Hát valószínű!
Elvileg azt mondta a kipuszerelő, hogy úgy tudja megcsinálni a rendszert, hogy a műszakira csak be kell raknom egy furulyát, amúgy meg csak simán megy a rendszer!
Amúgy a kipum teljesen sérülésmentes!
A héten vettem egy Dunlop Arrowmax gumit a vasra. 0km-es 15E Ftért. A gumi gyártási éve 2003, de tökéletes állapotú, öregedés nyomai nem látszódnak rajta. Még nem rakattam fel a gépre, így a menettulajdonságokról nem tudok egyelőre nyilatkozni.
A következő linken tudjátok megnézni a valós kínálat töredékét: vatera. Ha olyan kell ami nincs kint a vaterán, azután érdemes érdeklődni.
Az eladó engedélyével ki is raknám ide az elérhetőségét, keressétek bátran:
Kovács Sándor - 30/4080-247
Veszprém
Az jó. Ha készen lesz Írd meg hogy milyen lett! Itt a környékünkön nemnagyon tudok olyan embert aki ilyennel foglalkozik, de valamit lehet, hogy én is elkövetnék ha tudnék.
Nekem itt Szolnokon egy kipus szerelő mondta, hogy 37000ért megcsinálja az egész rendszert úgy, hogy műszakira akár visszarakhatom a régiket is, vagy a tompítós változatot is meg tudja csinálni!
Elvileg azt mondta a kipuszerelő, hogy úgy tudja megcsinálni a rendszert, hogy a műszakira csak be kell raknom egy furulyát, amúgy meg csak simán megy a rendszer!
Amúgy a kipum teljesen sérülésmentes!