Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Szeretném megkérdezni, hogy hol sikerült venni? Az én motorom is hátsógumihiányban szenved, és szeretném megúszni a lehető legolcsóbban! Ja, és a gyári méretet vetted? Köszi!
Üdv!
Srácok.
Vettem ma egy vadi új pirelli mt 75 ös hátsó gumit. 12000 Ft volt. Nagyon baráti áron volt...
Először is legyen 1 mintadarab, ha az megvan, rakok fel képet és aztán jöhetnek az igények. :)
Siker ! aszem megy szervízkönyv reimerm!
Nah már van egy pár ember arra a bukócsőre....
Engem is felvehetsz az igénylők sorába a bukócsőre.
Köszi !
Engem is érdekelne a bukócső ennyiért!
ilyen árban valszeg engem is, na de holnap küldöm hozzá a képeket.
Lehet h engem is érdekelne a bukócső!
Ha annyiért meg tudod csinálni nekem feltétlenül kell egy...
Lánccal együtt engem is érdekelne a dolog. Nagyon az utolsókat rúgja a hátsó lánckerekem, a szakaszosan nyúlt láncról nem is beszélve.
Számításaim szerint 2-3000 Ft-ból kijön a bukó, de pontosabb árat csak a méretek után tudok mondani és persze függ, hogy hajlítani lehet-e vagy hegeszteni. Viszont a festést vagy krómozást mindenki magának kell megoldani, de majd ennek is utánajárok, hogy mennyi lenne.
Igen láncot is tudok. Pontos árakat hamarosan tudok mondani ha lesz több érdeklődő is.
Engem mind a kettő érdekelne!
Láncot is tudnál szerezni olcsóbban?
Sziasztok.
Felmérés szerint dobom fel a témát hogy esetlegesen lánckerekek vagy féktárcsák boltinál olcsóbban, garantáltan új és ugyanolyan minőségben mennyire érdekelne titeket? Akár egyéni minták belevágása is megoldható. A dolgok ugyanabból a fémből lenne vágva mint az eredeti csak lézerrel.
Ha van rá igény akkor jelezzétek és akkor tudnék hamarosan árat is mondani.
Egyelőre meghagynám az előjogot az első érdeklődőnek, ha pedig nem jön össze, akkor majd publikussá teszem az árat.
Szia !
Bukócső engem is érdekelne.
Ha már majd tudsz megközelítő árat mondani, légyszi gondolj rám !
Szombaton talán én is eljutok Pécsre ajánlottak egy helyet ahol
letudják gyártani, ha már okosabb leszek jelentkezni fogok.
Szerintem az a legegyszerűbb fajta amit ma Xj600girl feltett.
Én most elsősorban csomagtartót szeretnék legyártatni !
Nekem van szerviz könyvem /hála berbernek/ szívesen átküldöm. Legalábbis megpróbálom,ha átment értesíts!
Az ötlet jó, bár mi már ezen túl vagyunk!
Még a mással cserélős módszerrel is sikerült megfelelő mérethez jutni, már csak két értékem nem akar alakulni sehogyan sem (egy szívó, és egy kipufogó)
Próbáltam itt is csereberélni, (hátha Valakinek épp akkora kell, mint az enyém) de érdeklődés híján nagyon úgy fest, hogy új lapka vásárlás lesz belőle

Azért még egyszer kösz a tippet
Itt is van egy bukókeret, XJ600-ra: link
Sőt engem is érdekelhet....
Hello!
Ha nem jön össze a bolt, akkor engem is érdekelne a plexi, csak tényleg jó lenne egy árat tudni.
Képzeld el, ha hengerenként nem 2, hanem 4 szelepünk lenne ...

Beszéltem egy szerelővel erről a szelephézag állításról és az ő tapasztalatai szerint általában nem kell teljes készlet lapkát venni a beállításkor. A meglévő lapkák cserélgetésével sok pénzt lehet megtakarítani és ha valahova nem jut megfelelő méret, akkor csak azt kell megvenni.
Köszi a képeket. És ha megkérdezhetem mennyi az annyi? Vagy ha nem szeretnéd itt írni akkor küldheted e-mailben is. Tetszetős maga a plexi főleg hogy nem is laksz messze tőlem.
A beígért fotók