Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja! Nekem is el kellett számolgatnom egy darabig. Aztán a következő gondolatok hűtöttek le.:

1: '86-os a delikvens... kicsit siheder még.
2: Neki ez a munkája, ergó veszélyben a szakértelme...
3: Lehet ebből él meg, hogy a computert nehezebben kezelőkből húz hasznot.
4: Ettől úgy hiszi, hogy egy világcsúcs fazon...
5: de Lelki szegény az ő menyországában...
6: Félre nevelték. Gettóbetyár. A téli középhőmérséklet az IQ-ja, ami a fogalmazványban is lejön.
Nah há ezé hagytam gebedjen
Az a szerencséje, hogy te ilyen türelmes vagy!
Ha nekem küldte volna, akkor biztos megmondtam volna neki, hogy hova dugja az 5000ft-os leírást!
Én voltam ma motorozni!
Még mindig nagyon hideg van!
az a probléma, hogy ingyé? Vagy mi is?Ha szerelő lennék hivatalos helyről venném meg számlával és nem kínlódnék ingyenes dolgokkal, mert az ügyféllel, úgy is megfizetteti a költségelés után is.
Röviden ennyi.Szerintem gumicsirke.
Üdv!
A kis gumi bizbaszokat elméletileg szívócsonknak hívják. 11 pénz/darab alapon sikerült utánérzettet venni, és már meg is van. Nem volt egyszerű, de kellett, mert vasárnap pakoljuk össze, és ha nem esik, gurulok is már végre egy kicsit.
A régiek elég szarok, de tényleg jó vastag, és még nem repedt át. Ha valakinek segítség, szivesen átadom őket.
Köszönöm a tippeket!
Mizsa
Ez nem a félreértések vígjátéka ,komolyra forditva mi a fenének kell fenyegetőzni?ha nem tetszik valami nem veszem meg.
Juj, dehogynem! Én már el is kezdtem... De egy közös guruga mindenképp' jó lenne valamelyik hétvégén, olyankor öcsém is itthon van. A mostani hőmérséklet nekem már megfelel, de az esőt még mindig nem szeretem... Lassan teszek fel fényképeket is a vasról.
Jó hogy látlak! Aszittem má nem ász szóba az XJ-sekkel ! Valahogy a "szervezők" jól elcseszték ezt a nyitót úgy látom. Amúgy szaporodnak a töketlen alakok. Megosztok egy esetet:

Ezzel kezdődött: http://www.kepesmotor.hu/kezik...

Jöttek a levelek, aztán egy fax is írt:
szia nekem egy harlyey WLA -hoz 1942-höz kéne manual..én ilyet nemtalálam ingyenesen seholse..
remélem tudsz segíteni ..üdv Balázs
Itt kellet volna gyanúsnak lennie (harli)

Aztán a köszönet:
egyszerűbb lett volna egy torrent linket megadnod..piratebay.org oldalon egybe fentvan midnen ami ezeken a hulladékoldalakon fentvannak...
mielőtt ekkora "Önzetlen" kampányba kezdesz előtte nézz körbe hogy mi mellet és ki ellen kampányolsz..
én inkább fizetek akkor 3000-5000ft-ot vmelyik hirdetőnek harley manualért, a 20ezer forint gyári helyett..mert azt egyik odlalon se lehet fellelni..
nah sebaj..egy kicsit azért énis hittem

Kicsit zokon vettem:
Ó bocs nem figyeltem, hogy harlihoz kell! Ahhoz sajna nincs. Aki arra költ, az vigye szervizbe, és fizessen. Hál’isten sokan örülnek ennek a szemétnek is. Ja és mi benne az önzés?

Jöt az értelmezés:
hmm háát érdekes szemlélet..akkor én meg aztmondom hogy aki hülye az internethez vagy a google használatához az fizessen egy manual-ért amit ingyen is letudna tölteni ha bepötyögné a nevét a google-ba..mind1..én pl egy szerelő vagyok és azért kéne manual mert épp egy ilyet motort restaurálok..önzés-nek tűnik hogy egyedül te tettél ki ilyen hirdetést kepesmotorra mintha zavarna hogy nem te csinálsz belőle "üzletet"..megtévesztve másokat kösztük engem is..mivel az általad közreadott linkeken negyed annyi anyag nincs mint pl az egyik hirdetőnél,aki csak minőségi manual-okkal fogallkozik, nemugy mint ezek az oldalak amiken a fele anyag kezelési..amugy meg most írtam az egyik manualos hirdetőnek és neki van hozzá 3000ft-ét a gyári 22ezer ftos ár helyett..akkor nemis tudom elgondolkodtató hogy ki mellett voksoljak ha már "társainkról" van szó.. tiszteletben kéne tartani sztem a másik munkáját,vagy előbb megismerni az igazi mivoltát az egésznek...
ha Nekem mint motorszerelőnek tenne "keresztbe" valaki így..háát lehet nemérdekelne onnantól hogy motorosról van e szó...jah plusz a Biker-wolrd-nek is lesz ehhez sztem pár szava Ahogy Rudit ismerem!:) nah mind1 azért ezt a 2 illető felé közvetítettem..járjana el ők saját szájuk ize szerint..tőlem "csak" időt raboltá ezzel...

Ekkor tíltottam ki a levelezésemből ezt a ... Esetleg a véleményetek?
Jó ez a sezlony nyitó duma.Én spec Naaafaluba akkor megyek, ha már a kátyúkat megoldották.Ha jó idő van, akkor egy balaton környéki kis gurigára lehet, hogy benevezünk.
Lehet, hogy mi is kimegyünk a kiállításra, de valószínűleg csak vasárnap.
A szezonnyitó is ott lesz csak vasárnap ha jól csalódom de szombaton lesz jobb idő "azé" megyek akkor
Jó lenne, de kizárólag 12C fok feletti, napfényes időben!

Semmi sezlony nyitó? Nem lelkesedik senki? Idén nem kezdünk motorozni?
Sziasztok !
Nem tervezi valaki Fehérvár környékéről hogy szombaton elgurul a Motorshowra pestre?Csak mert ugy tervezem hogy megyek ha az idő jó lesz.
Cimborám hasonló gumit (valszeg más méretben, Triumphoz) Frontosa-tól rendelt, vadi új darabja háromezerpárszáz forint volt.
Én minden vacakot az ebay-on szereztem be kamu összegért... csak ajánlhatom!

Gumistützen ez itt ~10€ ! + max. 20€ posta

Egy másik kb. 21€ szállítással.

De nézz körül! Sok cucc

Ha nem működik vcalamelyik link, akkor bocsika. Tudok segíteni.
Sajnos nekem is ilyen árakat mondtak, csak még annyit tettek hozzá, hogy ez a gumi lehet, hogy szarul néz ki, de ez olyan vastag, hogy nehezen szakad ketté!
Üdv a Brigádnak!
Tavaly jutottam egy '89-es vashoz (azt hiszem 51N). Németországból jött, szürke-sárga, mindene gyári, semmi tuning. Télen elkezdtük felkészíteni az idényre, kicsit szétkaptuk, szelephézag... Minden ok, csak a motor és a karbicsek közti gumik fáradtak el picit. Egy lidérc 100.000-ért hozott volna négy újat, elhajtottam. Segítsetek pls, hol lehet ilyen gumikat értelmes áron beszerezni (talán még bontva is).
most ne hagyd pihenni ,jó idő lessz húzd neki!
igen, azóta a gomb érintésére indul.
Valami kontakt hiba játszott akkor... Azóta szépen indul mindig?
Drakulálok!
Tegnap voltam kint, mentem 90 km-ert, most meg esik, meg bazi szél van...
De így legalább a sikerednek örülhetek egy kicsit.
Nah végre beindult! Minden csatlakozót áthúzgáltam és befújtam tisztítóval, gyertyákat kiégettem megint, gyertya nélkül átforgattam és beindult!
Sziasztok!
Én azt vettem észre, ha az üzemanyag csak a tank alján lötyög a csapot hiába állítottam átfolyó állapotba a motor nem vagy csak nagyon nehezen indult. Teletöltöttem és pik-pak beröffent.
4 hónap után indítottam el a motoromat a múlt hétvégén. Az enyém is nehezen indult , de előtte a benzincsapot PRI állásba tettem majd vártam fél órát majd elkezdtem indítózni. Behúzott kuplung, szívató teljesen ráhúzva. gáz semmi. Néha elkapta 1-2 pillanatra majd végül az aksi szinte teljesen lemerült. Aksi töltőre egy félórára és ekkor már elsőre indult. Közben kint volt a napon melegedni , mert azért az olaj megtudja fogni a motort. Régebben a hondámat 10 fok alatt úgy indítottam el, hogy légszűrő le, hideg indító sprayt fújni be a karbik felé, és máris indult. Tudom a diversionnál ezt kicsit nehezen valósítható meg. Amúgy ez a motor tipus nem egy könnyen indulós fajta hidegen, még jó időben is külön procedura.
Bár igazad lenne, és Misi mocija beindulna, de nem hiszem, hogy ez a baj. NGK való bele, de az enyémben is Champion van, és nincs gondom vele. Hétvégén indítottam, három hét után, és egyet fordított az önindító rajta, már járt is.