Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia feribácsi nekem pont egy ilyen Vasam van találkozhatnánk személyesen is Ugy tudom eböl a motorbol csak 2-3 darab van az országban. Néz mega képeim az enyém most fasza
de apro szépség hibák azért vannak
Üdvözlök Mindenkit!
1 hete büszke tulajdonosa lettem első motoromnak
ami természetesen xj600n
Haverkodunk egymással eddig minden szuper.
Nem kételkedtem abban amit mondtál. Olvastam valahol erről a 8000-es számot. Lényeftelen. Jó sokan voltunk.
Ez a 12000 pontos szám. A DEMO rendezői a helyi regisztráció ill. petíció alapján határozták meg anno.
Így pótlólag, itt vagyok 5:37-38-nál
http://www.sportmotor.hu/motor...
Srácok.
Hogy áll a bukócső projekt? Engem továbbra is érdekelne....
Melegem is volt
Minek kell ennyire felöltözni!
Irreális számnak tünik Monnyuk, ez is egy nagyon óvatos sacc volt. A sor Tihanytól a Aszófőig ért amikor megálltunk. Nagyjából 4 motor 2 méterenként. Mindegy én besokalltam.
Ezt ugye NEM komolyan kérdezted? Külön szempont volt a motorkiválasztásnál annó a fékhatás. Ennek rontása nem lehet szempont most.
A jobb oldali parkolóból indutunk, és ezekkel mentünk együtt! Milyen kicsi a világ!
Na akkor a beígért fotók ... kb 160 fotóm van a következő linken: képek
Na akkor részemről rendel 1 strapabíró lánc és egy hátsó lánckerék rendel
A plexis dolog pedig természetesen megoldható, úgy ahogy korábban is megbeszéltük

Az átadás-átvételről meg majd úgy is egyeztetünk. Vagy én gurulok el hozzád vagy te gurulsz el hozzám, vagy esetleg egymással szembe gurulunk
Ahhoz képest, hogy nem láttál ismerőst, engem azért mégis csak lefotóztál a kék divimen
Ha Valakinek lenne a fiókban egy AIROH SV55 bukóhoz eladó plexije, az legyen szíves értesíteni.Egy Típustársnak kéne, akivel hétvégén egy nagyobb túrára mennénk.
KÖSZI!
Én is láttam sok motort,de ismerőst nem találtam a szememmel A Fülembe csengett a kipukon kívül Berber csengő-bongó hangja.
és normálos féktárcsa nem rakható fel? mert ha küldenél méretket meg miegymást akkkor azt probléma nélkül meg lehet oldani.
van hozzá az olcsóbb sima lánc és van ez a strapa bíró lánc, ami o gyűrűsnek is mondható.amint kettő megrendelés összejön akkor kezdődik a gyártás.és akkor 1-2 napon belül megvan. akkor az a plexis dolog megoldható amit beszéltünk?
Mikor lehetne hozzájutni egy hátsó lánckerékhez és 1 lánchoz ? Valamit miféle dolog ez a gumigyűrűs lánc? Én csak X és O gyűrűről hallottam eddig, ez mit tud ?
Mi is voltunk a sógorommal. Mi a rendőrök mögé csapódtunk be a már nem is tudom melyik kereszteződésnél. Volt egy hurok amit mi levágtunk, de előtte jól megnéztünk a motorokat. Kicsit kilógva éreztem magam ott elől a sorból az ütött kopott festésemmel
Majd dobok fel képeket, ha öcskös hazajön a fényképezőgépével, ő kattintgatott párat.
Überellek !

Az első DEMO-n a Hősök Terén nagyjából 12000 motor volt. Pontosabban a Hősök Terénél kezdődött a sor. Az egyik sor a négyből...
Sikerült jól elmennem Alsóörsre... a találkozóra. Hát láttam már sok motort. Nagyon sokat is. Sőt, voltam régen május elsejei felvonuláson is.... de erre azért nem gondoltam! Csak a belátható álló, tömör sor hosszabb volt mint 3 km! Saccra 2000 motor volt ott. De télleg. Az út szélén meg végig integető, és pacsizó emberek, zászlókkal, zsebkendőkkel. Minden sáv a miénk volt Alsóörstől Tihanyig és vissza. Hihetetlen élmény volt.
Ja és Tihanyban láttam egy Zöld Divi 900-ast. Több XJ-t se csak rendőrét. Az is érdekes volt, hogy lenyomtunk ~80 km-t és ugyanazzal a csoportal értünk be akikkel indultunk. Pedig előzgettek, előzgettünk is.
Aki ott volt a két napos motoros oktatáson Dunakeszin, az láthatott.Mert a libikókán első alkalommal sikerült úgy át "gurulnom", hogy a veséim is majdnem leszakadtak.Na ott a hátulja elöbb ért le mint az eleje. Tehát egy kerék volt.
Persze! '98-tól 2db radiális féktárcsával készült 2 darabból + úszó szegecselés. Nem is occó. Meg is örültem az árának! Az első rajzon is két darabos a tárcsa. Ha a szegecselés megoldható, akkor viszont nagyon egyszerű lenne a javítás.
De ezen a képen a nagyobbik az két részből van szerintem összerakva. Az kicsit nehézkesebb lenne szerintem.