Persze! Először csak a doboz. Aztán egy-két lényegtelen apróság, anya, csavar miegyéb. Aztán egy kerék, vagy egy intim betét.. Mindíg így kezdődik.
Aztán az ember elmondja magának, hogy ez így van rendjén. Később tök sunyiban elgondolkodik, hogy miért is nem maradt márkahűha!
És már megint egy kérésem van Tegnapi motorozgatásom során elhagytam a hátsó dobozom egy kis részét saját akaratomon kívül Ha valaki találkozna ilyennel jártában keltében az legyen olyan kedves és értesítsen, hogy hol tudnám beszerezni.Köszönettel!
Az túlzás lenne, hogy Te ugrálj! Szabin vagyok így teljesen rugalmasan hozzád tudok igazodni. A burkolatot nem tettem már csak vissza így üzemképes vagyok.
Segítség!
Lenne valakinek hosszú szárral 18-as gyertyakulcsa?Ma elkezdtem a szervizelésemet és nyilván csak 16-os és 21-es kulcsom van, ami ehhez a nyavalyás paripához nem elég. Ha a közelben van valakinek, azért elugranék, még így félig szétbontott állapotban is.Igazábol max egy órára kéne.
Köszi!
Nah beszéltem a sráccal. Azt mondta hogy ő már úgy vette hogy 15000 km volt benne 4 évvel ezelőtt. Mikor megvette állítólag csúszott a kuplung. Kicserélte a kuplungtárcsát, meg a rugókat. Mondta hogy megvan az eredeti tárcsa is, de nem a vastagságával volt a gond, hanem hogy be volt égve a felülete, valószínűleg rossz olaj miatt.
A 400-as eu piacra készült? Ehez ugyan úgy lehet alkatrészt venni, mint a többi modellhez? Nekem volt 400-as suzukim, volt ami tényleg nem volt, vagy horror áron. Ha valóban belpiacos, talán nem olyan jó. Többiek?
Szerintem kép alapján nem lehet eldönteni, milyen a motor. Jó alaposan meg kell nézni élőben, és ha tetszik, imátkozni, hogy nem jön ki senmmi hiba később.
Srácok énis gondolom hogy az óra állása nem az eredeti. De a képek alapján elég szép esztétikájú a motor. Szal szépnek tűnik kép alapján, nem látok rajta sehol horpadást semmi.... Szal nem tom...
Nagyon nem igazán értem, hogy egy tizenéves motoron egyátalán mi a szarnak tekergetni, főleg 17ezerre. Aki 3-4-5 kilóért vesz motort az számít rá, hogy nem új motort vesz.
A nemdohányzó hiányzik már csak a hirdetésből :D
El sem tudom képzelni ki lehet az aki ennyire visszapörgetheti az órát! Pssszt! Ne rontsuk más bótját, de ne vegyünk Európányi távokat lefutott motort "0" kilóméterrel, mégha "megkímélt" is!
Valahogy ez a fószer átesett a lovon. Egy 30-36-eKm-et még beszívnék, de 17-et?!? Ez amolyan "állapot kozmetika".
Nekem az új szerzeményben van 57e és a lábtartó gumikat a télen szerintem cserélem.Az utas tartó viszont szinte szűz szerkezetileg és gumi ügyben is, így biztos magányos motoros tette bele ezt a távot.Remélem nem 220 kilós volt.
Aztán az ember elmondja magának, hogy ez így van rendjén. Később tök sunyiban elgondolkodik, hogy miért is nem maradt márkahűha!