Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát valószínű!
Elvileg azt mondta a kipuszerelő, hogy úgy tudja megcsinálni a rendszert, hogy a műszakira csak be kell raknom egy furulyát, amúgy meg csak simán megy a rendszer!
Amúgy a kipum teljesen sérülésmentes!
Na megint itt :)) 85-ös xt650t hengerfej jelújítás kb mibe fáj?
szia!
6630-as hozzászólásban megemlítik ezt a motort, és nem túl biztató. Törlöm is a listámról, keresek mást. Minden jót
Vigyázz ezzel a mocival api, japán belpiacos ! alkatrészt szerezni hozzá háááááát nagyon nehéz! Legalábbis szerintem.
Szia Valterjani! Lentebb olvastam ,hogy 4 az 1 ben kipu rendszert szeretnél a mocidra.A sito dobokat eladnád?
ohh köszi, máris olvasom. csk nem mertem elkezdeni
Heló! Lapozz vissza ,úgy emlékszem valakinek volt hasonló gondja.
Hello mindenki! Kinéztem egy motort: http://www.motorhirdetes.com/m...

de mint írja is, üzemanyag ellátási hibája van. Ez mitöl lehet, és mennyi kb a javítása? Minden vélemény érdekel :)
Köszi szépen !
Szia Vitarij! Sós Péter 20/5712508 Bocsi a késedelemért!
Nagyon szívesen Rajna! Hajrá !
Kősz szépen! Már le is töltöttem, most már mehet a matek 1000el.
Szia !
Légyszi majd küld el a Petya66 telefonszámát !

Köszi !
Én pedig Metzeler Lasertec-et rendeltem itt Várpalotán a Yamaha Némethnél. Csak első gumit, ez 23500 Ft.-ba került.

Ellenben a gumicserénél szétment a jobbos féknyereg felső csavarjának a menete. Nem a csavaré, a féknyeregé...
Bontó, van, nyócezeré'...
Sziasztok!

A héten vettem egy Dunlop Arrowmax gumit a vasra. 0km-es 15E Ftért. A gumi gyártási éve 2003, de tökéletes állapotú, öregedés nyomai nem látszódnak rajta. Még nem rakattam fel a gépre, így a menettulajdonságokról nem tudok egyelőre nyilatkozni.
A következő linken tudjátok megnézni a valós kínálat töredékét: vatera. Ha olyan kell ami nincs kint a vaterán, azután érdemes érdeklődni.

Az eladó engedélyével ki is raknám ide az elérhetőségét, keressétek bátran:
Kovács Sándor - 30/4080-247
Veszprém
Az jó. Ha készen lesz Írd meg hogy milyen lett! Itt a környékünkön nemnagyon tudok olyan embert aki ilyennel foglalkozik, de valamit lehet, hogy én is elkövetnék ha tudnék.
Rajna !

Akinek kell az innen letöltheti :

http://rapidshare.com/files/23...
Rajna !
Most kezdtem el a feltöltést, kb. délre fent lesz. Majd tolom a linket.
Nekem itt Szolnokon egy kipus szerelő mondta, hogy 37000ért megcsinálja az egész rendszert úgy, hogy műszakira akár visszarakhatom a régiket is, vagy a tompítós változatot is meg tudja csinálni!
köszi, nekem van amúgy 1db jobbos sito kipufogóm, nagyon hasonlít a tiedhez, ezért kérdeztem hogy miféle dobok vannak rajta.
én is gondolkozok ezen az ötleten. csak sehol nem találok olcsó rendszert. az ebay-n 300eurónál kezdődnek
Holnapra megnézem igérem!
Hát Misii!
Ez jó kérdés! Szerintem gyári, mert szép hangja van!/csak halk/!
Ezért akarok rávenni 4az1-ben dobot!
valterjani! lenne 1 kérdésem! milyen kipufogó van a gépeden?

misii