Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Származás ellenőrzés" ?

Az meg micsoda ? Le volnék maradva ? Nem arra szolgál az eredetiség-vizsga ?
Szia !
Köszi szépen az infót !
Nekem a műszaki vizsga talán olcsóbb lesz.
Sziasztok, hátsó rugóstag állítására szolgáló szerszámot keresek XJ 600-hoz, sajnos nem kaptam a motorhoz.
Nem tudom mi a pontos megnevezése, illetve azt sem, hol lehet akár szerszámcsomagot venni adott tipushoz, akár csak egy egy szerszámot. Ha van valami ötletetek, kérlek írjátok meg.
1. származás ellenőrzés 8400 Ft
2. eredetvizsga 17000 Ft
3. műszaki vizsga kb 26000 Ft
4. regadó 37800 Ft
5. forgalmi, rendszám, műszaki matrica 12000 Ft, 4500 Ft, 450 Ft
6. biztosítás ez attól függ hol kötöd meg.

Nekem ennyibe kerültek a papírok 3 hét volt az egész folyamat. A leghosszabb várakozási idő a származás ellenőrzés volt kb 1,5 hét mire megküldik.

Ha van még kérdésed ezzel kapcsolatban írj.
Szia!
Én most álltam neki egy 1998-as XJ 600 S papírjait intézni, Angliából
hozták be. A vételár felett mennyi volt a teljes ügyintézés a rendszámig, légyszi írd meg ?
Szia !
Engem érdekel ez tartó és a doboz is .
Légyszi válaszolj minél előbb , hogy meg van-e még !
Az e-mail címem : vitarij@freemail.hu
Ha megadod az elérhetőségedet keresni foglak !
Köszi !
Szimmerring csere...és akkor már mindenképp olaj csere is.
Sziasztok !

Meglett a rendszáma mocira, könyebben ment mint gondoltam.
A teljes összeg amibe került a moci papírozással együtt 410k.
Tegnap elmentem hajtottam 130km-t a mociba és észrevettem a jobb oldali telóból szivárog az olaj. van erre valami házi gyors orvoslás? vagy cseréljem le?
Sziasztok! Ma szép idő volt, és ennek örömére mentem egy 200km es kanyart.Amojan ismerkedési kört/mostanra készült el a gép/ami a vártnál is kellemesebbre sikerült. Egyrészt a mocit sikerült jól összerakni,másrészt a sisak és kabát is jól vizsgázott.Ja és anyatigrincsnek is tetszett a motorozás!ÚGYHOGY EZ EGY JÓ NAP VOLT!
Tud valaki ajánlani nekem egy jó ülés huzatolóst (főleg Fehérvár és Veszprém környékén)?
Egyszer már áthuzattam az ülésemet, de akkor a "szakember" műbőr huzatot rakott a vasra, ami nem vízhatlan és még málik is... Persze amikor új volt akkor nagyon tetszett küllemre és meg se fordult a fejemben hogy ezt a lépést később megbánom.

Másik...
Van egy Schubert C1 kupakom aminek eléggé viseltes a bélése. Ehhez is keresek egy jó szakembert aki viszonylag kevés pénzért újjá varázsolná a bukómat.
Pesti üzletet nem ismerek, de figylmedbe ajánlhatom esetleg a vaterát. Elég sok akksit lehet találni ott. Ami számodra lényeges a vásárláskor az a méret és a tároló kapacitás. Nem tom sajnos fejből hogy mekkora akksi való az XJ-be, nekem még mindig az van bent amivel vettem és pöcc röff, mint midig.
Én mindenképpen zárt rendszerűt vennék, a hagyományos savas már nem nyerő (legalábbis egy ilyen kaliberű vasba, de talán másba se) .
Na jó reggelt mindenkinek! Ébredezem téli álmomból. Sajna a tél elején az utolsó nagy cselekedetem az volt, hogy kiszedtem az akksit a motorból és úgy, ahogy volt kicsúszott a kezemből..... Mondanom sem kell, nem élte túl. Öröm az ürömben, hogy amúgy is idős és csereérett darab volt. Mindenesetre most vennem kell újat. Van valakinek ötlete, hogy hol lehet olcsón akksit venni? Ja és szerintetek savas, gondozásmentes, vagy zselés a nyerő? Eddig zselés volt benne.....
Mennyiért csinálják meg?
Nekem 37ezret mondott egy szerelő, de úgy, hogy összehozza a négy csövet egy dúrva dobba!
Neked, hogy lesz megcsinálva?
A *maffia.hu*-ra akart valaki agitálni. Menjen a *****ba...
Mi volt ez a moderálás téma? Egy kicsit lemaradtam. Kíváncsi lennék mit írt ide az a valaki.
Amugy készül az uj sportdobom. Lassan jönnek a képek meg a hang. Hát lesz hangja
Mire irtam addigra meg eltünt
Hogy jön ez az XJ forumhoz? ÉS hogy csatlakozik a témákhoz? És ki a franc ez a gyerek? És különbenis...
Ezúton tájékoztatom a tisztelt XJ-seket, hogy az előbbi hozzászólás témáját minden tekintetben mélységesen elítélem. Továbbá feltételezem, hogy a játékban résztvevők egy erkölcsileg nyomorgó és haldokló társadalom szülöttei. Nem célom senkit megsérteni, kinek nem inge, ne vegye magára ! Széles utat feleim !
Így van. Legalábbis a 750F változaté, a régebbieké nem...
Az XJ750 és a XJ900-as megegyezik.
A 600-asé más.
Nem bizony. Én is csak akkor vettem észre amikor jobban megsasoltam a mocid képét. Aztán megnéztem egy csomó másik XJ600-ast és mind olyan mint a tiéd, úgyhogy ennyi. Sajnálom.
Nem ugyanolyan a 900 as idomja mint a 600as é?
Hoppá. Az enyém 900-asé és most látom hogy a kettő nem ugyanolyan ! Így a dolog sajna tárgytalan. Na most ég a pofám...

Ezek szerint engem is csak 750-es és 900-as XJ idom érdekel, és CSAK pirosfehérkék színben.
érdekel.
beszéljük meg a részleteket.
Hol lenne, mennyi, stb...
c45sl@freemail.hu