Kamionosoktól tudom a jó házasság titka a távolság! Csak mielőtt haza érsz telefonálj
Dani_642 - HF - ár: 4000Huf
2008.09.08.
120-as hengerfej eladó, nem repedt, de kicsit vízköves
20-385-hét21hét
Nógrád megye
Ha nem lenne meg még van itt egy pár hirdetés, jó keresgélést! http://skodaklub.racingnet.hu/...
Ejj de későn kaptam észbe! Nagyon átsiklottam eddig az időponton... Holnap 1 -től sajnos költöztetjük egyik munkatársamat, így még legjobb esetben is csak 6-7 körül érnék oda. Na majd jövőre! Ti érezzétek jól magatokat!
Sajna nem tudunk elmenni a holnapi találkozóra, Komárom mellet leszünk mind2en a unokanővérünk/húgunk (pont 2nk közé esik a kora) születésnapján. Kihagyhatatlan családi alkalom, ritkán látjuk őket. Bár igaz ami igaz, veletek még ritkábban találkozunk, de azért a család az első, utánna jöhet a hobbi és barátok, legalábbis részemről.
Sajna nem, mert a hengerfejen van egy repedés, emiatt cserés a dolog. Vaterán vadászok most 1000L, már válaszok is szállingóznak be, szóval lehet hogy lesz ebből az autóból még autó.
Korábban úgy írtuk meg, hogy xj brigád és barátaik számára (tehát semmi zárt kör) HOLNAP 12 -12.30 közötti időpontban találkozunk a zirci Tesco áruháznál.Onnan elfoglaljuk az eplényi sípálya tövében található pihenőt (ami Zirctől kb 3 km Veszprém felé ) és csipegetünk mint a markoló aztán tele szájjal dumálunk egy jót.
Mi viszünk egy kis száraz gyújtóst és gyufával se terheld túl a géped .Ha viszont nyársad van azt hozhatnál egy marékkal.Tavaly mondjuk találtunk a helyszínen nyársnak való ágakat a sütöde körül,de ez idénre nem garancia.A tecsónál megbeszéljük, hogy kinek mi kell és megvesszük az innivalókat is.Utána meg irány a vadon.
Hát vazze! Én már egy hete járom az eső űző táncomat, hogy a sok éhező XJ és barátai jól tudjanak már lakni egyszer azzal a sült szalonnával. Egy hab mán a homlokom.Még a ma kapott darázscsípéses duzzanatommal is ott leszek.
Holnap felénk jössz? Vagy Dunaföldváron át Cece és úgy Zirc? A sütögetésről beszélek amely a holnapi déli órákban veszi kezdetét Eplény sípálya alatt található pihenőben
Azt mondta az ismerős Skodás boltos: 120-hoz nem kapsz, vagy elvétve 60 eFt. Rá lehet tenni a 105-ösét, az ujban 40 eFt. Visszafelé nem jó! Azt is mondta, hogy nagy lutri, mivel nem látod a repedést, és nagy szívás ha mégse jó. Ha a szerelőtől kipróbálva tudod elhozni, akkor viszont övé a lutri. Sajnálom, hogy csak ennyit tudtam segíteni. Bontóm nincs.
Jössz szalonnázni, összelőjük őket! Szerintem '98-as a géped, de valami hüllő vámos elolvasta '93-nak. Ez lenne a jobbik eset! Akkor nagyot szakajtottál! A másik, hogy ifdegen cuccos van rajta. Kérdés: A telódon elöl van állító csavar? Vagy sima anya van fellülröl? Ez itt a kérdés!
Hengerfej felújítás nem jöhet már szóba? Abban tudnék segíteni.Takácsot keresheted a 30/9476-543 számon és helyileg Veszprém, Kistó u. 4. (motoros az ember)
Docile: csúnya is lenne, ha 5 liter felett lenne a fogyi ilyen tempónál. Ha hiszed, ha nem én 350 km-re 13 lityit tankoltam. Az akárhogy számolom, 3,7l/100km. Ez akkor volt, mikor a Kékesre mentünk. Kicsit én is meglepődtem.
Jahj, hat te ezt nem ertheted! Mar tul vagyunk a vallason, mar csak a vagyonmegosztas meg a gyerekek maradtak Minden siman ment, bekes keretek kozt, egyedul az XJ az, amin nem tudunk meg1ezni
Amugy is csak a penzeert vettem el, meg a teste miatt, de kesobb szerelem lett belole...nah de megcsal, meg latod, hogy milyen velem
reoff:
Dobj ra egy 100as kupakot. Csodakat muvel a 120al
Bocs hogy beleszólok ebbe a bimbózni látszódó románcba, de a távkapcsolatok nem igazán működnek (néha még az egészen tesközeliek sem )
Egy erősen OFF dolog következik (az előző is az volt, de az családon belül marad):
Most kaptam egy hívást miszerint a Skoda 120 L típusú paprpám hengerfeje megrepedt, cseréssé válta a dolog. És itt jönne képbe a kérésem. Megtenné a népes társaság hogy körbenéz, végiggondol, nincs-e a környékén vagy akár a távoli galaxisokban egy jó állapotú bontásra szánt blokk vagy csak hengerfej?! 20E Ft-ért hétfőre kapnék egy nem egészen típus azonos darabot, amit a szerelő rá tudna applikálni a gépre(bagy szaki az öreg, nem a képességeiben kételkedem, tudom hogy jó lenne vel a masina), de ha lehet akkor én ennél azért olcsóbban oldanám meg a dolgot.
Telefonon elértek (adatlapomon ott a szám - nem az amelyikkel eszek, hanem amin elértek), szombaton Komárom környékén leledzek majd. A fáradtságot mindenkitől már most is előre köszönöm (még akkor is ha 1 darabot se talál senki így hitelenjében).
Dani_642 - HF - ár: 4000Huf
2008.09.08.
120-as hengerfej eladó, nem repedt, de kicsit vízköves
20-385-hét21hét
Nógrád megye
Ha nem lenne meg még van itt egy pár hirdetés, jó keresgélést!
http://skodaklub.racingnet.hu/...