsére.
soksikert a motoral
Szia döci, szép az új vas, én is tavaly vettem ugyan ilyet csak fekete,nagyon kiváló gép ez a típus remélem olyan hamar össze szoktok mint én az enyémmel!ja merre laksz?
Kicsit lesz lomhább. Nekem is kisebb van fent 2vel. kevesebbet forog és jobb lesz a fogyasztása is. végsebességre nem lesz olyan mint az eredeti lánckerékkel mert (nekem) 190ig elmeg és kész, feladja, elfogy a paripa. az eredetivel meg lazán viszi mivel sokkal pörgösebb. 100nál 4100at forog.

87
Sziasztok, keresek egy kis csajt lenvolt az Alsóörsi vonuláson egy ZÖLD XJ 600 -sal pár szót váltottunk is ,nekem fekete XJ 600 van,sajna a tömegben már nem találtam meg, de van róla egy kép itt a fórumon yamahaxj juni 13-diki 22.09 (6961) beszélgetésén a 3.képen van rajta,ha valaki ismeri szóljon már neki hogy írjon hol érhetem el!
Lomhább lesz, elvileg végsebessége meg több.
Nekem pont 2vel kevesebb van hátul. Kicsit kevesebbet pörög, meg nem emeli annyira az elejét. Nekem jó így...
Érdekelne a véleményetek, hogy milyen következményekkel járna, ha a gyári fogszámtól eltérő hátsó lánckereket tennék fel a vasra (a gyárinál 1-el vagy 2-vel kevesebbre gondoltam) ?
letölthető adatok...
http://www.manualedereparatie....
Szia Seimon!

Erre a motorra érdeklődtem Én is, de már eladták. Ezekszerint Neked :)
Hogy az enyém mikor lesz fasza, azt csak valami fennsőbbrendű magasztosság tudná megmondani. Elektromos szidja jelenleg a családfámat. Remélhetőleg a hónapban már kész lesz, de nem 100%. Összefuthatunk ha gondolod. Legálább látom, hogy milyen egy eredeti XJ750D :)

Üdv:
Feri
Nagyon szép a paripa, gratula hozzá.

Adatlapod, majd töltsd ki.
Üdvözlünk az XJ-sek között!