Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha tudtok várna akkor pénteken lemérem a bukócsövet a mocin mert csak akkor megyek haza. Tény hogy kicsit sérült verzióm van de az alapadatok gondolom hogy megfelelőek. Felfogatásban lehet különbség kiadási évek között? Vagy ugyanaz lehet?Meg pénteken csatolok akkor pontos képeket hozzá.
Egyet le kellene mérni, akinek van otthon. Én meg is rajzolnám meg meg minden ha valaki hajlandó lemérni az adatokat.
Megcsinálja valaki emberek?
Sziasztok!

Szintén bukócső érdekelne, de jó lenne, ha tudnám a méreteket is. Ha tudtok adni rajzot, amin méretek is vannak, akkor több darabot is le tudnék gyárttatni.
van esetleg valakinek a 95ös xj 600 div. hez digitálisan szervizkönyve?
ha lenne akkor azt nagyon megköszönném.
Szia valterjani!

Az pont az az alkatrész, amire szükségem lenne
25mm az átmérője, és a magsságával tudod "beállítani" a szelephézagot!
A vezérmű tengely bütyke, és a szelepszár közt van a helye... Nekem pl. nagy az egyik hézagom, így a 2,70-es korong/lapka helyett kellene egy 2,75-ös ...
Még jó, hogy csak egy értékem ilyen gázos, mert az ára mint látjuk, elég borsos
Szia!
Megnéztem ezeket az oldalakat, mit jelent az, hogy szelepkorong 25mm és csak 2500ft?
Valaki tudna segíteni?
Hát jó árban futnak itt a dolgok. Én kicsit sokallom az árát még ezen a honlapon is. Lehet hogy olcsóbban jön ki ebay-ről. De persze ez csak az én véleményem.
Ez a dög nem szúrta be a linkeket! link link link
Helló Mindenkinek!
Én nemrég találtam 1 oldalt, ahol többféle XJ-hez árulnak alkatrészeket, többek között bukócsövet is. Biztos van aki már ismeri az oldalt, de azért beszúrom ide. Én ezt néztem ki magamnak: , de van ilyen is: , és itt lehet válogatni a többi XJ közül!
Üdv:xj600girl
Előre is köszönöm szépen. Kíváncsian várom a képet.
Szia!

Nekem van egy plexim elfekvőben, előbb vettem meg mint, hogy megérkezett volna az idom és akkoriban nem voltam tisztában az évjáratok közötti különbségekkel. Most éppen nincs a közelemben, de megkérhetem a család 1ik tagját, hogy készítsen róla képet és küldje el, utána fel tudom ide rakni a fotót(személyesen csak a hétvégén leszek a plexi közelében).
Az áráról majd, akkor, ha legalább fotón láttad.
misii köszönöm a gyertyát. Hát sajnos az én bukócsövem is használva volt már és csere érett a másik oldala. ebayről is 100euro körül mozog az meg sok :(

Amúgy a lánckerekek milyen árban futnak? plusz lánc?
Igen gondolkodom rajta.... De ha tudsz jó áron eladót, akkor nem biztos, hogy küszködnék vele....
Az enyémen ilyen van. :)
jah és 2500Ft körül van az ára
üdv! NGK cr8e gyertya kell bele!
Nahát, akár az én masinámat látnám. Szép az a bukócső, nekem is kellene egy ilyen, csak nem horror áron. Üdv a csapatban, és grat a géphez.
Amúgy azért kellenek a képek mert le szeretnél gyártani 1et?
Ezer köszönet.....
Találtam neked pár képet.Remélem megfelelnek.Több féle is látható.
Szép gép, gratulálok hozzá, és sikeres együttműködést kívánok nektek.

Srácok!
Ha valaki a bukócsövéről fel tudna pár képet tenni, azt megköszönném.
Sziasztok!

Én is friss tulajdonosa lettem egy xj 600 diversionnak és nekem is problémák adódtak. Szerencsére nem nagyok. A rossz szimeringen és gyertyákon kívűl még törött a fejidom plexije.
Szóval a gépezet évjárata 95ös. Tehát az érdekelne hogy milyen gyertya kell bele és kb mennyibe kerül. Mi a szimering mérete és milyen olajat ajánlotok és szintén az árak. És utolsó sorban hogy van e valakinek elfekvőben egy plexi és ha igen akkor ennek az ára is érdekelne :) .

A válaszokat előre is köszönöm és széles utat mindenkinek.
Amugy csatolok képet a mocimról aminek büszke tulajdonosa vagyok. Tény hogy estek vele és lesz még mit csinosítani rajta de elég lelkes vagyok :D
Remélem dicséretes tagja leszek az xj társadalomnak.
Üdv.: reimerm
Sziasztok!
Csütörtökön enyém lett egy 1998- as XJ 600 S. 200 km után már teljes volt a szerelem. Viszont amikor másodikba rakom, mintha a kuplung nem emelne ki rendesen. Mi a teendőm vele? Eddig csak Trabantot szereltem, tehát ha valaki tudja a megoldást, úgy kell elmondani, mint egy teljesen szőkének. :) Előre is köszönöm!
Szebb napot Mindenkinek,

Kisebb akadályba ütköztünk a szelephézag állítás során
Értéken kívüliek a hézagjaim, és nem is nagyon sikerült kéz közt sem találni olyan méretű lapkákat, mint amilyen nekem kellene.
Ha van esetleg valakinek feleslegbe, vagy épp olyanra lenne szüksége, amilyen nekem van, és szívesen cserélne postán, akkor várom a jelentkezéseket!
A hiányzó méretek:
1db 275-ös, adni tudok érte 270-est
1db 277-es (ha létezik ilyen, ha nem, akkor ez is 275-ös), adni tudok helyette egy 280-ast.

Ha minden kötél szakad, akkor a 280-ból köszörülhető valamelyik kisebb méret...
Valakinek volt már ilyenre precedens?

Esetleg vásárolt már Valaki új lapkát? (kb. mennyiért)
Létezi-e ebből utángyártott, és ha igen, akkor érdemes-e megvenni, vagy csak a gyári lapkát javasoljátok?

Mindenkinek köszönöm a választ előre is!
küldj e-mailt ár esetleg fényképpel.