Szerintem nevenincs gumit nem érdemes venni. Inkább add ki azt a 5-10ezerrrel többet egy michelin-ért vagy egy Dunlop-ért és tudod hogy az olyan gumi amivel biztosan be tudod venni a kanyart, minthogy potom összegért veszel egy müanyag keménységü gumit
Szerintem 2 dolgon nem érdemes spórolni: sisak, gumi
Még több is van benne :). Én csak a főfúvókákat bántanám, aztán ha ideges az alapjárat a szegény keveréktől, akkor azon a CO csavar állításával még lehet korrigálni. Viszont akkor vigyázni kell, mert az ott adott plusz benzin a teljes gáztartományra érvényes! De szerintem nem kell bántanod, legfeljebb egy fél kört tekerj rajta kifelé.
Teljesítménymérő pad híján a következőt teheted: veszel 4 kisebb fúvókát, a mérete nem számít csak a menet legyen jó. Ezeket fúvókadörzsárral elkezded bővíteni a gyári méretről, mindig csak egy kicsit, és mész a motorral egyet. Egy darabig egyre gyorsabb lesz a motor, aztán utána hirtelen csökkenni fog a teljesítmény, mivel a sok benzintől fulladni kezd. Ekkor az előző, vagy előző előtti méret volt jó. Ekkor keletkelezett 4 kukába való fúvókád, de tudod a megfelelő méretet. Ismét veszel 4 fúvókát és ezeket már tudatosan a legnagyobb teljesítményhez tartozó méretre dörzsárazod ki. Általánosságban elmondható, hogy kb. 20%-kal nagyobb fúvókát lehet beletenni.
Hello Mindenkinek.
Lenne egy kérdésem,hátha van valakinek lövése rá.
Van egy xj 400 Diversionom,93-as.Most vettem nem rég.
A légszürőház és a karbi között levő gumik repedtek.
Szeretnék rá sport légszürőt tenni.
A kérdésem az tudja-e valaki mekkora fúvókára kellene cserélnem a benne levőket(gondolom cserélni kell).
A választ elöre is köszönöm.
Egy kicsit én is tartok/tartottam tőlük, de amit vettem tőle azt alaposan átnéztem és jónak tűnik, de azt hogy az úton, hogy fog reagálni azt sajnos még nem tudom, még nem volt időm felrakni az újat.
Igen, köszönöm! Már beszéltem vele, csak még nem ért rá megmutatni a gumikat. Egyébként neki elvileg van három féle is ebben a méretben, 15000 Ft-ért. Csak tartok egy kicsit a 2-3-4 éves gumiktól!
Üdv!
Átélem a problémádat, mert a gyári méretet nagyon nehéz megtalálni. Aaz biztos, hogy a heidenaut olyan 18 ért lehet venni, meltzert meg pirellit 29-30. Én is úgy tudom hogy nem megye fel 140 nél nagyobb...
Ha nem jársz sikerrel a miskolci bolttal, akkor esetleg megpróbálkozhatsz egy veszprémi embernél (telszám a 6786-ös hozzászólásban), csak hogy legyen miből válogatni
köszi,egy hirtelen felindulás volt részemről egy olcsó gumi láttán,maradok a gyári méretnél és a jól bevált metzeler -lasertec gumánál ,pedig aszem fájni fog az ára.
A motor képességeihez megfelelő méret lenne (bár nekem a balos fordulókor leért már a középsztender a 130as gumával is), de én személy szerint úgy tudom hogy 140-esnél szélesebb gumi nem fér be hátulra, de javítsatok ki nyugodtan ha mégis.
És nem tudod véletlenül, hogy volt-e még nekik másik eladó, vagy ez volt az egyetlen darab? Néztem az oldalukat, de ott nem találtam ilyesmit! Köszi az előző választ is!
Szerintem 2 dolgon nem érdemes spórolni: sisak, gumi
87
Üdv: xj600girl
Szerinted elég csak a 4 fuvókát cserélni(mivel van benne legalább 8 )?
Üdv.Robi
Lenne egy kérdésem,hátha van valakinek lövése rá.
Van egy xj 400 Diversionom,93-as.Most vettem nem rég.
A légszürőház és a karbi között levő gumik repedtek.
Szeretnék rá sport légszürőt tenni.
A kérdésem az tudja-e valaki mekkora fúvókára kellene cserélnem a benne levőket(gondolom cserélni kell).
A választ elöre is köszönöm.
Üdv!
Srácok!
Lassan szép számmal összegyűltünk itt.