sziasztok! xy600 ast szeretnék vásárolni 94 est , törött az eleje .Álitólag becsúszott egy busz alá.tanácsokat szeretnék kérni ,hogy mire figyeljek az átlagosnál jobban. Előre is köszönöm!
Hmm tényleg "jo" vicc volt. De lehet hogy ha nem lettél volna ilyen poénos akkor meg tudtad volna beszélni velük a dolgot nem? Fakabát nem mindig érti a poént. (tisztelet a kivételnek, csak az a baj hogy nem a kivételbe szalad bele az ember)
87
sziasztok engem tavaly nyáron állitotak meg a rendéberörei mert városn belül olyan 40-45 között átt mentem a vasut átjáron a szöveg a követ kezö volt idézem
-maga fiatal ember menyivel jött átt a sormpon ?
-moöntam neki hogy én nem jöttem átt a sorompon erre ö
-ne hazudjon láttuk erre én
- igen de az nem sormpo hanem vasut átjáro erre ez volt a válasz
-ha ilyen humoros akkor ezt a csekket csak befizeti a postán
30000 huf
jó vicc volt nem ?
Sziasztok ujra! Régota csak követem az irásokat gondoltam most irok nektek. Lesznek uj képeim is hogy miket változtattam a paripán, és tervek is vannak még böven
ezt a büntetösdit nem értem. Párszor én is találkoztam a 3lábuval de idáig mindig szemböl vett le és békénhagytak.
Utoljára nyáron az M7-esen a völgyhidnál, ahol 100 vagy 110 a megengedett nem is tudom, én meg ahogy illik 130 140között barangoltam. hát persze hogy a hid után ott is volt a kocsi szembe velem... és az volt a ciki hogy pont bekapcsoltam a balindexet mondván lendületben vagyok és voltak is elöttem és mi a f@sznak lassitanak annyira... aztán bameg... vissza 110 de a bal indexem még mindig villogott de nem jöttek utánnam (szerencsére)
Mi Recsken jártunk "szerencsésen".
50-es táblánál 67-el mért be a trafi, helyszíni bírság 5000Ft.
A rendőr elmondása alapján 68-nál és felette meg sem állít, hanem küldik a csekket, ami minimum 30000Ft.
...
..
.
Pár nap múlva jött egy csekk a haveromnak, vasúti átjárón 30 helyett 50-el ... vigyázat, nem olcsó mulatság ... kerek 60000Ft volt ! Nah ez az, ami végképp nem éri meg!
Azóta minden alkalommal 30-al tötyögök az első előjelző táblától a sínekig, (még ha sietek akkor is) tőlem aztán a Pápa is nyomhatja a dudát mögöttem ...
Egyébiránt megragadnám az alkalmat, hogy balesetmentes Boldog Új Évet kívánjak Mindenkinek
Szevasztok!
Először is kellemes ünnepeket éselőre is boldog új évet!
Már megint sikerült megszeretnem a rendőröket!
Küldtek egy levelet, 30000ft-ról! 50helyett 71!
Más: Milyen árban lehet eladni ezeket az XJ-ket? speciel én egy 600-as gyári naked, 1994.06-ost (4BR)-től szeretnék megválni. Motorikusan tökéletes, de kisebb karcolások vannak rajta eldőlésektől. Nem tudok róla hogy nagyobb sebességnél is estek volna vele mielött hozzám került, 2 szezont használtam.
Az én gumim igen vastag koru volt! Kb. 8 éves! A motorral együtt jött, tehát a motorom most 9 éves. Per pillanat Bridgestonom van , arról is írtam a tesztben. Nem a LEGJOBB, de igen jó guma azért az árért! Amúgy minden "új gumi, jó gumi!" Tudom ajánlani a Pirellit is. Annál is inkább mert méretben nem sok lehetőség van, és vegyes felvágottal próbálkozni, meg kicsit hazárdos szt. Szal ennyi asszem!
Hello Berber figyelj olvastam hogy nincsenek jó tapasztalatod a michelin macadan gumival én most vettem egyet
de szerinted le cseréljem még egy km t nem mentem vele de a kanyarvadász tipus vagyok
és meg bizok bened nekem elötte a gyári dunlop volt a divin és az jó guma volt
neked most milyen gumid van rajta
ja és a te divid 5 vagy 6 sebeséges meg mikori kiadásu ?
köszönöm a segidséged szia
Pár napja akadtam rá a fórumra és sok hasznos infót találtam, köszöne érte.
XJ tulajdonosok segítségét szeretném kérni: motorvásárlás előtt állok és az egyik kinézett típus az XJ 600 Diversion. Mivel nem minden motort hirdetnek meg interneten, érdekelne ha tud valaki eladót. Reális áron keresek nem hamvaiból újraépített vasat.
Remélem hogy az ennyire motor és típusszerető emberek segítségével nem veszek zsákbamacskát és esetleg kérhetem a véleményeteket egy konkrét darabról.
Szia nem gondoltam volna hogy ennyire segitÖkÉszek vagytok kÖszÖnÖm a segitsÉget nagyon hasznos mÉlysÉges tiszteletem elÖted És remÉlem valami talÁlkozon Össze futunk És beszÉlÜnk egy jÓt egy sÖr tÁrsasÁgÁban
tiszteletel.: kovÁcs roland lorand puha
Pontokkal sem állok olyan jól!
87
-maga fiatal ember menyivel jött átt a sormpon ?
-moöntam neki hogy én nem jöttem átt a sorompon erre ö
-ne hazudjon láttuk erre én
- igen de az nem sormpo hanem vasut átjáro erre ez volt a válasz
-ha ilyen humoros akkor ezt a csekket csak befizeti a postán
30000 huf
jó vicc volt nem ?
ezt a büntetösdit nem értem. Párszor én is találkoztam a 3lábuval de idáig mindig szemböl vett le és békénhagytak.
Utoljára nyáron az M7-esen a völgyhidnál, ahol 100 vagy 110 a megengedett nem is tudom, én meg ahogy illik 130 140között barangoltam. hát persze hogy a hid után ott is volt a kocsi szembe velem... és az volt a ciki hogy pont bekapcsoltam a balindexet mondván lendületben vagyok és voltak is elöttem és mi a f@sznak lassitanak annyira... aztán bameg... vissza 110 de a bal indexem még mindig villogott de nem jöttek utánnam (szerencsére)
Széles utat, sok XJst és utolag is BUÉK!
87
50-es táblánál 67-el mért be a trafi, helyszíni bírság 5000Ft.
A rendőr elmondása alapján 68-nál és felette meg sem állít, hanem küldik a csekket, ami minimum 30000Ft.
...
..
.
Pár nap múlva jött egy csekk a haveromnak, vasúti átjárón 30 helyett 50-el ... vigyázat, nem olcsó mulatság ... kerek 60000Ft volt ! Nah ez az, ami végképp nem éri meg!
Azóta minden alkalommal 30-al tötyögök az első előjelző táblától a sínekig, (még ha sietek akkor is) tőlem aztán a Pápa is nyomhatja a dudát mögöttem ...
Egyébiránt megragadnám az alkalmat, hogy balesetmentes Boldog Új Évet kívánjak Mindenkinek
Először is kellemes ünnepeket éselőre is boldog új évet!
Már megint sikerült megszeretnem a rendőröket!
Küldtek egy levelet, 30000ft-ról! 50helyett 71!
Más: Milyen árban lehet eladni ezeket az XJ-ket? speciel én egy 600-as gyári naked, 1994.06-ost (4BR)-től szeretnék megválni. Motorikusan tökéletes, de kisebb karcolások vannak rajta eldőlésektől. Nem tudok róla hogy nagyobb sebességnél is estek volna vele mielött hozzám került, 2 szezont használtam.
Üdv.:XJ750
de szerinted le cseréljem még egy km t nem mentem vele de a kanyarvadász tipus vagyok
és meg bizok bened nekem elötte a gyári dunlop volt a divin és az jó guma volt
neked most milyen gumid van rajta
ja és a te divid 5 vagy 6 sebeséges meg mikori kiadásu ?
köszönöm a segidséged szia
Pár napja akadtam rá a fórumra és sok hasznos infót találtam, köszöne érte.
XJ tulajdonosok segítségét szeretném kérni: motorvásárlás előtt állok és az egyik kinézett típus az XJ 600 Diversion. Mivel nem minden motort hirdetnek meg interneten, érdekelne ha tud valaki eladót. Reális áron keresek nem hamvaiból újraépített vasat.
Remélem hogy az ennyire motor és típusszerető emberek segítségével nem veszek zsákbamacskát és esetleg kérhetem a véleményeteket egy konkrét darabról.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Üdv,
bw
[color="#FF0000"][size="6"]Boldo
g Karácsonyt mindenkinek![/size][/color]
http://blackbears.ru/index.php...
vagy ha kapcsiból csak az XJ-é kell akkor :
http://www.blackbears.ru/manua...(French).zip
tiszteletel.: kovÁcs roland lorand puha
Köszi