Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsi nem tudom fölrakni!Elküldöm mailben,ha valakit érdekel.
Sziasztok ! Találtam gépkönyvet ,xy600, xy600 diversionhoz igaz angolul,de lehet bogarászni valamit belőle,unalmas estéken.Esetleg valakinek van szerelési leírása ,vagy bármilyen szakirodalma a divihez nagyon megköszönöm.
Szia Berber!

Csatlakoznék, én is nagyon boldog Születésnapot kívánok!
át nagyon köszönöm fiúk! Teljesen meghatódtam! A nagy nap alkalmából le is mentem megsimogatni a mocit, meg reffegtetni kicsit. Huuuuuuu de álmos volt! Kicsit mintha azt dohogta volna, hogy hagyjam békén tavaszig... Az akksi viszont jól tűrte a töltést.

Ti már láttátok a tieteket?
Én is csatlakozom az előttem szólóhoz! Boldog szülinapot Berber!
Boldog szülinapot kívánok én is így ismeretlenül!
Üdv.:XJ750
Boldog szÜlinapot berber!
Boldog születésnapot, Berber mester! Én csak innen a fórumról tudom, bevallom töredelmesen, de a szándék a fontos..

Kívánok még vagy 100, szép szezont. (Meg persze széles utat.)
Ohh.. Csak csendesen. Mostmár nem egy nagy dolog a múlás. Majd (remélem) Te is meglátod! Allah növessze hosszúra szakállod!
hat az ugy volt, hogy ...tudod, a Halal...
Szoval a motorod hatso kerek meretebol kivontam a gyuruk keruletet csokkentve a kopas mertekevel, ezt osztottam a motorod eveinek szamaval, majd szoroztam az ules hosszaval. Ezutan integraltam a derivalandot, es gyokot vontam belole... Majd mikor ezzel keszen voltam, eszrevettem, hogy valamit pofazik a SkyPe...szolt, hogy ma van a szulinapod
Szoval annyira azert nem vagyok szocializalt, hogy fejbol tudjam

Nah Off vege...Te meg unnepelj
Hopppá! Valaki figyelt? Valahova leírtam ilyen adatot? Köszönöm!
Rad de legalabbis az eveid mulasara :D
Oks! Eks! Mire iszunk?
inkabb ma mast itatgass kedves cimboram
cheerio
A kérdés jogos, de annyira nem vagyok pedálgép, nem eresztem le. Kiszárad az hamar, főleg ha jó a csap membrán.
Azt, hogy csinálod, hogy ne legyen benzin a karbiba? Milyen állásba kell akkor rakni?
Még ez is van!
Megmutatom a vasamat!
Csatlakozom az előttem szóló, tapasztalt kollégához, max. annyit ajánlanék, (és a többieknek is ), hogy hosszú állás után a benzincsap totál átfolyásra, és békénhagy pár percre. Aztán viszza normál állásba(!) és lehet indítózni. Amúgy jobb ha nincs benzin a porlasztóban a télen, mert ez a bió üa. mindent tönkretesz.
Idén is újítgattam egy eszközt.... nem röhög. Erre is szükség van egy ház körül. 11 éves...
Üdv a médiában!
teljesen jó ez így, ne buzeráld.
Szevasztok!
Milyen közös bulival fog kezdődni a tavasz? Lesz valami találkozó tavasz elején?
Ugy látszik mire kitavaszodik összejön a régi csapat
Hali! Még élek, és előjöttem a barlangból. A VAS még pihenget. Meg vagytok?