Szia feribácsi nekem pont egy ilyen Vasam van találkozhatnánk személyesen is Ugy tudom eböl a motorbol csak 2-3 darab van az országban. Néz mega képeim az enyém most fasza
de apro szépség hibák azért vannak
Irreális számnak tünik Monnyuk, ez is egy nagyon óvatos sacc volt. A sor Tihanytól a Aszófőig ért amikor megálltunk. Nagyjából 4 motor 2 méterenként. Mindegy én besokalltam.
Na akkor részemről rendel 1 strapabíró lánc és egy hátsó lánckerék rendel
A plexis dolog pedig természetesen megoldható, úgy ahogy korábban is megbeszéltük
Az átadás-átvételről meg majd úgy is egyeztetünk. Vagy én gurulok el hozzád vagy te gurulsz el hozzám, vagy esetleg egymással szembe gurulunk
Ha Valakinek lenne a fiókban egy AIROH SV55 bukóhoz eladó plexije, az legyen szíves értesíteni.Egy Típustársnak kéne, akivel hétvégén egy nagyobb túrára mennénk.
KÖSZI!
van hozzá az olcsóbb sima lánc és van ez a strapa bíró lánc, ami o gyűrűsnek is mondható.amint kettő megrendelés összejön akkor kezdődik a gyártás.és akkor 1-2 napon belül megvan. akkor az a plexis dolog megoldható amit beszéltünk?
Mikor lehetne hozzájutni egy hátsó lánckerékhez és 1 lánchoz ? Valamit miféle dolog ez a gumigyűrűs lánc? Én csak X és O gyűrűről hallottam eddig, ez mit tud ?
Mi is voltunk a sógorommal. Mi a rendőrök mögé csapódtunk be a már nem is tudom melyik kereszteződésnél. Volt egy hurok amit mi levágtunk, de előtte jól megnéztünk a motorokat. Kicsit kilógva éreztem magam ott elől a sorból az ütött kopott festésemmel
Majd dobok fel képeket, ha öcskös hazajön a fényképezőgépével, ő kattintgatott párat.
Sikerült jól elmennem Alsóörsre... a találkozóra. Hát láttam már sok motort. Nagyon sokat is. Sőt, voltam régen május elsejei felvonuláson is.... de erre azért nem gondoltam! Csak a belátható álló, tömör sor hosszabb volt mint 3 km! Saccra 2000 motor volt ott. De télleg. Az út szélén meg végig integető, és pacsizó emberek, zászlókkal, zsebkendőkkel. Minden sáv a miénk volt Alsóörstől Tihanyig és vissza. Hihetetlen élmény volt.
Ja és Tihanyban láttam egy Zöld Divi 900-ast. Több XJ-t se csak rendőrét. Az is érdekes volt, hogy lenyomtunk ~80 km-t és ugyanazzal a csoportal értünk be akikkel indultunk. Pedig előzgettek, előzgettünk is.
Aki ott volt a két napos motoros oktatáson Dunakeszin, az láthatott.Mert a libikókán első alkalommal sikerült úgy át "gurulnom", hogy a veséim is majdnem leszakadtak.Na ott a hátulja elöbb ért le mint az eleje. Tehát egy kerék volt.
Persze! '98-tól 2db radiális féktárcsával készült 2 darabból + úszó szegecselés. Nem is occó. Meg is örültem az árának! Az első rajzon is két darabos a tárcsa. Ha a szegecselés megoldható, akkor viszont nagyon egyszerű lenne a javítás.
de apro szépség hibák azért vannak