Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Makimi te regisztráltál már?
HJC sisakokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? (FS-10 RUBBERTONE BLACK, SILVER)
Én is megyek a Kékesre! Makimi dumáljunk majd a részletekről' Remélem sok XJ-s kolega lesz
Remélem, hogy engem nem akartatok kihagyni
... ha már itt lakom a gyöngyösi Tesco mellet
Megyünk mi is úgy néz ki, úgyhogy jó lenne egyeztetni majd, hogy mikor és hol találkozzunk már ha gurultok lányokkal egyáltalán
Hali!

Csongrád megyéből (Makóról) úgy néz ki megyünk ketten, útba esik Békés megye is. Majd ledumáljuk a részleteket.
Mán meg!Mi jez az ércelődés? Drága Tesókájim! Mindenki olyan motrot válazst oszt hajcsa, milyent akar.
Nekem sem kell csopper! Nincs hozzá csini felszerelésem és szegecses bikacsököm.
Így is mehetek szalonnázni? Első motorom , még saját simsonom sem volt elötte Azért ugye mehetek veletek szalonnázni? Nekem bibíííí van egy barátom aki nyaralásunk után megfeküdt a Hayabusával, de attól még én barátkozom vele tovább és jó volt vele és családjával együtt nyaralni.
A csapongó stílus most nem véletlen. A világ és gazdaság problémáinak megtárgyalása nem biztos, hogy a fórumban zökkenő mentes.Okok vannak (ezer).
Ne vitatkozz vele. Nanupakk/Kilajsanyi (idézet tőle: 'Nem tok mit mondani, antiszoc vagyok.' ) a fogyasztók népes táborába tartozik. Én spec. soha nem fogok HD-re ülni, és nem fogok nehezen keresett pénzből "egyszerhasználatos" mocit venni, és főleg NEM ADÓSODOK EL MIATTA!
Ő másként gondolkodik.
Az én motoromhoz még hiányzik 30 ezer a 80 hoz, de meglessz két éven belül minden nagyobb probléma nélkül. Ugyan oda eljutok az xj vel mint egy fészeres, vagy bármely más 600 as gép. 4 literből kijövök 100on. Erő is van benne, ugyanúgy letud fotózni 180 al a trafi, Egy Pest távot 1 megállással letudok(tankolás). Akkor miért cserélném le újjabbra?
Etz ről is azért váltottam 600 asra mert kicsi volt a 110 kilómhoz meg a 183 cm magasságomhoz.
Nem azt mondom hogy az új motorok szarok, de 4 éves SV1000 eszi az olajat folyik a kuplung olaja. 6 éves 600 FZR vezérműtengely cserés.
Nálam a legnagyobb karban tartás rajta a szelephézag állítás.
Persze ha valaki hozzám vágna egy FZR-t nem mondanám hogy nem.
Sziasztok! A Kék túrára Békés megyéböl jön valaki?
Tényleg működik. A francba, csal az asszony.
Nah ne veszekedjetek! Inkabb itt van nektek valami:

"Szeretnéd tudni, hogy hol van a párod? A telefonja alapján bemérik neked 10 méteres pontossággal! Teljesen ingyenes!
Próbáld ki!

http://www.trackapartner.com/

"
valoban mukodik!

Ha valaki megremulne az angol szovegtol, akkor segitek:
"Select Country:" -nal "Hungary"
"Phone Number:"-nel az elso rublikaba a korzetszam kell, a masodikba a telefonszam
nem kell szokoz, es nem kell +36 es egyeb, boven eleg a korzetszam, es a telefonszam!

Nah, ugye hogy mukodik?
Igazolom szép az XJR Tec cccik!
Nem a mundér becsületét véded, simán csak blöffölsz a jól megszokott megbízható/új motorok szarok szöveggel. Majd ha belehajtottál 80-100ekm-t, utána lehet nyilatkozni a megbízhatóságról. Addig csak egy sima önámítás. De általában emberek nem jutnak el idáig, mert az első 15-35 ezer kilóméter között a jó fogyasztónak megfelelően eladják és veszik az előzőleg szapult új/újabb motort.
Szerinted a HD-nek attól lett nimbusza, hogy a tulajok szidták, mert menetközben rendre elromlott?
Ha valamit aláértékelsz az olcsó is lesz idővel. (Leértékelődik magától is.) Ha szidják, fitymálják, a leendő vásárlók sem fogják komolyan venni. Amúgy meg tartósabb gép mint egy mai müa. táltos. Védem a mundért jól megfontolt érdekből. Ez van.
Szalonnázni, persze. De csak tiszteletemet teszem, oszt lépek is. Nehogy az arc nélküli fórumozónak tituláljatok. :)
Öreg és bölcs mondás, hogy a tények makacs dolgok, de sajnos az ember nem várhat el olyan motorosoktól kicsit tágabb rálátást a motorokra, akiknek többnyire ez az első négyütemű motorja és örömmel veszi, hogy nem kell megszakítót cserélni menet közben.

Mér akarod eladni, ha ez ilyen szupercsodálatos motorkerékpár?
Remélem megjelensz szalonnázni! Mi visszük a pokrócot O.K.?
Aztán hogy adjuk majd el az öreg szarunkat ha ennyire leértékeljük? Nem okos dolog.
Ez az eredeti! Csak javítottam rajta! Még nem szólt vissza!
Jah...most gondold el, es meg nem ismered az embereket
De amugy (ok, en papirkutya vagyok) valoban nem egyszeru itt az ido. Pl most is esik Nah mondjuk mar nem is foglalkozok vele, a nyaron szinte vegig meloztam ... nem baj, el jon meg az en idom
Nem elesites van rajta, de valoban tulhuztam...pont azert, hogy kiadja amirol beszelunk
De ha mar faradoztal, hogy kerj tole fotot, kerhettel volna egybol a kipu serulesrol is :D Mert ezen a foton megjobban latszik, hogy az ott nyomodas bizony! Mondjuk ettol meg szerintem szep allapotban van ez a motor...nem biztos, hogy en ezzel a "esztetikai" hibaval nem lennek kepes egyutt elni
Nem biztos Berber cimbora. Boven elkepzelhetonek tartanam, hogy pl csak eldolt allo helyzetben vagy hasonlo szitu. Szoval lett ez a kis pityputy a kemenyen, de mivel van rajta keret, masutt nem szenvedett kart

De amugy felesleges errol diskuralni, meg kell nezni, alkudni kell
Amikor en vettem 1450-ert akarta eladni a srac. En ratoltam egy 782-es licitet ebayen, aztan hagytam a fenebe. Lejart a licit (nem ertem el a minimal arat) Hivott a srac, hogy ok, eladja ennyiert. Talalkoztunk, megneztem es megvettem...750-ert
Jajj ... ilyen az én szerencsém
Mivel a postás hamarabb érkezett a vártnál, (majdnem egy héttel) így a hétvégére nem terveztem gurulást.
Tegnapra már elígérkeztem, Pécsen voltam /kocsival/ abban a ragyogó jó időben, pedig kétfelé is hívtak motorozni ...
Mára terveztem, hogy csavarok egy karikát ... erre itt ez a fos idő ...
Már átérzem szegény Halál sanyarú sorsát, hogy abban a csúnya, esős országban mit szenvedhet
Mindenesetre még bizakodom, hogy délutánra javul kicsit!

Berber!
Nem sok esélyt látok rá, hogy el tudok menni szalonnasütni Veletek
Nekem kicsit messze van a kiszemelt hely, ráadásul irtózok a gondolattól is, hogy egyedül át kell gurulnom Pesten ... persze ha jön valaki erről a környékről, és esetleg együtt tudunk menni, akkor újra értékelem a helyzetet

Tegnap láttam Dunaújvárosban egy 400-as divit. Kicsit össze volt faragva, ezért nem igazán lopta magát a tulaj a szívembe ... Azután kijött az asszonykájával a sparból ... felült, de a moci nem indult ... csak forgatta-forgatta, de semmi ... szerintem nem kapott üzemanyagot ... de azért csak nyüstölte tovább ... már nekem fájt, hogy nem hagyja békén ... aztán rájöhetett, hogy a csapon kellene fordítani ... jajjjjjj, csúnya barbár
Törje el a kezem valaki, ha ezt csinálom az enyémmel ...
Osztrákok helyett a németeknél vagy az olaszoknál jobban jársz. Most lesz börze.

Asszem Jose má látta pl az XJR-t. Na ez sem egy kat. az XJ-vel mégis megáll simán 700ban.
Nézz körül Fazer ügyben. Van egy csomó a németeknél és az olaszoknál. Öcsém 1998-as Fazere 40ekm-rel kifogástalan állapotban volt 500.000 pénzbe rendszámozva, olajcserével meg mittoménmivel..... A Fazer meg nem egy kategória az XJ-vel, sem futóműre , sem teljesítményre. Kifutott szarok ezek már 650ezer forintér.... 300 körül még reális lenne, de 650ért nevetséges.
drága, mint állat.