Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Most olvastam az épületes eszmecserét, a lényeg elhangzott.
A Diversion alkatrészei továbbra is eladók, véleményem szerint korrekt áron, ami természetesen nem szentírás és ráadásúl a vásárlás mértékétől függően még alkuképes is vagyok itt talász meg

Üdv: Andi (alias Sugo-néni bocs, de ez nagyon tetszett )
Nekem tavaly a Yamahánál Szegeden, 70000 Ft mondtak egy darab új kipuff dobért. Után gyártott index 4500 Ft volt. A gyári ,ami ég és föld kűlönbség van a kettő kidolgozottsága között, annak csak a plexi búrája olyan 2500 körúl volt.
O.K.

Amúgy itten én má szóni sem merek! A demagógia hullámai elborítanak mindent. És különbenis! Bizonyos emberekkel vitatkozni nem szabad , mert "lehúz a szintjére, és agyonver a rutinjával..." Tehát inkább passzolok sok témát mostanságban.
Kössz a segítséget, mindenképpen a Te olvasatod tűnik helyesnek, bár a "vagyon" kifejezést kicsit túlzásnak tartom
Üdv: Andi
Szia!

Beígértünk neked egy találkozót. Szombatra egész kellemes időt mondanak, így ha neked jó és nem zavarnánk tesóval, akkor a délelőtt folyamán elgurulnánk hozzád, mondjuk olyan 9-10 óra magasságában érkeznénk. Vasárnap sajnos megint angliai kiküldetésen leszek, újabb 2 hétre.
Valoban igazad van, elnezest kerek!
Gratulalok! (es most gondolkozz!)
Itt már meg mi folyik? Sok pénz a 15 ezer, és nem olcsó "mulatság" a motorozás sem.Az eladó által kínált és vevő által keresett alkatrészek pedig annyiért cserélnek gazdát, amennyiért ők akarják.Ez a szabad piac és nem az állami áralkotásra jellemző piaci felépítés.Ez így van jól.
Az a lényeg szerintem, hogy ne egymás sértegetése miatt keresse fel senki a fórumot, mert akkor valaki itt egyedül marad és a fórumozás nem éri el célját a sok-sok konfliktust nem kívánó EMBER pedig sértve érezheti magát (ami még jogos is)
Más!Vidámabb
Ha valakinek a környezetében van tudomása eldó Honda Deauville típusú normális állapotú motorról 800 e körüli áron, akkor az sikítson nekem legyen olyan szíves.
Köszi!
*kicsi a kicsi

ki a kics
Számolgass csak, mi mennyibe kerül, minek mennyi az ára :

http://cgi.ebay.de/XJ-600-S-Di...

http://cgi.eba
y.de/XJ600S-XJ-6...

http://cgi.ebay.de/Auspuff-kru...

http://cgi.ebay.de/MOTAD-DATUM...

Az új dob darabja 80k a 2 leömlő párban 100e felett van, amihez a Yamaha nem ad kipufogótömítést, sem csavart amivel a leömlőt és a dobot összekötheted. A bontó azért van, mert van igény a gyári, de használt alkatrészekre. Szerencsére a gyári töredékért. Súgó-néni meg mondott egy árat, ami gondolom nem szentírás.

De látom a kellemes magyar - turkáljunk a másik zsebében, ha már nincs érv - szokást még Windsor szele és az angol font sem fújta kicsi a kicsi buksidból. De szívesen küldök hivatalos másolatot a bérpapíromról meg persze csatolom az autó, ház, motorok fenntartásához tartózó csekkeket másolatát is.

De ezt a 15k-s álszent erkölcsi okatósdit elküldtem a haveroknak, akik épp kint heppeningelnek Lándön és zsíros fontért pizzáznak. Így utólagos engedelmeddel.
jaj, hagyjál má ezzel az olcsó okító lámadumával.
nah meg1szer
vagyok=vagyon

ezt mar nem hiszem el
vagyok=vagyok...ketszer is :D
Nem ertem en ezt a billentyuzetet, mindig elmasznak a betuk rajta
Hat, ha neked 15e nem egy vagyon, akkor baratom nagyon jo csaladbol eresztettek el.
Es hogy mitol vagyok 15e? Szamolgassunk csak egy picit:
30e a ket leomlo, ebbol kiindulva a dormogok darabja sem lehetett olcsobb, igy mar minimum 60e-nel jarunk. Nem is megyek tovabb. Egy biztos, nagyon nem csipazom az olyan embereket, akik 15e-re fel merik tenni azt a kerdest, hogy miert vagyon. Ezeknek a tipusu embereknek (es akinek nem inge ne vegye magara) de vagy szarjak a penzt, vagy soha az eleteben nem kellett megdolgozni semmiert. Nyilvan nem kerdes, hogy aki motorzasra adja a fejet, nem egy olcso szorakozast valaszt maganak. De normalis esetben bizony 15e-ert kemenyen meg kell dolgozni. Sorold be magad a megfelelo kategoriaba.
Mellekesen a jelek szerint maximalisan felre ertelmeztem a mondandodat, ezert elnezest kerek. Magat a szot (vagyok) atvitt ertelemben hasznaltam, mert en ugy ertelmeztem, hogy azert bizony 15e forintra (egy normalisan gondolkozo ember) nem azt mondja, hogy "jaaaah, ok, dobd at, ennyiert elfer a fiokomban is"

De ezennel en:
dobd át a linket, má meg is vettem.
Már csak azért is sok a 15 mert, a kelomotornál hirdetnek, kép alapján ugyan olyat talán 3e ért. Újat.
mitől vagyon?
Te agya eg, 15 lepedo 4 hasznalt index? Leszall a mehem, (ami nincs is) hogy milyen arak vannak otthon.
Szerintem ugy ertette, hogy az informacio, mely az arat takarta, jobban megnezte a sajatjat, es nem is tunik olyan csunyanak, szoval inkabb megtartja, es nem kolt egy vagyont arra, hogy toled vegye
De persze ez csak az en olvasatomban volt igy
Szia!

Tükrök: 7500,-Ft/db
Indexek, mind a négy megvan és jók is. Ára 15000,-/4db
kormánysúlyoknak 1000,-Ft darabja
Ki mondta, hogy csúnyák? hibátlanok és szépek
most nem tudok új képet készíteni, mert elvitték a gépem, de pénteken csinálok róla egy sztárfotót.
jobban megnéztem a leömlőket és az információk tükrében nem is olyan csúnyák, de köszi
Persze a jobb oldali csak a fele, persze 15000,-
Szia!
A dob, fesszabályzó el van már adva róla, a leömlő ára pedig 30000,-Ft.

Szia!

Engem a következő dolgok érdekelnének:
- visszapillantó tükrök
- indexek (legalább 1 pár, de mindet elvinném, ha mind jó)
- kormányvégsúlyok