Szia!
Szeretném megkérdezni, hogy hol sikerült venni? Az én motorom is hátsógumihiányban szenved, és szeretném megúszni a lehető legolcsóbban! Ja, és a gyári méretet vetted? Köszi!
Üdv!
Számításaim szerint 2-3000 Ft-ból kijön a bukó, de pontosabb árat csak a méretek után tudok mondani és persze függ, hogy hajlítani lehet-e vagy hegeszteni. Viszont a festést vagy krómozást mindenki magának kell megoldani, de majd ennek is utánajárok, hogy mennyi lenne.
Sziasztok.
Felmérés szerint dobom fel a témát hogy esetlegesen lánckerekek vagy féktárcsák boltinál olcsóbban, garantáltan új és ugyanolyan minőségben mennyire érdekelne titeket? Akár egyéni minták belevágása is megoldható. A dolgok ugyanabból a fémből lenne vágva mint az eredeti csak lézerrel.
Ha van rá igény akkor jelezzétek és akkor tudnék hamarosan árat is mondani.
Szia !
Bukócső engem is érdekelne.
Ha már majd tudsz megközelítő árat mondani, légyszi gondolj rám !
Szombaton talán én is eljutok Pécsre ajánlottak egy helyet ahol
letudják gyártani, ha már okosabb leszek jelentkezni fogok.
Szerintem az a legegyszerűbb fajta amit ma Xj600girl feltett.
Én most elsősorban csomagtartót szeretnék legyártatni !
Az ötlet jó, bár mi már ezen túl vagyunk!
Még a mással cserélős módszerrel is sikerült megfelelő mérethez jutni, már csak két értékem nem akar alakulni sehogyan sem (egy szívó, és egy kipufogó)
Próbáltam itt is csereberélni, (hátha Valakinek épp akkora kell, mint az enyém) de érdeklődés híján nagyon úgy fest, hogy új lapka vásárlás lesz belőle
Képzeld el, ha hengerenként nem 2, hanem 4 szelepünk lenne ...
Beszéltem egy szerelővel erről a szelephézag állításról és az ő tapasztalatai szerint általában nem kell teljes készlet lapkát venni a beállításkor. A meglévő lapkák cserélgetésével sok pénzt lehet megtakarítani és ha valahova nem jut megfelelő méret, akkor csak azt kell megvenni.
Köszi a képeket. És ha megkérdezhetem mennyi az annyi? Vagy ha nem szeretnéd itt írni akkor küldheted e-mailben is. Tetszetős maga a plexi főleg hogy nem is laksz messze tőlem.
Szeretném megkérdezni, hogy hol sikerült venni? Az én motorom is hátsógumihiányban szenved, és szeretném megúszni a lehető legolcsóbban! Ja, és a gyári méretet vetted? Köszi!
Üdv!