Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem százas hogy okosat mondok, de teljes átfolyásra tenném a csapot, várnék 1-2 percet(!) aztán úgy próbálnék indítózni. Mondom lehet, nem ez a baj, de lehet ez is.
De amugy abban is biztos vagy, hogy a karbiban is van benzin?
Légszűrő új, gyertyahézag ok, indítás ahogy írod: és mégse indul! Amikor hazahoztuk garázsban állt egy hétig, indult pöccre, utánna fészer alatt ponyvával letakarva hideg, nyirkos időben, na innentől nem indul, köszörül rendesen, ötpercenként pöffen egyet, aztán megint semmi.
Én is így jártam mikor elhoztam a mocit mint Misi, nálam a megoldás a köv. volt.

Gyergyák ki benya csap elzár és índíts rá 1 kicsit, hogy a benyát lökje ki a hengerből. (nálam a gyertya kormos lett)
Gyergyákat pucold meg drótkefével és rakd vissza.

Ezekután nálam egyből indult.
szia! nem kell pattogo kék szikrának lennie mint a 2 ütemüeknél!Gyergyahézag 07- 08 hideg motornál szivatót ráhúzod start gomb.GÁZKARHOZ NE NYULJ ! LÉGSZÜRÖ MILYEN?
Üdv! minden gyertyánál kicsi. Fesszab. hol van benne? és mennyire költséges cserélni?
Szerintem a fesszabályzóval lehet valami bibi!
Minden gyertyánál kicsi a szikra?
Lélek ide, lélek oda, ez nem indul. Csak arra nem tudunk rájönni, hogy miért nem, és mitől gyenge a szikrája.
Egyszerűen nem akart elköltözni a moci. Tudod, a gépeknek lelkük van. Én így jártam az autómmal. Mikor megvettem egy hétig szívatott, azóta semmi baja(2év) Egyébként nem tudom mi lehet a baja a mocidnak. Sokat nem segítettem tudom...
ez érdekes indulnia kéne
Benzin van, az biztos, hogy lap benzint. Tolni is próbáltuk, de ugy se indult.
Tudom buta kérdés, de múltkor énis így jártam. Benzin van? Ha indítóra nem indul, akkor próbáljátok betolni.
Hello! Vettem egy xj600 diversiont olasz papirokkal. Nos az történt h indult, ment rendesen, de hirtelen meggondolta magát és nem indul. Szikra van, öninditózik, minden fasza, kivéve h alig ad szikrát.(a gyertyák újak.)Mit csináljak?
Egészségedre! Ha tudsz, küldj, belefűzöm. Már vagy 200 embernek elküldtem.....
Ne izgulj! Láttunk már ilyet. Sajnos asite valami ok miatt csinál effétét. Na ennyire mi sem örülünk neki....

Én is valami hasonlóból cidáztam a mocorgómat.
Köszi a linkeket Berber.
Mi a pÖcs van ezekkel a bet?kkel,Én nem Így Írtam remÉlem ki bogarÁsszÁtok.bocs!
Ha Élvezet ,Én mÁ elÉlveztem fÉlig! illetve bocÁnat,bocÁnat!2szer tÚl voltam rajta,ugyanis a zabszem mocorgott a seggembe És gurultam vele 1 kicsit.persze idom m?szerfal nÉlkÜl.id?kÖzben szervÁtam cuccosokat nem kevÉs pizÉr ,csak a gabesz ott van hogy ,a piz elfogyott idom tartÓkonzolra nem jutott.a rÉgi egyengetÉse pedig ?rÜlt szivÁs! szÓval egyengetÉs ÖsszerakÁs szÉtszedÉs dobok rÁ egy lackot És gyÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!persze kÖzbe sok sok szivÁs,de megoldom,remÉlem! az egyenes futÁsrÓl? hÁt nem tom ,mentem vele És nem Éreztem hogy nagyon hÚzna valamelyik irÁnyba. a szimeringek sem eresztenek szemmel sem lehet lÁtni hogy lenne kunkor benne,remÉnykedem !gyerekek!pÉcsen sÜt a nap!szerelÉs És motorozÁs lesz a mai menÜ! sziasztok szÉp id?t jÓ motorozÁst!
Nem gyenge! Ebből élvezet motort csinálni!
Kicsit megkopott a fényezés.

1. ránézésre nem kell túl sokat szerelni rajta. Sérült, hiányzó alkatrészeket lecserélni, beszerezni, felrakni, bekötni és kész. Csak píz és idő kérdése a dolog.

Az egyenes futásra figyelj nagyon oda. A villákat nagyon nehéz javítani, érdemesebb azokat is cserélni, ha bajuk van...

Sok sikert, türelmet és kitartást a vashoz.
ahoz a szépséghez kéne!
Szia Berber! Lécci küggyé nekem 93 as diversionról valami szakirodalmat.KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Neköm kéne. Kössz.
Nálam van egy komplett gyüjtemény linkhegyekből, mindenféle moca van rajta meg egyéb állatságok. Robbantott ábrák, szerelési és használati utasítás hegyek. Akinek köll elküldöm a linkeket.
Úúúúú, egy ideje nem néztem fel a fórumra, úgy hogy csak most láttam hogy egy kicsit lecsúsztam a szülinapodról, de azért így utólag is isten éltessen.

A kérdésedre is válaszolok :) Már láttam, idén már 3szor is, de 50km-nél nem bírtam többet menni vele alkalmanként, mert lefagyott aminek nem kéne...