Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én most így hirtelen nem tudok hossz-t mondani, de ha bérelsz egy direkt motorok szállítására kiképzett utánfutót (az egy napra úgy 2000 HUF), akkor arra tutira ráfér a vas. Hevedert természetesen vigyél magaddal, mert nem minden kölcsönzőben adnak hozzá....
Olyan infóm is van, hogy a régi típusú Hyundai H1 Van hátuljába kényelmesen elfér... Bár ez valószínüleg nem valami jó közelítés a te szemszögedből
Mi most voltunk tesóval motorozni 1et a Balcsi parton még szombaton. Hiába volt kellemes az idő gyalogosan, motoron hamar csípőssé vált a szél. Kb 50 km-t tehettünk meg, de mind2en egyet értettünk abban, hogy ez még nem az igazi.
Valamire viszont sajnos rá kellett jönnöm. A nadrágok összemennek télen....
Más nem megy rám az XS-es cucc, simán kell az M-es.... Ruha csere lesz ebből úgy látom
Helló

Tudnátok segíteni nekem?
Megtudnátok mondani menyni az XJ600-nak a hossza? mert most veszek 1-et és hazakéne hoznom, de nemtodm mekkora járművet vagy vontatot szerezzek hozzá.

Köszi
Én is voltam motorozni!
Ez még nagyon nem a mi időnk!
Esett is az eső, és még hideg is van!
A mocit visszaraktam a helyére, és ez is 1 óra volt, mire letakarítottam a szart róla!
aki ma nem motorozott, annak legyen olyan a frizurája, mint a Demjén Rózsinak! Ma reggel egy kényszerű motorozáson estem át 5 km, de nem ez a mi időnk még.40-nél nem volt gyorsabb a tempós sehol .
jobbulást!
Ez olyan mint a disznósajt
Na, találtam képet amikor még a vason volt.

bal

jobb
Nekem van egy pár kipudobom, de nem teljesen egyformák. A baloldali kapott egyet a szájának valamikor, de nem lyukas. Jó hangja volt a vasnak amikor fent voltak. Majd megnézem hogy van-e róla valahol képem, régebben a vaterán hirdettem, de nálam maradtak.
Nem jó ez sehogyan sem
A szégyen megöl, hogy így kitoltam magammal
Egybként a váltós lábam az. Nem lesz gond a váltással, mert a bokám hajlik rendesen, csak a térdem nem ... az még csak 30 fokot
CMeg az rizikós, hogy bírja-e majd a moci súlyát ...

De szorgalmasan tornáztatom, hogy ne sorvadjon el az a csepp izmom.

Egyébként köszi a köszöntést, kedves Tőled, hogy eszedbe jutottam
... mindjárt meg is nézem a leveleimet ... (jött egy pár, míg kórházban voltam )
Hát nem irígyellek, még jó, hogy nem a nyár közepén történt. Mondjuk akkor nehéz lett volna korcsolyázni. Tavaszra biztos rendbe jössz, bár nem tudom, hogy a váltós, vagy a fékes lábadról van szó. Ja, és boldog szülinapot, ha nem kaptad volna meg a mailt.
Sziasztok!
Én hülye elmentem korcsolyázni
... nézzétek meg, hogy jártam ...
Intéztem magamnak egy jó kis térdszalagszakadást

Remélem, hogy tavaszra rendbe jövök ...
nálam a szobámba van a gép
Hát igen! Én azért meg-meg simogatom jövet menet.
Jó nektek, ti legalább látjátok a vasat. Én egy hónapja nem találkoztam vele, nincs itthon, egy másik garázsban pihen a mínuszokban szegény.
Kimaradt, hogy az nyáron volt.
Hát ma én sem közelítem meg az tuti.Nálam is a letakart állapot a jellemző és az egyenletes +10 fokban pihen.Én csak akkor indítom be, ha tudok vele menni egy kört.
Én már láttam pedig benned egy kis Bantu beütést! (színed vonatkozásában!)
http://www.vatera.hu/yamaha_xj...
Ezt találtam. Vélemény? Szerintem eléggé ütött kopott...
Csatlakozom.
Haj!
Nincs valakinek elado kipufogodobja? Vagy hol tudnék beszerezni baráti áron egy dobot? Szeretnék kicsit tuningolni de nem szeretném a saját dobomat suétbarmolni. Inkább egy másikon gyakorlatoznék. Ha gebasz lenne ott a B terv

87
Most asszem kokasdermesztő a hideg. Ilyenkor jön be az én elképzelésem az a 5W/ akármilyen olaj. Legyek Bantu néger nagy farokkal, ha ebben az időben megközelítem a vasat! Szépen le van takargatva gumis ágy lepedővel, had szunyózzon. A Dakart meg elkezdték megen nélkülem, úgyhogy vigye kánya, nem megyek Boliviába.
Van egy olyan fül, hogy adatlap, a eseménynaptár mellett. Csak egy pár adatot kell megadni, egykét képet. Ez felénk így szokás, olyan mintha bemutatkoznál.
Bocsi ,de nem tudom milyen adatlapra gondolsz.
Köszönöm a gyors reagálást! Mégis valami tanácsod nem lenne?
Majd az adatlapod töltsd mar ki légyszíves.
A srác motorja ismert itt a fórumon, én is gondolkodtam a megvásárlásán. Nekünk mar régebben elmondta, hogy szerkezeti kára nincs a motornak, a legnagyobb probléma, hogy az első telókat meg kell görgőzni. Több bontó is árul alkatrészeket hozzá, sőt az ebayen is lehet kapni. Szerintem a javítási költség mindennel együtt 100000Ft körül van. Ugyanezt a motort a srac a baleset előtt ilyen 600 körül árulta. Szerintem nem rossz vétel, ha van időd egy kicsit foglalkozni vele.