Igen keresgélek még és már beszéltem is velük.Apró karcok és a tankon kis leverődések, de eredeti fény és törésmentes paripa a tájékoztatásuk szerint.Korábban is nézegettem már, de akkor még nem volt ilyen barátságos az ár.
Már csak az a problémám, hogy a mai napra bejelentkezett érdeklődő pénzhiányra hivatkozva visszamondta a találkozót, így nem áll rendelkezésemre a pénz Most még csak elméleti síkon működik így a dolog.
Heló !ha esetleg még keresgélsz:használtmotorok.hu Honda Deauville650 2000.évj. 798000 ft,55000km,ja és NEM!az ismerősöm csak megakadt rajta a szemem mert nagyon egyben van.
Futóművel klasszisokkal jobb, mint a XJ-é és azért lép is. A Dual CBS marha jó rajta. Gumin viszont nem tudsz spórolni, mert drága rá és a méret sem virsli
Az idősebbeket nézegetve (99-02) valóban található és találtam is olyan Deauville-t, hogy 40e körüli km van benne.Azért nem választják a kiforratlan suhancok, mert a menet tulajdonságai hasonlóak az én öreg xj-mhez a pörgést illetően és hát a megjelenése is inkább apukás stílusú. Az esetleges utánpótlás miatt nézegetem csak az alkatrészek kínálatát.Megkell, hogy állapítsam, hogy nem sokan foglalkoznak idommal, meg kütyükkel hozzá, bár annyira még nem vagyok ráállva a témára.A normál esetben cserélendő dolgok viszont "olcsón" kaphatók hozzá és nem kell a Hondától horror árakon rendelni.Még az tetszik benne, hogy (amit említesz is) egy régi konstrukció, amin csak finomakat változtattak és nem a jó dolgokat cserélték újra.
Mi kellene hozzá? Mert ha nem idom vagy műanyag, akkor érdemes megnézni a Bros, Revere vagy a Hawk-ot is. Műszakilag szinte ugyanazok.
Barátom, akivel ketten elég sokat megyünk 2 éve vett egy Dövillt 1.650.000ért 3 évesen és nem volt meg az ezres szervize sem. Dövillt nem suhancok vesznek, szerintem többnyire hihető a km is. 8-10 évesen sem ritka az alig 30at futott. Oda meg vissza van a motortól egyébként.
Úgy vettem észre, hogy a cseszneki rész nem sok jót hoz mostanában.Jóbarátom is ott dobta el a vasat és fél óra kiesett az életéből.Utána viszont a motorral jött haza Veszprémbe.A korházban azért nem fogták bennt, mert azon a hétvégén még volt 3-4 társunk, aki lapra tette nem csak a motort.
De sajnálom, hogy az enyéimet eladtam szinte ingyé... Nem gondoltam volna, hogy valakinek (ismerősnek) még kellhet.
Bár remélem az is jó helyre került... hiszen Divis vitte...
Az indexek 2 motorra lesznek, az meg már 2 garnitúra LEDes indexet követelne + a relé. Nekem csak a búrám szállt el, de most csak búrát 2000ért nem veszek, akkor már inkább komplett index szárat némi plusz pénzért. Én Cseszneknél fektettem meg a vasat, ha jól emlékszem akkor az előző angliai kiutazáés előtt, tesó meg a parkolóban dőlt el a sajátjával. A maradék 2 index meg tartalék lesz, asszem ez a leginkább fogyó eszköz.
Nem tudom, hogy nyélbe ütöttétek-e az üzletet, meg nem is akartam belefolyni a korábbi eseményekbe, mindenesetre index van a ennél a bontó-nál is. Na nem is akarok többet erről szólni, remélem mihamarabb visszatérünk a túrák, szerelések, találkozók stb. stb. világába.... Úgy jobb volt.
Ha még segíthetek: Ugyan ez is 30€, (7300,- Ft) de ha vársz, lesz olcsóbb is.
Mivel Sofort aukció, nem ez az ár alja, de jelzés értékű. Viszont hozzá kell számolni egy kb. 5000,- Ft értékű szállítási költséget. Sajna ez van, kis értékű tételben nem jó az ebay.
Volt nekem egy NAGYBÁTYÁM. Igazi Somogyi füldművelő, állattartó paraszt ember. A műveltsége és emberi hozzáállása, űberelt sok embert akit ismertem életem során. Egyszer Ő előtte parasztoztam le egy renitens közlekedőt, miközben a bakon én hajthattam a lovakat.
Akkor rámnézett és megrótt:
- A PARASZT földműves, dolgozó ember. Annak munkáját élvezed, amikor a szádon az ételt beteszed. Mi itt falun soha nem, mondjuk, hogy "proli, munkás, szaki, stb" sértő szándékkal. Becsüld meg a parasztot, aki enni ad.
Azóta nem tudok le "Parasztozni" senki bunkó embert jó szájízzel, mert a "Paraszt", MÁST JELENT!
sziasztok ha kell valakinek van egy eladó xj 600 div 93' 2009.07 vizsgával
utángyártott fejidomal , apróbb esztikai hibákal + doboz ára 420e
tel 06 20 9 238 057
Ha szabadna egy kérdést: Tudsz olyan bontót, akik Deauville alkatrészeket tartanak? Nálatok nem fedeztem fel és még másik bontókban sem nagyon találtam (az elmúlt két hétben). Tipp esetleg?
Semmiért ne kérj elnézést, mert nincs miért. Ez volt a véleményed és hangot adtál neki, úgy mint a többiek. Sértődésnek nyoma sincs, nem is az a fajta vagyok, csak nem értek veled egyet. Egy motorimádó barátomnál dolgozom mint alkalmazott, napi 16 órában foglalkozom alkatrész értékesítéssel, ami talán jelzi azt is, hogy rengeteg motoros emberkével vagyok üzleti kapcsolatban. Biztosan tudom, hogy az itt kialakított árak az országban (nem ebay) egy 10-es skálán egy jó erős 3-as. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy milyen szemüveget vásárol. Többféle motoros van, van aki semmiképp nem hajlandó utángyártott alkatrészt tenni a motorjára, még akkor sem, ha anyagilag érvágást jelent . Akkor inkább kiéhezi. De van olyan is, akinek az ár az első, pedig éppen telne eredetire is. Én példáúl most kandallót keresek és nem hiszem el az első helyen, hogy mindenhol annyi. Tájékozódom, és választok mégpedig úgy, hogy nekem mi a legjobb és mi az, amit meg tudok oldani. Aztán tudnék még egy csomó dologról beszélni, de talán a többieket nem érdekli és nem is ide való.
Mégegyszer bíztosítalak, semmiféle harag és sértődés nincs részemről , és bármikor kell alkatrész, fordúlj hozzánk bizalommal
Üdv: Andi
A ma reggeli szólásom igazolásaként írtál Te is be.Normális kommunikációban, szellemességben,jókedvben érzi jól magát az ember gyereke szerinted is.Szívesebben olvasgatom a néha szarkazmussal , humorral spékelt írásaidat, mint egy konfliktustanyát.
Halál! Neked nincs miért elnézést kérni, főleg nem tőlem!
Nanupakk!
Ha meg valakinek megvan a véleménye az sem gond,sőt az tök jó, hogy önálló személyiség, de azt lehet kultúráltan tálalni és nem a médiában megszokott paraszt (a "p" direkt nem nagy betü) stílusban röfögni (elnézést a disznóktól).
Fátylat rá és az élet megy tovább. Ezennel lemondok a fórum moderálásáról!
Ha valaki azt a közösséget bomlasztani próbálja, aminek tagjának vallom magam
Koszonom az emberi hozza allast, es toled is elnezest, ha serteskent erintett. (nem az arkalkulaciod ellen iranyult, az osszeg nagysaga pedig egyeni megiteles kerdese.)
Maga a vagyon szot ebben az ertelmeben nem tudom, hogy mennyire kell magyarazni, de teszek egy kiserletet, csak hogy a jovoben ne kelljen ezen tovabb lovagolnunk itt a forumon: Tegyuk fel, hogy szemuveges vagyok. Van egy szemuvegem, ami tokeletesen megfelel, orvosilag is, keret is szep allapotu, de kicsit unom a keretet. Elmegyek a ofotertba, es megnezem az arakat. Ha ezer forint egy keret, nem valoszinu, hogy hezitalok, mert bar semmivel nem lesz jobb, de mikor a tukorbe nezek, nekem jobban fog tetszeni. Ha 15e egy keret? Itt szerintem bizony ketteoszlik a nepes tabor, hiszen van aki erre azt mondja, mint az ezresnel, de azert van, aki ennyit nem aldoz ra. Nem feltetlenul azert, mert nincs annyi a penztarcajaban, es nem is feltetlenul azert, mert maga az ar nevetsegesen draga, elhiszi a delikvens, hogy mashol is annyi, hanem lehet hogy azert, mert inkabb a gyerekenek vesz belole cipot.
Es ismetelem magam: elfogadom, hogy ennyi az ara! Nem mondtam, es nem is gondoltam, hogy "menj' ma', a Jozsinal a felebol megveszem", nem csak azert, mert nem vagyok kompetens jelenleg a magyar arakban, hanem azert sem, mert nem mint vevojelolt tundokoltem. Reagaltam valamire, minden serto szandek nelkul.
Már csak az a problémám, hogy a mai napra bejelentkezett érdeklődő pénzhiányra hivatkozva visszamondta a találkozót, így nem áll rendelkezésemre a pénz Most még csak elméleti síkon működik így a dolog.