Keresek egy alkatrészt, képen jelölve az a mindkét oldalon meglévő, imbuszos csavar. Olajat cseréltem, már elég vacak volt az "o" gyűrű, ráhúztam, és eltörött. Ha van valakinek, üzenjen. Hétfőre esztergálnak nekem egy alkalmas darabot, de azért jó lenne egy eredeti.
Én pár hete kaptam egy pár kesztyűt egy nagyon jó barátomtól
Fekete/szürke bőr, hosszú szárú, így a kabátom ujjára is rá tudom húzni.
A bütyköknél protektoros, biztos ami tuti...
Pár éve vette magának, de kicsinek bizonyult, így nem is nagyon használta, ezért örököltem meg. Így megspórolt nekem vagy 15-20eFt-ot. Persze mikor ki akartam fizetni, még majdnem meg is sértődött. Ma teszteltem, nos, nem is fázott a mancsom
Ok, semmi gond. Gondoltam, hogy a lábad miatt sem tudtad használni a mocit.
Én nemrég értem haza, itt is olyan szutyok idő van ezek szerint, mint nálatok. Valamire azért rájöttem menet közben. Hiányos a felszerelésem. Én egy kicsit többet mentem, mint te, és a 70-ik km-ben rendesen fáztak már az ujjaim, ezért be kell ruháznom egy igazi kesztyűre. A mostani úgy látszik, csak városra lett kitaláva.
A gépen úgy néz ki semmit se kell csinálni, esetleg egy láncfeszítés ráférne. Egy első kerék mondjuk nem ártana, mert a mostani üt, és nagy tempónál már a kormányon is érezhető, bár nem vagyok egy száguldó típus, tehát tőlem üthet is, meg rúghat is.
Szia makimi!
A kései ébresztésnek több oka is volt.
3 hete még rá sem hajlott a lábam a váltóra, kitolni meg nem is tudtam volna
A másik pedig, hogy ősszel végleg meghalt az akksim, és most pénteken sikerült beszereznem az újat, így eddig még ha akartam volna sem lett volna esélyem beindítani
A leveled megkaptam, és elnézésedet kell kérnem, hogy ezidáig nem válaszoltam. Mikor olvastam, akkor nem volt időm írni, aztán meg teljesen ki is ment a fejemből
Végül megjárattad a kicsikét?
Én csavartam vele egy 25 km-es karikát, de elég zimankós, szeles volt az idő, így jobbnak láttam visszatenni a garázsba. Viszont nagyon jól esett végre gurulni, még ha ilyen keveset is ...
Persze a zsaruk már kinn álltak az út szélén, motoros gyorshajtókra vadásztak!
Egy szó mint száz, lassan itt a jó idő, még le kell cserélni az olajam, be kell állíttatnom a szelephézagot, meg egy karbiszinkron is ráfér, aztán
Elég későn ébresztetted, de legalább jól kialudta magát. Érdeklődtem hogyléted felől a gmail-en is, meg az iwiw-en is, de választ nem kaptam mostanáig se, de most legalább tudom mizu.
Jó mocizást, szerintem én is kigördülök.
Örömmel jelentem, hogy tegnap este sikerrel ébresztettük téli álmából az én egyetlenemet
Kissé ki volt száradva, így nem ártott neki a pár perces PRI állás, ... sőt még ennek ellenére is csak hengerenként-apránként volt hajlandó beindulni, de most már zsinnyeg
A lábam sajana még nem az igazi, de a garázsba már vissza bírtam vele állni, így szerintem ma -ha letudtam női teendőimet- megyek, csavarok egy kissebb karikát ... remélem még délután is jó idő lesz
Puszi Mindenkinek
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy XJ 600 om.1987 es.
És oldalidomot szeretnék hozzá venni.
Jobb oldalit.Ami az akkumlátornál van.( lehet esetleg sérült is).
Ha valaki tud kérem jelezze.
c45sl@freemail.hu
Szia Berber ! Hagyd a fenébe,nem kell foglalkozni az ilyenekkel,ahogy fogalmaztál,gebedjen meg.Nekem / és sok hozzám hasonlónak/ bejött amit küldtél,mégegyszer köszönöm! JÓ SRÁC VAGY!
A gépemre keresek oldalidomot, fehér-kék-grafit-piros színűt . Mindegy hogy mekkora XJ-é, a színösszeállítás a lényeg. :)
Ugyanitt ha valakit érdekelne egy piros/grafit/fekete XJ 900 idomzat, szóljon...
amit Te írtál.
Motoron is a legkisebb minta mélység a gumin 1.6 mm lehet !
Aki már vásárolt a következő boltok valamelyikében az töltse ki a kérdőívet!
ZARA, C&A, H&M, pull&bear, bershka, New Yorker
Köszönöm!
Fekete/szürke bőr, hosszú szárú, így a kabátom ujjára is rá tudom húzni.
A bütyköknél protektoros, biztos ami tuti...
Pár éve vette magának, de kicsinek bizonyult, így nem is nagyon használta, ezért örököltem meg. Így megspórolt nekem vagy 15-20eFt-ot. Persze mikor ki akartam fizetni, még majdnem meg is sértődött. Ma teszteltem, nos, nem is fázott a mancsom
Én nemrég értem haza, itt is olyan szutyok idő van ezek szerint, mint nálatok. Valamire azért rájöttem menet közben. Hiányos a felszerelésem. Én egy kicsit többet mentem, mint te, és a 70-ik km-ben rendesen fáztak már az ujjaim, ezért be kell ruháznom egy igazi kesztyűre. A mostani úgy látszik, csak városra lett kitaláva.
A gépen úgy néz ki semmit se kell csinálni, esetleg egy láncfeszítés ráférne. Egy első kerék mondjuk nem ártana, mert a mostani üt, és nagy tempónál már a kormányon is érezhető, bár nem vagyok egy száguldó típus, tehát tőlem üthet is, meg rúghat is.
A kései ébresztésnek több oka is volt.
3 hete még rá sem hajlott a lábam a váltóra, kitolni meg nem is tudtam volna
A másik pedig, hogy ősszel végleg meghalt az akksim, és most pénteken sikerült beszereznem az újat, így eddig még ha akartam volna sem lett volna esélyem beindítani
A leveled megkaptam, és elnézésedet kell kérnem, hogy ezidáig nem válaszoltam. Mikor olvastam, akkor nem volt időm írni, aztán meg teljesen ki is ment a fejemből
Végül megjárattad a kicsikét?
Én csavartam vele egy 25 km-es karikát, de elég zimankós, szeles volt az idő, így jobbnak láttam visszatenni a garázsba. Viszont nagyon jól esett végre gurulni, még ha ilyen keveset is ...
Persze a zsaruk már kinn álltak az út szélén, motoros gyorshajtókra vadásztak!
Egy szó mint száz, lassan itt a jó idő, még le kell cserélni az olajam, be kell állíttatnom a szelephézagot, meg egy karbiszinkron is ráfér, aztán
Jó mocizást, szerintem én is kigördülök.
Örömmel jelentem, hogy tegnap este sikerrel ébresztettük téli álmából az én egyetlenemet
Kissé ki volt száradva, így nem ártott neki a pár perces PRI állás, ... sőt még ennek ellenére is csak hengerenként-apránként volt hajlandó beindulni, de most már zsinnyeg
A lábam sajana még nem az igazi, de a garázsba már vissza bírtam vele állni, így szerintem ma -ha letudtam női teendőimet- megyek, csavarok egy kissebb karikát ... remélem még délután is jó idő lesz
Puszi Mindenkinek
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy XJ 600 om.1987 es.
És oldalidomot szeretnék hozzá venni.
Jobb oldalit.Ami az akkumlátornál van.( lehet esetleg sérült is).
Ha valaki tud kérem jelezze.
c45sl@freemail.hu
Köszönöm
http://bolthely.hu/generalspee...
jó nézelődést
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy az XJ-re kellene első és hátsó gumi! Minél olcsóbb érdekelne, jó az alig használt is!