Sziasztok!
Most olvastam az épületes eszmecserét, a lényeg elhangzott.
A Diversion alkatrészei továbbra is eladók, véleményem szerint korrekt áron, ami természetesen nem szentírás és ráadásúl a vásárlás mértékétől függően még alkuképes is vagyok itt talász meg
Üdv: Andi (alias Sugo-néni bocs, de ez nagyon tetszett )
Nekem tavaly a Yamahánál Szegeden, 70000 Ft mondtak egy darab új kipuff dobért. Után gyártott index 4500 Ft volt. A gyári ,ami ég és föld kűlönbség van a kettő kidolgozottsága között, annak csak a plexi búrája olyan 2500 körúl volt.
Amúgy itten én má szóni sem merek! A demagógia hullámai elborítanak mindent. És különbenis! Bizonyos emberekkel vitatkozni nem szabad , mert "lehúz a szintjére, és agyonver a rutinjával..." Tehát inkább passzolok sok témát mostanságban.
Beígértünk neked egy találkozót. Szombatra egész kellemes időt mondanak, így ha neked jó és nem zavarnánk tesóval, akkor a délelőtt folyamán elgurulnánk hozzád, mondjuk olyan 9-10 óra magasságában érkeznénk. Vasárnap sajnos megint angliai kiküldetésen leszek, újabb 2 hétre.
Itt már meg mi folyik? Sok pénz a 15 ezer, és nem olcsó "mulatság" a motorozás sem.Az eladó által kínált és vevő által keresett alkatrészek pedig annyiért cserélnek gazdát, amennyiért ők akarják.Ez a szabad piac és nem az állami áralkotásra jellemző piaci felépítés.Ez így van jól.
Az a lényeg szerintem, hogy ne egymás sértegetése miatt keresse fel senki a fórumot, mert akkor valaki itt egyedül marad és a fórumozás nem éri el célját a sok-sok konfliktust nem kívánó EMBER pedig sértve érezheti magát (ami még jogos is)
Más!Vidámabb
Ha valakinek a környezetében van tudomása eldó Honda Deauville típusú normális állapotú motorról 800 e körüli áron, akkor az sikítson nekem legyen olyan szíves.
Köszi!
Az új dob darabja 80k a 2 leömlő párban 100e felett van, amihez a Yamaha nem ad kipufogótömítést, sem csavart amivel a leömlőt és a dobot összekötheted. A bontó azért van, mert van igény a gyári, de használt alkatrészekre. Szerencsére a gyári töredékért. Súgó-néni meg mondott egy árat, ami gondolom nem szentírás.
De látom a kellemes magyar - turkáljunk a másik zsebében, ha már nincs érv - szokást még Windsor szele és az angol font sem fújta kicsi a kicsi buksidból. De szívesen küldök hivatalos másolatot a bérpapíromról meg persze csatolom az autó, ház, motorok fenntartásához tartózó csekkeket másolatát is.
De ezt a 15k-s álszent erkölcsi okatósdit elküldtem a haveroknak, akik épp kint heppeningelnek Lándön és zsíros fontért pizzáznak. Így utólagos engedelmeddel.
Hat, ha neked 15e nem egy vagyon, akkor baratom nagyon jo csaladbol eresztettek el.
Es hogy mitol vagyok 15e? Szamolgassunk csak egy picit:
30e a ket leomlo, ebbol kiindulva a dormogok darabja sem lehetett olcsobb, igy mar minimum 60e-nel jarunk. Nem is megyek tovabb. Egy biztos, nagyon nem csipazom az olyan embereket, akik 15e-re fel merik tenni azt a kerdest, hogy miert vagyon. Ezeknek a tipusu embereknek (es akinek nem inge ne vegye magara) de vagy szarjak a penzt, vagy soha az eleteben nem kellett megdolgozni semmiert. Nyilvan nem kerdes, hogy aki motorzasra adja a fejet, nem egy olcso szorakozast valaszt maganak. De normalis esetben bizony 15e-ert kemenyen meg kell dolgozni. Sorold be magad a megfelelo kategoriaba.
Mellekesen a jelek szerint maximalisan felre ertelmeztem a mondandodat, ezert elnezest kerek. Magat a szot (vagyok) atvitt ertelemben hasznaltam, mert en ugy ertelmeztem, hogy azert bizony 15e forintra (egy normalisan gondolkozo ember) nem azt mondja, hogy "jaaaah, ok, dobd at, ennyiert elfer a fiokomban is"
Szerintem ugy ertette, hogy az informacio, mely az arat takarta, jobban megnezte a sajatjat, es nem is tunik olyan csunyanak, szoval inkabb megtartja, es nem kolt egy vagyont arra, hogy toled vegye
De persze ez csak az en olvasatomban volt igy
Most olvastam az épületes eszmecserét, a lényeg elhangzott.
A Diversion alkatrészei továbbra is eladók, véleményem szerint korrekt áron, ami természetesen nem szentírás és ráadásúl a vásárlás mértékétől függően még alkuképes is vagyok itt talász meg
Üdv: Andi (alias Sugo-néni bocs, de ez nagyon tetszett )