Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Kipufogó rendszer érdekelne, de csak akkor ha makulátlan, horpadt dobom nekem is van.
esetleg külön a jobb oldali kipufogóhoz tartozó leömlő.
Szia!
Ha ott tart, természetesen
Szia,

Ha ott tart a bontás a 4 karbi gumi szívócsonkja állapotáról tudnál majd nyilatkozni?

Köszöntem,
Nándi
Sziasztok!
XJ 600 Diversion motor alkatrészei eladók

Üdv: Andi
Sikerült összerakni (jó ismerőssel közösen) egy riasztót a mocira. Ami kellett hozzá nagy vonalakban: panel, sziréna, biztosíték, relé, dőlés szögkapcsoló, plussz egy két 10 forintos kütyü. A működési elve: motor leállít, riasztó beélesít, ekkor a dőlésszög kapcsoló alapértelmezett helyzetbe áll, a dőlés szög megváltozásakor a riasztó beindul. Egyenlőre csak a sziréna szól, az irányjelzők ledesítése után azok is be lesznek kötve, aksit kímélendő.
Boldogsag van ?

Négy vízhűtéses henger, 600 köbcentis hengerűrtartalommal. Az adatok és a mérnökök is ugyanazt mutatják: ez egy lineáris erőleadású, barátságos blokk lesz. 78 lóerejét 10000-es, 60 Nm-es nyomatékát 8500-as fordulaton adja le.

Acél csőváz, 41 milliméteres, hagyományos villák. Részben a tartósság, részben a kedvező ár zálogai – nem mellékes tényezők a kategóriában. Rendelhető ABS-szel és kofferekkel is. Ha tartja magát az előd szellemiségéhez, nemcsak jó barát, hanem pompás túratárs is lehet a Yamaha XJ 600 Diversion.
A cég második újdonsága az XJ sorozat feltámasztása: 2009-re visszatér a legendás Diversion utódja. A szerénységével hódító középkategóriás megkapott mindent, amire a kezdő vagy kisebb igényű motorosok vágynak.

Az alacsony üléspozíció a nőknek is kedvez, a Diversion filozófiája szerint a napi használhatóság, a sportosság és az elegancia került egyensúlyba. Egy biztos, az erősödő középkategória igényli a friss modelleket – erre felel a Yamaha XJ.
Köszi szépen a gyors infót, remélem, hogy hasznát tudja venni a cimbora
mivel ugy latom az utolso kettonel nem megy a kozvetlen link, ezert itt vannak ismet. Klikk a "Click Here To Play Video" feliratra, es jon is.

1.

2.
remelem ertetted a "kotelezo" elgepelesem ellenere

nah de meg egy par link, hatha jol jon neki:

OEM-motorparts

Honda CBR 600 F4 Shop Manual (Honda Motorcycle Shop Guide, Service Manual

Filename: F4.zip (77.9MB))

Honda CBR600 F4 MicroFiche
(Honda CBR600 F4 MicroFiche

Filename: CBR600F4MicroFiche.zip (1.5MB))

remelem valamit tud hasznositani
ha angol servive manual is megteszi:

Honda CBR600 F4 99-00 Service Manual ENG.pdf (kb. 30Mb)
Sziasztok Fiúk!

Az egyik barátomnak lenne szüksége Honda CBR600 '99-es kezelésijére.
Nem tud nekem Valaki segíteni?
Előre is köszi

Volt egy egészen patent FJR 1300 emberi árban. Mielőtt észbekaptam elpattintották. Aztán lehet maradok a fenekemen, mert az az évi 2-3000 km túra annyira nem áll meg, 6-7000 km helyi kavargással szemben. Bár igen nagy szám és szándékom növelni, de a túlsúlyos városi közlekedés még mindíg inkább "robogó" szerű könnyű gépet indokol, alacsony fogyasztással. Ez az XJ határeset. Sajnos lehetne erősebb, de a többi még elmegy...
1000 hála

Miféle vasat akartál venni ? Érdekelne, hogy miféle gépezet elégítené ki az igényeidet
Nézelődtem a vaterán és brahiból rálestem a vaterás profilodra és felkeltette egy sor az érdeklődésemet a postával kapcsolatban: "30 kg alatti termék, előre fizetve, értékbiztosítással, futárszolgálattal, 2400 Ft körül, még külföldre is. :) "

Ezt hogyan csinálod?! Van egy munkatársam aki az ebayen szeretné értékesíteni portékáját (viszonylag nehezen beszerezhető társasjátékok - 2-5kg csomag, de méretes), de eddig horror áron talált csak csomagküldési lehetőséget. Van valami tipped ezzel kapcsolatban?
Ja! Volt is jelöltem, de elvitték. A többi megfizethetetlen. FJR. A picurka gond, hogy csak 100km fölött érdemes elővenni.
XJR1300 vagy FJR1300

Kawasakit a szar szupport miatt én biztos nem vennék.
sziasztok XJ-sek! segítségeteket szeretném kérni. lassan vezérműlánc cserére és szelephézag állításra szorul a gépem. nem tudtok budapest környékén egy jó szervízt ahol tűrhető áron megcsinálják? mit javasoltok?
Nem kértük meg a hölgyeket, hogy hármunkat egyben fényképezzenek le.
Kicsit szégyenlem, hogy most írok... no ittvannak a képek.... a csajokat szigorúan lehagytam egyéb okok miatt....

Viszont MI jóléreztük magunkat!
Ez a buli egy jó kis zárt körű volt Hárman jót ettünk, beszélgettünk és egy kicsit közben gurultunk is.Részemről jól éreztem magam és ha jövőre lesz lehetőségem, akkor megint ott leszek.XJ-vel, vagy más típussal is.
Berber szerintem elkapta azt a pillanatot is amikor már hárman voltunk
Egy évben háromszor ha megtörténik hogy szombaton kell dolgoznom hát ez egy ilyen nap volt nagyon pipa vagyok hogy nem tudtam elmenni .Remélem mindenki jól érezte magát.